Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
29-11-2019 10:05 RE: очередные 100 дней #Я неЛоха Коломойского
|
Цитата:Ольга Кирилюк
Усі ви добре знаєте генерала Гордійчука.
Брав участь в боях за Савур-могилу. Був поранений під Іловайськом: великий осколок влучив йому в голову, але він все одно продовжував керувати боєм, аж поки не знепритомнів від утрати крові.
Його вже непритомного захопили в полон російські десантники, але побачивши, у якому той стані, покинули, вирішили – все одно не виживе.
А він вижив! Був паралізований, не міг рухатися, а потім ще й сталося зараження крові, кілька тижнів трималася висока температура, і лікарям довелося ввести його в медикаментозну кому. Два місяці на межі між життям і смертю.
І вижив!
Усі ми бачили ті кадри, як дружина підтримує його спину під час зйомки, аби на знімках здавалося, що він стоїть самостійно. Не знаю, як ви, а я ридма ридала - і від гордощі за такого українського чоловіка, і від усвідомлення глибини любові цієї жінки.
Саме про Гордійчука військовий Валерій Ананьєв (автор книги “Сліди на дорозіˮ) написав: “Єдиний живий генерал, до якого у мене величезна повага, і до якого буду звертатися за званням, навіть після свого звільнення. Товариш генерал-майор Гордійчук Ігор Володимировичˮ.
Сьогодні Ігор Гордійчук прийшов до суду, аби підтримати генерала Марченка, якого ДБР, за наказом влади, запроторила до СІЗО. Ми з вами чули «плівки Труби» і знаємо, як там ліпляться справи. Сьогодні суму застави з 70 млн. бойовому генералу знизили до 20 млн. Але де, в біса, у людини, яка живе на «зйомній» квартирі, такі гроші?? Тож він і далі залишається в СІЗО.
От як, скажіть мені, на це все дивитися Гордійчуку та іншим ветеранам?
Нагадаю, що на першому суді слідчий ДБР назвав військових, які прийшли підтримати Марченка, ушльопками!!! Саме так вони думають про ветеранів, у тому числі й про Гордійчука.
І сьогодні в суді Ігор Гордійчук сказав: “Іде реванш Януковича. І зараз найбільше страждаємо ми – ветерани! Це російський, московський реванш!ˮ
І так мені соромно перед ним за весь цей ..здець, до якого летить країна. За те, що, замість вдячності від свого народу і своєї країни, він тепер змушений бігати по судах і слухати, як військових обзивають ушльопками! Соромно. До сліз прямо.
Уявляю, як йому хочеться кричати: «Ми з хлопцями вберегли вас, щоб осколки, які ледь не вбили мене, ніколи не влітали у ваші голови".
І він навіть подумати не міг, що народу, який він захищав, тепер з медведчуківських і коломойських телеканалів так голови обстріляють, що там уже одне решето замість мозку … чи вата, Бог його зна…
Тому кричати, звісно, хочеться, та, як писав Тичина: “До кого говорИть?ˮ
Народ зараз зайнятий – кінець епохи бідності на хліб намазує…
“Але Україна переможе!ˮ - заспокоює Гордійчук!
І поки в нас є такі чоловіки, я справді спокійна.
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
(Востаннє це повідомлення було змінене: 29-11-2019 10:07 Lady.)
|
|