Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
11-12-2019 12:39 RE: очередные 100 дней #Я неЛоха Коломойского
|
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-12-2019 12:42 Lady.)
|
|
|
Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
11-12-2019 13:45 RE: очередные 100 дней #Я неЛоха Коломойского
|
Цитата:Євген Карась
РОЗГАДКА ВЧОРАШНЬОГО КВЕСТУ З КВАРТИРОЮ.
Фото №1. Донецький аеропорт. Десантник Дмитро Марченко. Дивани і мебель дорожча ніж:
Фото №2. Службова кімната генерала Марченка. Знаходиться за його кабінетом. Шафа - 400 грн. Стіл - 200 грн. Б/у. Купляли побратими. Душ встановлював теж побратим-солдат. Там він жив. Три роки. Поки держава не видала службову(не власну) 2-х кімнатну квартиру.
Фото №3. Взуття Марченка. Те у що він вдягатиме солдат, він спочатку носить на собі.
Фото №4. Знаменитий сухпай Марченка. Це через нього я х*ми крив прокурорів ДБР -
https://www.facebook.com/permalink.php?s...&__tn__=-R
Сухпай - можна їсти. Там навіть є борщ. Рідко в продуктових наборах солдата в усьому світі зуміли вмістити ще й першу страву. Там же дуже зручний елемент для швидкого розігріву. Це їли журналісти. Це смачно. Це за ті самі гроші, що й раніше годувала держава солдатів. Але раніше годували ЛАЙНОМ. Марченко знищив схему. Перейшов дорогу десяткам шкур у погонах, які на цьому заробляли мільйони. За це Марченка і знищили.
Отже:
- генерал-майор Марченко звинувачений у тому, що вкрав сто мільйонів гривень, або принаймні був замішаний у процесі.
- бойовий офіцер, проводив розвідку в Криму, виводив десантників під час боїв на кордоні з Росією влітку 14-го, був у Донецькому аеропорту, відправлений у СІЗО як брудний крадійкуватий пес.
- проживає в кімнаті, навіть не квартирі, носить те у що вдягне солдатів. Найбільше пишається тим, що зруйнував схему корупції на харчах та одязі для солдатів.
- йому інкримінують прийняття підроблених бронежилетів, але повторно комісія Міноборони пару днів назад, підтвердила нормальний стан бронежилетів, за Марченка втрутився і виступив на його підтримку новий реформатор-міністр оборони, підкреслюю новий, не Порошенка, а Зеленського, тобто дефакто зацікавлений викривати злочини "режиму Порошенка", якщо би такі були.
...
Багато хто правильно угадав - ця кімната "схожа на тюрму". Еге, це таке житло стомільйонного корупціонера. Хоча щодо тюрми правда - туди Марченка зараз і відправили. Під заставу в двадцять мільйонів гривень. Таку заставу і депутатам не ліпили.
Марченко вийде. Це скоріше не СІЗО, а звичайний ворожий полон. Нічого дивного немає що посадили. Добре хоч не вбили. Побоялися мабуть.
Вбити - було б логічно. Роками крали мільйони на формі, їжі, екіпіровці. І тут стоп. Так просто мерзота звісно не відступить.
Але посадили. І це дзвіночок. Бо саджав суд. Прокурори. Нового державного органу. Про це знав президент.
Знав, що іде розправа над бойовим генералом. Знав, що цією маячнею обурений навіть новий міністр.
Саджають офіцера, якого на поруки беруть інші бойові офіцери та навіть керівництво поліції.
Це тягнуться брудні руки до авторитету армії. Це вже проблеми не Марченка, а суспільні.
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|
|