Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Волюнтаристические метания Саакашвили
Автор Повідомлення
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #3091
23-10-2017 14:37 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(23-10-2017 14:30)Railnolds :  
(23-10-2017 13:54)LUPUS :  Facepalm
серйозно???
не жартуєте?
Упал и качаюсь
голова ОДА має проводити оперативно-слідчі дії? збирати докази? підміняти собою правоохоронні органи?
Тикаю
хочу спитати чи ви при своєму розумі?
Я разве сказал что он должен вести расследования и заменять правоохранительные органы?
Я сказал, он должен был не по телевизору кричать держите вора, а положить доказательства на стол кому следует (правоохранительным органам). А если у него доказательств небыло, то нефик было и звиздеть.

Научитесь уже читать чтоли, или если умеете - то научитесь понимать то, что написано.

як я можу зрозуміти, коли автор сам себе не розуміє?
він сигналізував про порушення, на його голову ОДА думку...
наразі ми бачимо (з дій НАБУ), що його "звиздёшь" по тв мав під собою підгрунтя
ще раз питаю, які докази він мав покласти?
коли ви бачите на вулиці дії, що мають ознаки злочину ви одразу збираєте докази и йдете в правоохоронні органи з томами кримінальної справи чи кричите (або телефонуєте 102) "тримайте вора"?
Упал и качаюсь
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Railnolds Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #3092
23-10-2017 14:47 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(23-10-2017 14:37)LUPUS :  як я можу зрозуміти, коли автор сам себе не розуміє?
Не надо за автора думать, думайте за себя.
(23-10-2017 14:37)LUPUS :  він сигналізував про порушення, на його голову ОДА думку...
наразі ми бачимо (з дій НАБУ), що його "звиздёшь" по тв мав під собою підгрунтя
ще раз питаю, які докази він мав покласти?
Как он узнал про нарушения, если у него небыло доказательств? Он видел мэра с набитыми чемоданами денег или что? Чтобы обвинять в воровстве, надо иметь хоть какие-то сонования.
(23-10-2017 14:37)LUPUS :  коли ви бачите на вулиці дії, що мають ознаки злочину ви одразу збираєте докази и йдете в правоохоронні органи з томами кримінальної справи чи кричите (або телефонуєте 102) "тримайте вора"?
Ну да, звоню. Приезжают менты и я им конкретно рассказываю, что я видел конкретное правонарушение, нарушителя, и сообщаю подробности увиденного.

А Михо только позвонил, но ничего не рассказал. Он так хотел наказать нарушителя, что даже не предоставил никакой информации следственным органам. Хотя, судя по заявлениям, он её имел, раз обвинял в воровстве. Или не имел - значит балабол. Второе более вероятно. Ибо если бы имел доказательства, то почему не сообщил куда следует?
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #3093
23-10-2017 15:04 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

а ви, вибачте, тримали свічку, коли Міхо телефонував? чи звідки така інформація?
та надайте будь-ласка запис усіх таких розмов Міхо з "відповідними інстанціями", бо інакше вийде що ви балабол Hello!
Railnolds Немає
Мегаписака

Одесса, Украина
Повідомлення: #3094
23-10-2017 16:57 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(23-10-2017 15:04)LUPUS :  а ви, вибачте, тримали свічку, коли Міхо телефонував? чи звідки така інформація?
та надайте будь-ласка запис усіх таких розмов Міхо з "відповідними інстанціями", бо інакше вийде що ви балабол Hello!
Вы или прикидываетесь, или действительно люпюс - я не пойму.
Я не имел ввиду что он прямо взял и позвонил по телефону. Он по ТВ звонил и на митингах. Дескать все воры вокруг. Только дальше этого ни одно дело не пошло. Пустые звонки.
А надать Вам я не могу никаких записей. Ибо нету их. Не у меня конкретно нету, а в принципе их нет.
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #3095
23-10-2017 17:48 Волюнтаристические метания Саакашвили

Ну от ви кажете що він балабол але довести цього теж не можете, то я не розумію чому ваші слова мають сенс, а мої ні, поясніть будь ласка? Чому ваша точка зору правильна, а усі інші ні, де це написано?

Надіслано з iPhone
Railnolds Немає
Мегаписака

Одесса, Украина
Повідомлення: #3096
23-10-2017 18:28 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(23-10-2017 17:48)LUPUS :  Ну от ви кажете що він балабол але довести цього теж не можете, то я не розумію чому ваші слова мають сенс, а мої ні, поясніть будь ласка?
Когда человек говорит, но не делает - он балабол. Что тут ещё доказывать?
Я говорю что он балабол, потому что он обещал много, а не сделал ничего. Не мог сделать - нечего было обещать.
(23-10-2017 17:48)LUPUS :  Чому ваша точка зору правильна, а усі інші ні, де це написано?
Я этого не говорил. Где это написано?
Я свои аргументы привожу. И слушаю Ваши. Но Вы свою точку когда отстаиваете, меня Ваши аргументы не убеждают просто. Докажете мне обратное аргументировано - Ваша точка будет правильная. Я не говорю, что Ваша не правильная.
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #3097
23-10-2017 18:39 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

Так і Ваша заява, що Міхо нічого не зробив не підкріплена нічим. Більш того я наводив в цій темі що він зробив. Але ж Ви цього не бачите, бо Вам це не цікаво, бо це йде в розріз з Вашим сприйняттям... Hello!
Railnolds Немає
Мегаписака

Одесса, Украина
Повідомлення: #3098
23-10-2017 18:53 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(23-10-2017 18:39)LUPUS :  Так і Ваша заява, що Міхо нічого не зробив не підкріплена нічим. Більш того я наводив в цій темі що він зробив. Але ж Ви цього не бачите, бо Вам це не цікаво, бо це йде в розріз з Вашим сприйняттям... Hello!
Трасса, аэропорт, таможня - сделано?
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #3099
23-10-2017 19:02 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

Яка була траса до його приходу та зараз? Ті ж питання щодо аеропорту та митниці

Якщо корупціонери з Києва поломали, це не значить що НЕ зроблено
Railnolds Немає
Мегаписака

Одесса, Украина
Повідомлення: #3100
23-10-2017 19:07 RE: Волюнтаристические метания Саакашвили

(23-10-2017 19:02)LUPUS :  Яка була траса до його приходу та зараз? Ті ж питання щодо аеропорту та митниці

Якщо корупціонери з Києва поломали, це не значить що НЕ зроблено
Практически что было до прихода, то и осталось после. Чуток трассу подлатали (обещали новую), новый терминал на таможне обещали и коррупцию убрать - нема терминала, коррупция где и была осталась.
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Михаил Саакашвили/მიხეილ ნიკოლოზის ძე სააკაშვილი, да или нет? ПетроФФ 23 9 186 16-08-2018 22:19
Останнє: Шкодчук

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 27