Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Поддерживаете ли Вы агрессию РФ против Украины?
Голосування завершено.
Да 6.16% 70 6.16%
Нет 92.87% 1055 92.87%
Это меня не касается 0.97% 11 0.97%
Всього 1136 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Війна РФ проти України (до 24.02.2022)
Автор Повідомлення
mr.zapadlo Немає
Українець

Приєднався: Mar 2013
Івано-Франківськ
Sub old 1.8t awt (був) А7 MT 2.0TDI sarai (була) Passat 2.0tdi dsg 140kw
Повідомлення: #34641
28-10-2014 11:05 RE: Агрессия РФ против Украины

(28-10-2014 10:25)SergM :  
pup :
Ramires :Жить по-новому, да ?

Сейчас дальше фишка пойдёт.

– Ось тут зібралися два швидких кроля і давай [нас] ловити на факти.
Виникає питання – вони самі щось у своєму житті серйозне обіцяли? Виконували?

Тільки не треба гадити на клубнів, за те що в них нема "рожевих окулярів" , кожен знас хоче якісних та швидких реформ а не обіцянок, але реально дуже мало прогресу, замість того щоб підтримати війська та добровольчі батальйони вони діляться портфелями і т. п. ну ви зрозуміли. Та якщоб не звичайний народ днр вже булоб в Дніпрі. Бла-бла-бла, кожен день на всіх каналах а реалізації "0" ми вже чекали "покращення", а живемо "по новому" Facepalm
Шукати всі повідомлення учасника
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #34642
28-10-2014 12:18 RE: Агрессия РФ против Украины

Жители Донбасса попросили Москву об экстренной гуманитарной помощи

боеприпасы закончились???Курить

Четвертый конвой с гуманитарной помощью из России отравится сегодня на восток Украины. Сотрудники Красного Креста не участвовали в формировании гуманитарной колонны, а самих машин в несколько раз меньше, чем раньше: из подмосковного Ногинска выйдут около 50 грузовиков.
Повбывав быПовбывав быПовбывав бы

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
(Востаннє це повідомлення було змінене: 28-10-2014 12:21 Lady.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Анатоличь Далеко
Алeксeй

Приєднався: Jan 2013
Одесская область
Octavia А 8 Просто красавица
Повідомлення: #34643
28-10-2014 12:20 RE: Агрессия РФ против Украины

Рок версия

https://www.youtube.com/watch?feature=pl...XU0SaDkLks

[Зображення: 7.gif]

Завжди намагаюся зробити добре, погано саме виходить
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #34644
28-10-2014 12:23 RE: Агрессия РФ против Украины

Пожелания Мотороле!
"Скоро на тебя наденут деревянный макинтош, и в нашем Аэропорту будет играть музыка, но ты ее не услышишь. "
СкорбимСкорбимСкорбим

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #34645
28-10-2014 12:30 RE: Агрессия РФ против Украины

Савченко хотят судить за "незаконное пересечение границы" РФ
FacepalmFacepalm

Девушка
ANDP Немає
Классик

Приєднався: Apr 2008
Херсон
был тур 1.6 чичас Апять 2,0FSI
Повідомлення: #34646
28-10-2014 12:57 RE: Агрессия РФ против Украины

Попкорн
http://youtu.be/jseYQzZx7ak

Хочешь сделать хорошо - сделай сам.
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #34647
28-10-2014 12:58 RE: Агрессия РФ против Украины

mr.zapadlo :
SergM :– Ось тут зібралися два швидких кроля і давай [нас] ловити на факти.
Тільки не треба гадити на клубнів, за те що в них нема "рожевих окулярів" , кожен знас хоче якісних та швидких реформ а не обіцянок, але реально дуже мало прогресу, замість того щоб підтримати війська та добровольчі батальйони вони діляться портфелями і т. п. ну ви зрозуміли. Та якщоб не звичайний народ днр вже булоб в Дніпрі. Бла-бла-бла, кожен день на всіх каналах а реалізації "0" ми вже чекали "покращення", а живемо "по новому" Facepalm
Я не гадив. І тут ніхто соплі у рожевих окулярах не розвозив, що усе гаразд. Так само і один прикрий випадок – це не одне і теж саме що і Іловайськ.
Тикати обіцянками – діло потрібне, але тут це не за адресою. Ще краще – вимагати виконання від тих хто обіцяв та розуміти чому дещо з обіцяного тепер не можливе для виконання.
Вибори відбулися і тепер у влади, сподіваюсь, не буде п'ятої ноги – будемо вимагати від депутатів конкретної роботи. І нехай тільки попробують знову чубитись. І нам так само треба виявляти єдність та пильність. Ми владу найняли на конкретну роботу.
Kaban-69 Немає
еще та свинья

Приєднався: May 2008
Мариуполь
1.9 tdi (AGR)
Повідомлення: #34648
28-10-2014 13:02 RE: Агрессия РФ против Украины

(28-10-2014 10:25)SergM :  – Ось тут зібралися два швидких кроля і давай [нас] ловити на факти.

Велике робили за запланованим щільним графіком – одразу виходило і на усі 100% так як заплановано?
Де ви були коли інші раніше обіцяли і не виконували?
жесть Упал и качаюсьУпал и качаюсь я как будто слышу электорат януковича в период майдана Facepalm
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #34649
28-10-2014 13:32 RE: Агрессия РФ против Украины

В москве новая фишка сейчас у випов... "приватное выступление бывшего президента Украины"...
можно заказать время, тему выступления... стоимость высокая (входят страусиные туфли и массовка-кардебалет... тоже из беглых)...

Вічна пам'ять Героям...
Ramires Немає
порохобот

Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #34650
28-10-2014 13:38 RE: Агрессия РФ против Украины

Дмитро Вовнянко, ФБ

Інетом вже поширюється смердюча гидотна хвиля калібру "волонтери здійняли з 32-м непотрібну істерику! Все було під контролем, шукали варіанти, хлопців і так би вивели, на війні не буває за розкладом, бла-бла-бла..."
Я не зняю чи тягнуться витоки цієї хвили до одного відомого птаха з підсмаленими на багатті тендітними місцями. НЕ ЗНАЮ. Але всім ротам які смердять кортить заявити:

1. ФОНД Дианы Макаровой волонтерською діяльністю займається ще з часів Майдану та Грушевського і за цей час бачив і чув багато такого, від чого у нашого пересічного мещанина навіть за нинішнього рівня жахів, встав би колом чуб і різко ослабнув би сечовий міхур. Вже повірте, якби у цих людей були проблеми з нервами чи схильність до істерики, волонтерством вони б уже не займалися ба давно - не змогли б.

2. До історії з 32-м фонд підключився після того як до Діани зателефонували з місця подій і почали БЛАГАТИ "підняти вертольоти", тобто підняти крик у пресі. Тому що логіка дій командування підказувала, що ніхто не хоче брати на себе персональну відповідальність. І ще. Окремі старші офіцери десантникам відверто сказали: "До кінця виборів вашим блоком займатися ніхто не буде".

3. Лихо 32-го посту полягало в тому що стояли там ЛЬВІВ"ЯНИ, яки доти драли сраку терористам в луганському аеропортові. Для терористів така здобич була б як подарунок на Новий рік. Хлопцям неодноразово пропонували здатися, обіцяючи ледь не по номеру "люкс" кожному. Хлопці - ВІДМОВИЛИСЯ. Вони не з чуток знають який резонанс викличуть відеозаписи полонених "бандер-львавян" з самої 80-ки. Хлопці обрали загинути.

4. Історія з 32-м блоком почалася не напередодні виборів, а набагато раніше і ще тоді командування могло знайти одне з розумних рішень проблеми - завдати удару по угрупуванню терористів, посилити блок, або к свиням вивести його з під удару. Натомість командування дочекалося ситуації коли хлопці потрапили в глухе оточення, стали конати від вогню і відсутності води. І коли це сталося - командири на блок забили болт. Позаяк - вибори.

5. Кілька разів (зі слів учасників) командування продемонструвало геніальні плани з порятунку хлопців. Раз - завдавши гарматного удару по позиціях терористів (який в дивний спосіб накрив і 32-й блок, також), раз - пославши в бій 95-у аеромобільну, на вже підготовлену оборону терористів. Наслідки відомі - втрати.

6. Мінімум раз протягом історії з 32-м блоком НА ВСЮ країну було продемонстровано, що президенту про ситуацію на фронті нахабно БРЕШУТЬ. Це коли твітер преза видав новину, що на блок завезил воду і припаси, хоча реально нічого подібного не сталося і ситуація на блоку стала критичною. Стало відомо, що та сама особа докладала президентові ситуацію по Іловайську.

Систему характеризує не помилка, а реакція на помилку. Я чекаю від президента і його відомих радників, реакції на ситуацію коли першій особі держави про ситуацію на фронті просто БРЕШУТЬ.
Пілсудський таку особу розстріляв би. Черчіль - відправив би на невеликій посаді проводити в СССР океанські конвої. Реакцію нашого гаранта чекаю з нетерпінням.

І ще - я дуже вдячний цій історії. Вона раптом висвітлила скільки гівна в душі багатьох людей біля мене, яких я вважав гідними і надійними. Хай їм буде соромно. Хай для них це буде гірким але необхідним уроком.
Велика людина створила приказки: "Не можеш сказати розумного - не кажи нічого" і "Інколи краще жувати ніж говорити".

PS. І ще. Мене от до сказу бісить той факт, що в той час коли чимало "диванних мудрил" хмурили лобики, просторікуючи хто ж таки правий, журналісти з місця чи радники президента, рятувати хлопців кинулася Діана Макарова - практично БОМЖИХА.
Я вже кілька разів писав, фонд Діани викидають з хати і час пішов уже на лічені дні. Тітка щодня ризикує лишитися без даху над головою, але вона все кидає і летить в Зону АТО. А в той час...
Чому мені хочеться лише матюки гнути, як в часи коли я майстром на металургійному заводі в Запоріжжі по цехах бігав?

"Детей надо лучше воспитывать, а не оружие запрещать" (с) Самюэль Л. Джексон

Люди всегда ненавидели тех, кто говорит правду, а зря… такие никогда не бьют в спину.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Війна РФ + РБ проти України Zandercatcher 893 199 731 18-05-2024 23:51
Останнє: Донской
  Кому потрібне авто для евакуації з Яготина до Західної України? CIM 0 1 470 28-02-2022 15:00
Останнє: CIM
  Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ. Майстер 81 27 115 18-06-2021 08:19
Останнє: Vitaly_N
  Воєнний стан проти АТО. Різниця у правових інструментах. WhiteBear 25 173 620 14-02-2015 22:18
Останнє: Serhij

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 34