Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Проблема з Автоматом на А5
Автор Повідомлення
GT Немає
Писатель

Приєднався: Jan 2008
KIEV
Forester 2.5, А5 2.0FSi Combi (была)
Повідомлення: #31
19-01-2010 11:50  

Твою беду вылечили?
Шукати всі повідомлення учасника
Klevchuk Немає
Ученик
*

Приєднався: Nov 2009

Повідомлення: #32
19-01-2010 12:01  

Так - тепер катаюся і отримую задоволення Поехали
vladd Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2007
Украина (Киев)
разные
Повідомлення: #33
20-01-2010 20:18  

Які роботи зробили, що замінили (чи не замінили)?
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Klevchuk Немає
Ученик
*

Повідомлення: #34
20-01-2010 22:51  

Я не вникав що робили .....
smip Далеко
Гуру Клуба

Приєднався: Oct 2005
Krivo-de-janeyro
Octavia С5
Повідомлення: #35
20-01-2010 23:15  

Правильно,нафик не нужно... Как помощи и советов просить,так форум,как людей избавить в последующих похожих проблемах,так Я не вникав
Молодец. Удачи. Георг !
k66 Немає
употребитель

Приєднався: Jun 2009
Ukraine/Kyiv
Pugatti Veyron 1.6 MPI BSF, 5МКПП, Амбиент, 2008 г.в.
Повідомлення: #36
20-01-2010 23:27  

smip :Правильно,нафик не нужно... Как помощи и советов просить,так форум,как людей избавить в последующих похожих проблемах,так Я не вникав
Молодец. Удачи. Георг !

+1000 Георг !
Klevchuk Немає
Ученик
*

Повідомлення: #37
21-01-2010 00:25  

Щоб людей позбавити від подібних мінінгітів - дав телефон даного СТО. Думаю подзвонити любий зможе ... про роботу і відгуки про СТО написав .....
А ЩОБ ВЗАГАЛІ ПОЗБАВИТИ ВІД таких проблем - треба виробника цих коробок - розстріляти ..... вони проблемні дуже .... в неті море людей з такими проблемами - і на 100% ніхто не може сказати в чому справа ... поради дають а роботу з гарантією по нормальній ціні - ніхто.

Коротко що бачив і почув як був на СТО - "обманули" комп АКПП по температурі і адаптували її, спочатку не помогло ... на другий день і до зараз все супер - правда проїхав тільки 800 км. Тому як далі буде не знаю .... особливо як мороз закінчиться ... АЛЕ ПОКИ АКПП ПРАЦЮЄ добре. Робота 1000 грн але в мене не брали так як відразу результату не було ....
Сказали що можу лишити авто на 2-4 тижні і все зроблять 100% з гарантією - АЛЕ ДЛЯ МЕНЕ ЦЕ ЗАДОРОГО, тому вирішив якщо при потеплінні повториться ситуація - тоді і поїду - там вже розборка АКПП і ремонтЮ що саме ніхто не скаже - не тому що не хоче а тому що не БОГ, можливо заміна якоїсь втулки і заміна або ремонт гідроблоку ...... можливо ні .....

Є ще питання пишіть ...... а якщо є поради також пишіть а не тільки критикуйте .....
vladd Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2007
Украина (Киев)
разные
Повідомлення: #38
22-01-2010 22:45  

Дещо, дивний підхід.....
Невже розібрати трансмісію, замінити якісь деталі, та зібрати обійдеться дешевше, аніж замінити лише "блок клапанів"?
Ви хоч уявляєте собі порядок формування цінника на деталі для ремонту такого агрегату?
Також додам, що деталі для ремонту цієї коробки можуть бути тільки Б/В майже у всіх випадках. І саме через те, що наразі по VW немає деталей нових та окремо. Тільки "АКПП в зборі".
Klevchuk Немає
Ученик
*

Повідомлення: #39
22-01-2010 23:51  

Порядок цін на роботу - знаю, по різних СТО, опитав вже багато. Ціни на деталі - також відомі або з цих СТО або з нету.

В середньому по Львову, Тернополі, Хмельницькому - на менш-більш, чи хороших СТО ціни схожі:
Зняття-установка - 250-300$
Розборка та зборка з заміною необхідного - 450-500$
Запчастини ?невідомо що? - наприклад якщо втулка про яку мені говорили в Хмельницьку (і пише на різних форумах) - то вони її виточуть самостійно.
масло (вірніше ATF) і різні прокладки і т.д - ще десь 150$
Разом: 850 - 950$ Звичайно може і ще щось добавитися, але точно тоді зрозуміло що там все ГАРАЗД.

Заміна гідроблоку:
- новий гідроблок 600-1200 Євро - 840 - 1700$ (В Вас Влад він коштує якщо не помиляюся 892 Євро) і ЯК ВИ ПИШЕТЕ - деталі для ремонту цієї коробки можуть бути тільки Б/В
- масло (вірніше ATF) і різні прокладки і т.д - ще десь 150$
- робота 100 - 200 $
Разом: 1190 - 2050$

В першому випадку після робіт маємо 100% справну АКП і можливо їздимо, можливо потрібно всетаки робити заміну/чи ремонт-настройку гідроблоку. Якщо всетаки гідроблок - разом все обійдеться в середньому від 1100-1400$ (ремонт і настройка гідроблоку) до 1700-2500$ з заміною на новий гідроблок.

В другому маємо спочатку більші затрати і якщо помогло їздимо - якщо ні то ніхто не забере на зад куплений новий гідроблок чи не віддасть гроші за настройку на стенді справного гідроблоку - а ремонт далі потрібно робити.

Цифри і роботи наведені приблизно, і можна дискутувати ще довго що може добавитися ще якась деталь може десь є трохи дешевше, (особливо в кулібінів в гаражах - в тричі дешевше - але машина потім чомусь не їде) я написав про те що бачив і чув. Також можна проробити вище описані роботи а вийде ще щось, ел.блок КПП чи інше - хоча до того його провіряли .... але - але - це все гроші і час і саме головне НІ НА ОДНОМУ СТО НЕ СКАЖУТЬ що ремонт буде наприклад до 1000 чи 1500 $ і ми все зробимо з гарантією на 5 - чи 50 чи 150 т.км. всі кажуть робимо те - ПЛАТИШ, не помогло - робимо інше - ПЛАТИШ і т.д.

ЗВАЖИВШЕ ВСЕ ВИЩЕ ОПИСАНЕ зробив для себе висновок що ПОКИ я не готовий бути 3-4- і більше тижнів без машини і ремонтувати таким чином і потратити 2500-3000$.
Зараз авто їздить, хоча сьогодні прогрівши авто в гаражі 40хв - удар при включанні R - був , можливо продам (звичайно розкажу про те що було з АКПП), можливо буду їздити сам. ЯКЩО АКП далі глючитиме - буду їздити поки не стане і буде можливо їздити - ПОТІМ КУПЛЮ б/у коробку з пригнаного авто. Ціна приблизно 800-1500$ (зяясував з дзвінків на 100% не впевнений) - але перед зняттям з авто можна її перевірити і поїздити.
АБО ЯКЩО НАЙДУ СТО де скажуть - ремонт коштує ТАКУ-ТО-КОНКРЕТНУ СУМУ$, це займе конкретно стільки днів, ми дамо конкретно стільки гарантії - ЯКЩО НЕ ВКЛАДАЄМОСЯ ЧИ ЩОСЬ не так ми несемо КОНКРЕТНУ відповідальність - то піду до них.
Відразу пишу цікавить ремонт від 500 до 1500$, в терміни 1-2 тиждні, з гарантіями і відповідальністю (типу не зробили в 2 тиждні ремонт на 1/3 дешевше, не зробили взагалі за 4 тиждні - купили машину)

Так......., думаю описав все КОНКРЕТНО і ДЕТАЛЬНО.

ДАЛІ пишу: якщо в когось є цікаві ідеї, пропозиції чи запитання - завжди радий.
Поехали
І ще Влад. так як на 100% ніхто не знає в чому причина не розібравши КП - міняти гідроблок, не замінивши все необхідне в КП - не бачу змісту.
І САМЕ ЦІКАВЕ - що замінений гідроблок - вийде знову з ладу (75%) через 50-70 т.км. - і тоді що по новій ?

До вище описаного:
- ремонт АКПП цікавить не закордоном, чи Луганську чи ще десь а в Львові, максимум в межах 100-200 км від Львова.
smip Далеко
Гуру Клуба

Приєднався: Oct 2005
Krivo-de-janeyro
Octavia С5
Повідомлення: #40
22-01-2010 23:59  

Klevchuk :Я не вникав
Упал и качаюсь
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Стеклоподьемник не работает автоматом вниз??? AlexeyV 5 2 238 24-11-2010 22:11
Останнє: Jorik007

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 4