Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
суперб 2,0 tdi+dsg
Автор Повідомлення
rostyk Немає
супербовод со стажем
**

Приєднався: Jun 2009

шкода суперб фл 1.8 дсг елеганс с нави
Повідомлення: #31
29-12-2009 21:29  

да скільки людей стільки й думок. але я не хочу щоь мій легковик працював як трактор. не люблю запах соляри. тіри і автобуси хай катаються на дизелі а та машина на якій я їжджу --- фанарь внатурі. до сих пір плююсь з того часу як катався на 2.5 турбодизельному туарегу. так машинка --- люкс але мотор. Sad. ні розгону - ні динаміки. в двір заїжджаю --- всі в курсі трактор приїхав. ну а про антикварні дизелі навіть слухати не хочу. не хватає людям хай катаються але економічна вигода при пробігу за сотку в рік і на фірму. особисту ---- БЕНЗИН.

Подпись удалена
Шукати всі повідомлення учасника
engin_r Немає
Классик

Приєднався: Mar 2008

Cerato EX 1.6CRDi VGT
Повідомлення: #32
30-12-2009 09:25  

Жeka :...Ездил на Опеле Вектре 1.7 D Very Happy - возжелал бензин Mr. Green
Если серьезно, - просто не понимаю дизель на легковушках...
Сравнивать этот дизель 1.7D с современными, после 2000...2005 года дизелями, не говоря уже за самое последнее их поколение, - то же самое, что Ваш 1.8Т WTS с Жигулями... А про "понимаю" - просто не "пробовали" - смотрите вон вся Европа понимает. Уже понимает. Smile

rostyk :да скільки людей стільки й думок. але я не хочу щоь мій легковик працював як трактор. не люблю запах соляри. тіри і автобуси хай катаються на дизелі ... Sad. ні розгону - ні динаміки. в двір заїжджаю --- всі в курсі трактор приїхав. ну а про антикварні дизелі навіть слухати не хочу. не хватає людям хай катаються але економічна вигода при пробігу за сотку в рік і на фірму. особисту ---- БЕНЗИН.
Вы вообще хоть раз щупали современный дизель??? Какой трактор и запах соляры?! Я писал уже - даже на АЗС при заправке я запаха ДТ не слышу(в отличие от запаха легколетучего бензина, который, особенно летом, аж дымкой стоит из горловины бака), а вы о запахе в работе рассказываете. Его НЕТ просто, запаха этого. На ходу мой дизель тише бензинок одноклассников, а на холостом не громче 2.0FSI Смешно А про экономичну выгоду(да и вообще про все, я так чувствую) - вам определенно на 8-12 страницы темы в шапке форума(про окупаемость или как кто-то выразился "адкупаимость" Я удивлен ) ...

Повбывав бы ...побеждает не большой, бивнями украшенный. А тот кто маленький и злой, - но зато безбашенный. ©... :Cool:
-=Vorsprung durch Technik=-
rostyk Немає
супербовод со стажем
**

Приєднався: Jun 2009

шкода суперб фл 1.8 дсг елеганс с нави
Повідомлення: #33
30-12-2009 20:05  

ох не люблю лохів всезнайок. ну не працює твоя корейська консервна банка дизельна так як мій бензин. голосніше набагато. повторюю для оленів в танку мав особистий досвід експлуатації туарег 2.5 тді і мередеса 210 з 320 цедеішку. в цедеішці ліняв в заміну 4 форсунок. 2 накрилися, ідуть попарно. соляра люба ваняє, на те і вона соляра. працювали голосно і туарег і 210-ий. можу уявити як церато тторохтить. я свідомо їжджу на бензині. моє право ---- ви на дизелі --- ваше право. треба поважати думку і вибір один одного. але розповідати мені мол дизель то панацея від всього нетреба. я на соляру наразі непересяду. краще різницю по ціні на опції додаткові докину

Подпись удалена
Стас14 Немає
Классик

Приєднався: Jun 2008
Ялта
Volkswagen Passat 1.8TSI AT Highline++, Е39 535, C-MAX (Ghia)
Повідомлення: #34
30-12-2009 20:05  

engin_r :
Жeka :...Ездил на Опеле Вектре 1.7 D Very Happy - возжелал бензин Mr. Green
Если серьезно, - просто не понимаю дизель на легковушках...
Сравнивать этот дизель 1.7D с современными, после 2000...2005 года дизелями, не говоря уже за самое последнее их поколение, - то же самое, что Ваш 1.8Т WTS с Жигулями... А про "понимаю" - просто не "пробовали" - смотрите вон вся Европа понимает. Уже понимает. Smile

rostyk :да скільки людей стільки й думок. але я не хочу щоь мій легковик працював як трактор. не люблю запах соляри. тіри і автобуси хай катаються на дизелі ... Sad. ні розгону - ні динаміки. в двір заїжджаю --- всі в курсі трактор приїхав. ну а про антикварні дизелі навіть слухати не хочу. не хватає людям хай катаються але економічна вигода при пробігу за сотку в рік і на фірму. особисту ---- БЕНЗИН.
Вы вообще хоть раз щупали современный дизель??? Какой трактор и запах соляры?! Я писал уже - даже на АЗС при заправке я запаха ДТ не слышу(в отличие от запаха легколетучего бензина, который, особенно летом, аж дымкой стоит из горловины бака), а вы о запахе в работе рассказываете. Его НЕТ просто, запаха этого. На ходу мой дизель тише бензинок одноклассников, а на холостом не громче 2.0FSI Смешно А про экономичну выгоду(да и вообще про все, я так чувствую) - вам определенно на 8-12 страницы темы в шапке форума(про окупаемость или как кто-то выразился "адкупаимость" Я удивлен ) ...
Полностью согласен!!!!!!!!
Drakon Немає
огнедышащий

Приєднався: Dec 2006
Харьков
Pajero Sport 2.5 TD AT (раньше была - Octavia 1.8Т WTS)
Повідомлення: #35
30-12-2009 20:37  

В Европе помешанные на экологии, да и дизтопливо там не то, что наша соляра!
sheik Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2008

Passat Variant 2.0TDI+DSG, Ibiza 1.4 AT, SuperB 1.8T (продан)
Повідомлення: #36
30-12-2009 23:50  

Кстати да, 2,0ФСИ не намного тише дизеля, да и мой 1.8Т совсем не тихоня... Вот жаль 1.8ТСИ не слышал, не уж то горозда тише?
bungee7 Немає
Классик

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #37
31-12-2009 00:10  

По сравнению с 2.0 ФСИ или 2.0 ТДИ намного тише (снаружи).
Drakon Немає
огнедышащий

Приєднався: Dec 2006
Харьков
Pajero Sport 2.5 TD AT (раньше была - Octavia 1.8Т WTS)
Повідомлення: #38
31-12-2009 14:40  

Где-то читал, что 1.8 Т на Октавии имеет самый меньший околокапотный шум, чем другие моторы-одноклассники, короче - самый тихий.
После 1.6 у меня было ощущение, что его вообще не слышно, ощущал все шорохи и переключения...
Gonzalez Немає
капитан улитка

Приєднався: Jun 2006
Киев
Skoda Octavia 1.9TDI --- Mazda 3 1.6AT
Повідомлення: #39
31-12-2009 15:12  

rostyk :ну не працює твоя корейська консервна банка дизельна так як мій бензин. голосніше набагато. повторюю для оленів в танку мав особистий досвід експлуатації туарег 2.5 тді і мередеса 210 з 320 цедеішку
А Церато ты слушал? Можетя я тебя огорчу, но он работает намного тише твоего понтового Туарега и Мерса. По громкости он как бензиновый 1.6 Рядом если поставить, то отличить дизель можна с трудом. До 1.8 ТСИ наверное не дотягивает, говорят 1.8 ТСИ еще тише чем 1.6 хотя сам не слышал, утверждать не буду.

TDI форева!
bungee7 Немає
Классик

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #40
31-12-2009 15:28  

1.8 TSI ощутимо тише 1.6 CRDI, кроме того в движении он тише и 1.6 СVVT.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Поменялось ли что-то в суперб с выходом суперб комби? lotty 23 13 934 26-04-2010 09:51
Останнє: lotty

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1