Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Голосуємо
Голосування завершено.
Порошенко Петро Олексійович 69.20% 164 69.20%
Зеленський Володимир 25.32% 60 25.32%
Я не піду, то всьо... 5.49% 13 5.49%
Всього 237 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование
Автор Повідомлення
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #341
04-03-2019 14:51 RE: Выборы президента 2019-голосовалка))

Майстер, Леня... я вообще то другое имела ввиду, когда "переписку" выкладывалаКуритьКурить
не на то ты внимание обратил..
развели тут демагогию...Mr. Green

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #342
04-03-2019 14:58 RE: Выборы президента 2019-голосовалка))

(04-03-2019 14:51)Lady :  Майстер, Леня... я вообще то другое имела ввиду, когда "переписку" выкладывалаКуритьКурить
не на то ты внимание обратил..
развели тут демагогию...Mr. Green
Я вже писав, що не розглядаю Зеленського як переможця президентських перегонів, тому не звертаю увагу що там чи хто угодний росії. Тому і не віддав голос йому в голосовалці — не люблю ставити на завідомо програшний варіант.

При чому я не пишу, що ми маємо запропонувати варіант «Крим в обмін на Донбас» я думаю що цим закінчиться. Для нас поки що ідеальний варіант «Ми не признаємо Крим Російським а ви виводите війська з Донбасу», але хто почує.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 04-03-2019 15:05 Майстер.)
Шукати всі повідомлення учасника
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #343
04-03-2019 15:16 RE: Выборы президента 2019-голосовалка))

ты не рассматриваешьMr. Green
а 29 человек на форуме и хз сколько еще вне... - рассматривают его кандидатуру на полном серьезеКурить

ПопкорнПопкорн

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
(Востаннє це повідомлення було змінене: 04-03-2019 15:30 Lady.)
Миша Чех На сайті
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #344
04-03-2019 15:31 RE: Выборы президента 2019-голосовалка))

(04-03-2019 14:48)Майстер :  Є Крим, єдина акваторія для Чорноморського флоту РФ, військові бази інфраструктура і тд. Біля 35 тисяч військових ну і їх сім’ї. 67% росіян, 15% українців і 10% кримських татар. Хто був противником анексії переїхали (переселились) в Україну, залишились ті, кого влаштовує Росія, ті хто змирились а нєугодних залякали, посадили, присмирили. Так хто з перерахованих вище буде повертатись в Україну? Чи путін виведе флот в Балтійське море, забуде про Середземне море, розформує військові частини і зі словами вибачте, нечистий сплутав, беріть свій Крим обратно? Силовий варіант теж фантастика. А кричати сто років Крим наш і нікому ми його не віддамо пізновато і вести бойові дії десятки років дороговато, особливо втрати людей. Ну і інвалідів війни не потрібно викреслювати — це важка ноша як для батьків так і для дітей чи дружин. Тому тверезий погляд і дешевий популізм це двє бальшіє разніци.

Бля, Льоня, ну шо ти мелеш! Добыча мыслей

При чому тут бази!!! Тобі поразувати скільки у СРСРа було баз на території той же Чехії? А потім розказати, як дружними рядами вони попиз..ли додому? Залищаючи військові містечка, техніку і т д.?

Абсолютно до сраки скільки там зараз росіян, і скільки їх ще путін привезе з Сибіру. Міст широкий - 4 полоси, Думаю, що не подавлять олин рдного, коли Крим вернеться в Україну. А потім подивишся статистику тиї, хто залишився, і все зрозумієщ.

Візьми, для цікавості, почитай що таке для Чехії Судєти. І почитай, чим все скінчилося для етнічних німців, які там складали переважний відсоток населення.

Знаєш, що це на фото?

[Зображення: VAC69f5e1_162820_7036445.jpg]

Це покинута вулиця в Усті над Лабем, де до війни жили чеські німці. Зникла вона тільки в грудні минулого року.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #345
04-03-2019 16:08 RE: Выборы президента 2019-голосовалка))

КуритьКуритьКурить

Вечерний Квартал 12. 04. 2014
смотреть с 01:17

Цитата:Алексей Петров с Мартином Брестом и ещё 2.

#пиксельный_баран

«Украинская армия готова в любую секунду нанести сокрушительный удар по оккупантам», - дочитал лысый и посмотрел на экран, где начал транслироваться видео ролик. Грозный баран, готовился было вступить в сражение с коровой. Но взяв мощный разбег, животное в итоге лишь прикоснулось рогами об рога противника. Смешно? Конечно смешно! Студия же ухахатывается.

Привет Володенька. Это видео (кстати вот оно https://youtu.be/QduwX0NfzeU смотреть с 01:17), висит на странице твоего Квартала в ютубе и датировано оно 12 апреля 2014 года. Да, я понимаю тебя мальчик. Тогда тебе очень хотелось хохмить про баранов в разношерстной военной форме. Они потом ещё воевали в резиновых тапочках. Прикинь, как можно было поржать? Деньги, к деньгам. Рейтинги и такое всякое. Тогда ты еще не знал, что почти пять лет придется идти в Президенты и возможно даже придётся стать Верховным Главнокомандующим тех бар… ну ты понял. Я понимаю Вовчик. Ты и твои клоуны, тогда ещё не знали, что украинская армия, вернее те самые «бараны» (ты же именно так их видел) выстоят. Много их погибнет. Молодых и старых. Обеспеченных и не очень. Женатых и совсем еще юных. Сначала один «баран» погиб… (Ты уже смеёшься Вовчик? Давай! Это же смешно). Затем второй… Пятый… Сто тридцать седьмой и семьсот двадцать третий.

Кстати Вовчик. А как считать тех сорок девять бар.., которые погибли в сбитом Ил-76? В какой очерёдности записывать? Они же не одновременно погибли. Кто-то секундой раньше, а кто-то двумя мгновениями позже… Ну да ладно, не парься. Кто их считает, тех… «баранов»? Тем более, ты наверное уже тогда понял, что армия начала драться насмерть, и срочно засобирался с концертами в АТО. Ничего не ёкнуло под ложечкой, когда выступал перед ними? Перед кем? Ну перед теми, кого еще полгода назад сравнил с баранами? Ладно. Можешь не отвечать. Ты не писал этот текст, ты не был на сцене. Вашем кварталу хохму подсунули. И такое можно сейчас купить в любом военторге.

Смотри мальчик, за неделю до очередного шедевра твоей юмористической студии, а именно 04.04.2014 года в городе Мелитополь, (ты знаешь, был там однажды), на войну уехали два полных автобуса «баранов». Все в 93-ю отдельную механизированную бригаду. Один из них, Ромка Евдокимов уже в сентябре вернулся домой. Не сам. Привезли. Российский осколок «щёлк» и нет парня. Вернее, это для нас всех он парень, побратим, боец, чувак, сын, друг, сосед… Лишь только для тебя и твоих квартальных корешей, он «баран».

Именно они Володя, тысячи... десятки тысяч… сотни тысяч «баранов», прикрывали ваши гламурные жопы, чтобы ты и твой квартал могли жить красиво, пить и есть вкусно, спать сладко, косить бабло жирно. Я понимаю Вовчик. Каждому своё. Тебе яркий свет софитов, джипы с охраной и куча денег, за відповідні шутки. А «баранам» война, грязь, смерть, седые волосы, разбитые семьи, порванные души и протезы… Да мальчик, каждому своё! Та красавичк, а я один из сотен тысяч тех «баранов». И знаешь, я горжусь этим званием – пиксельный баран!

P.S. Бабушке привет.

Девушка
Майстер Немає
kiy

Шаргород
Повідомлення: #346
04-03-2019 18:28 RE: Выборы президента 2019-голосовалка))

Міша, знову штанга: в Чехії було 10% населення Чехів і 65 росіян? Ти навів приклад з Кенінгсбергом де депортували німців, я Крим. Не залишилось в Криму тих, хто підніметься проти росіян.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Миша Чех На сайті
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #347
04-03-2019 19:10 RE: Выборы президента 2019-голосовалка))

(04-03-2019 18:28)Майстер :  Міша, знову штанга: в Чехії було 10% населення Чехів і 65 росіян? Ти навів приклад з Кенінгсбергом де депортували німців, я Крим. Не залишилось в Криму тих, хто підніметься проти росіян.

Льоня, а давай ти спочатку почитаєш історію Судєтів, подивишся наскільки Пуйло скопіювало Гітлера в цьому. А ще почитаєш чим там увсе скінчилося, і до якої сраки всі підйоми незадоволенного населення, коли гине імперія,

а потім будеш зі мною сперечатися.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Майстер Немає
kiy

Шаргород
Повідомлення: #348
04-03-2019 19:22 RE: Выборы президента 2019-голосовалка))

Не сперечаюсь я з тобою, знаю що відколи сталось це https://tsn.ua/ukrayina/yushchenko-pora-...lotu.html, відтоді до дрібниць була прописана анексія Криму. Що таке Чорноморський флот для Росії що базувався в кримських портах, що таке вихід в Середземне море і куди з нього і чому в Чорному морі його не було де більше розмістити на території Росії можеш погуглити, тоді писати про що ти мелеш. Я ще десять років назад писав що ЧФ буде там де є при любому розкладі.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Миша Чех На сайті
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #349
04-03-2019 19:44 RE: Выборы президента 2019-голосовалка))

(04-03-2019 19:22)Майстер :  Не сперечаюсь я з тобою, знаю що відколи сталось це https://tsn.ua/ukrayina/yushchenko-pora-...lotu.html, відтоді до дрібниць була прописана анексія Криму. Що таке Чорноморський флот для Росії що базувався в кримських портах, що таке вихід в Середземне море і куди з нього і чому в Чорному морі його не було де більше розмістити на території Росії можеш погуглити, тоді писати про що ти мелеш. Я ще десять років назад писав що ЧФ буде там де є при любому розкладі.

Льоня, а навіщо ти переводиш тему?

Говорили про анексії, і як в історичному контексті з них виходили, а ти починаєш Ющенка робити винним, і розказувати мені тут про ЧМФ.

Коли імперія почне сипатися, будуть до сраки всі ті бази, як і до сраки стали 10 років в Афганістані

В 1918 році, роззипалмся 4 імперії. Завдяки цьому на світовій мапі зараз існує Чехія, Словаччина та Угорщина. Була б і Україна, яки серед трьох українців не було двох гетьманів. Росія тоді майже перемогла Німеччину, і шо? ХХ навіть не згадали в бенефітах Версальського миру.

В 1991-му рухнув СРСР. Мовчу про те, що кожна з республій отримала незалежність, про яку 70 років і мріять не могла, але в результаті цього з'явилася об'єднана Німеччина. Ніхто цього не чекав, але з'явилася. Бо Горбі просто сказав "Да забирайте".

В 90-х роках рухнула Югославія. Порахуй скільки народів отримали незалежність.

Зараз Північна і Південна Корея починають шукати шляхи до об'єднання. Могли про це мріяти рвніше?

Прикладів історії - тільки читай та аналізуй. Так нє, скиглити, що Крим ніколи не повернеться - легше. Добыча мыслей

Майстер Немає
kiy

Шаргород
Повідомлення: #350
04-03-2019 21:08 RE: Выборы президента 2019-голосовалка))

Саме «легше» хоронити тих, кого ти особисто посадив на потяг взявши йому квиток, перед цим вговарював піти на строкову і не вговорив, морпєхи, наказ ідіота взяти рубіж, пару годин радості від досягнутого і сєпари накривають всіх підряд. Результат: повернення на тіж позиції пару поранених яких винесли і двоє загиблих серед яких і мій земляк. Тіла сепарати забрали і торги влаштували в обмін на своїх живих. Дивився батькам в очі? Ім’я героя В‘ячеслав Чернецький. http://rda.sharrayrada.gov.ua/fakti/osta...zni/?p=169
А по всій Україні? То скільки років, 10, 20, 30 воювати? Піди родичам загиблих розкажи свої філософські меседжі про розпад імперій, період розпаду і яка ціна цього розпаду.
ПС. При чому тут Ющенко, я писав про план анексії задовго до подій 2014 року. Все було прогнозовано, але ігноровано нашою владою. Ющенко перший за всю незалежність нагадав кацапні, що договір закінчується в сімнадцятому і ніхто його продовжувати не збирається. А я ще тоді хотів знати чим він зібрався їх вигнати: бджолами? Бо армію і флот просрали як його папєрєдніки так і він сам.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Выборы в Верховную Раду Украины 2019 Sozercatel 643 137 795 08-10-2021 12:56
Останнє: Lady
  Ваше отношение ко Второй мировой войне и 9-му мая Dimon325 191 36 599 13-05-2019 17:06
Останнє: smile
  Рейтинг нашего президента Fastel 221 60 747 22-01-2018 16:12
Останнє: smile
  Сначала выборы, потом граница Примат 13 4 814 13-02-2017 12:28
Останнє: Navy45

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 7