Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Внутренние враги Украины.
Автор Повідомлення
TEZEY Немає
ДЕД

Приєднався: Sep 2009
Кременчуг
NIVA 4x4, Мужик 4,6TD
Повідомлення: #3011
15-09-2017 09:02 RE: Внутренние враги Украины.

Я бачив, у нас тут на форумі є дуже великий спеціаліст у сіх питаннях. І політик, і економіст, єксперт у сіх галузях господарювання - ну просто вундеркінд, і завжди правий і завжди його думка найкраща і наймудріша. А ви кажете " які були б зірками лдночасно в різних галузях " В зеркало глянте і побачите.

Жить надо так, что бы было приятно вспоминать, но стыдно детям расказать...
+380503080507
+380681555955
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Nemo78 Далеко
УКРАЇНЕЦЬ

Приєднався: Sep 2008

2,8 TDi
Повідомлення: #3012
15-09-2017 09:04 RE: Внутренние враги Украины.

(15-09-2017 08:58)m.dreval :  
(15-09-2017 08:48)Nemo78 :  А те що людина може мати декілька спеціальностей патріот в є міграції. Не розглядає.

Ні, ну якшо мити унітази та носити розбиту цеглу з будівельного майданчика - це спеціальності,то так.

Nemo78, Ви в своєму житті бачили багато людей, які були б зірками лдночасно в різних галузях?
Багатьох не бачив, але деяких знаю.

25%
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #3013
15-09-2017 09:11 RE: Внутренние враги Украины.

(15-09-2017 09:02)TEZEY :  Я бачив, у нас тут на форумі є дуже великий спеціаліст у сіх питаннях. І політик, і економіст, єксперт у сіх галузях господарювання - ну просто вундеркінд, і завжди правий і завжди його думка найкраща і наймудріша. .

Дякую звичайно за оцінку. Не за что Неочікувано це чути саме від Вас...
Але все ж Ви перебільшуєте!

(15-09-2017 09:04)Nemo78 :  Багатьох не бачив, але деяких знаю.

Отож.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-09-2017 09:13 Миша Чех.)
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #3014
15-09-2017 09:14 RE: Внутренние враги Украины.

Ох... емігранте))) якби ти був трішки уважнішим ти би побачив що в повідомленні про 35000 грн я питав чи це фейк... проте твоє налаштування на сприйняття мене... воно чудово виражене в твоєму повідомленні

ось ти мене назвав ватніком. ок. сподіваюсь адміністрація дасть тобі час довести це і потім забанить Hello!

твоє знання бізнесу, як і моїх професійних навичок дуже смішне))) багато наших юристів там, обслуговують бізнес тут. закордонні юристи не знають нашого законодавства, нюансів, вимог до контрактів... ЗЕД, звідти теж ведеться бізнес, укладаються та перевіряються контракти що підписуються між укр резидентами юр особами та представниками закордонних компаній, ну то таке... воно емігрантам треба? Упал и качаюсь

причиною майдану спочатку було не підписання угоди про асоціацію, потім побиття студентів, а потім терпець урвався. те ж саме може статись і з петром. бо теж терпець вже на межі... можливо в еміграції воно так не відчувається, а тут вже дістало

лякалки про прокацапські сили що можливо прийдуть до влади то взагалі смішно.. дуже.. он яник приходив скільки раз без війн доречі приходив...? петя теж не взірець демократії.. як на мене то краще ще декілька разів помайданити, але щобд потім наступний петя чи через одного боялись ставити себе над країною, бо можуть і помайданити...

наш громадський транспорт, особливо в годину пік та паркани, що огороджують захоплені земельні ділянки, це одне й те саме, це прямий висновок що я жалкую що це не мій маєток за парканом Rulez

пиши ще.... підняв мені настрій

і ще... емігранте, я мав, маю і буду мати право висловлювати свою думку щодо подій в Україні, щодо чинної влади, опозиції, псевдо опозиції, "реформ" і взагалі щодо всього чого я забажаю. якось вчись з цим жити Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-09-2017 09:17 LUPUS.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #3015
15-09-2017 09:33 RE: Внутренние враги Украины.

(15-09-2017 09:14)LUPUS :  твоє знання бізнесу, як і моїх професійних навичок дуже смішне))) багато наших юристів там, обслуговують бізнес тут. закордонні юристи не знають нашого законодавства, нюансів, вимог до контрактів... ЗЕД, звідти теж ведеться бізнес, укладаються та перевіряються контракти що підписуються між укр резидентами юр особами та представниками закордонних компаній, ну то таке... воно емігрантам треба? Упал и качаюсь

Ох ти йопсь!

Україна вже стала така значна держава в економічному сенсі для світової спільноти, що майже кожна закордонна фірма вважає за потрібне мати в свєму штаті фаїівця по українському праву???

Замість того, щоб в разі дуже окремих випадків найняти досвідчену юридичну компанію в Україні?

Оце новина. Тоді я за Україну спокійний. Пишіть ще!

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #3016
15-09-2017 09:46 RE: Внутренние враги Украины.

Ну ось ми і побачили справжній емігрантський патріотизм Упал и качаюсь
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #3017
15-09-2017 09:50 RE: Внутренние враги Украины.

Ні, ми побачили Вашу брехню

(15-09-2017 09:14)LUPUS :  закордонні юристи не знають нашого законодавства, нюансів, вимог до контрактів... ЗЕД, звідти теж ведеться бізнес, укладаються та перевіряються контракти що підписуються між укр резидентами юр особами та представниками закордонних компаній, ну то таке... воно емігрантам треба? Упал и качаюсь

Smile

Саша, 1.2 HTP, ну, ты понял Mr. Green

(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-09-2017 10:02 Миша Чех.)
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #3018
15-09-2017 10:54 RE: Внутренние враги Украины.

емігрантам видніше Упал и качаюсь
не бачу сенсу щось доводити особі, що втекла в іншу країну та вчить усіх життю Упал и качаюсь
проте, якщо буду і далі (а я буду) бачити нісенітниці від емігранта - буду їх коментити як тільки зможу

З.І. для довідки... скільки юристів київстару працювало в головному офісу в Амстердамі? чекаю від емігранта на відповідь)
Шкодчук Немає
Українець

Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3019
15-09-2017 11:16 RE: Внутренние враги Украины.

В январе-июле объем экспорта товаров в страны Европейского Союза вырос на 25,9% – до $9,536 млрд. Импорт товаров из стран ЕС вырос на 25,7% – до $11,299 млрд и составил 42,5% в общем объеме импорта.

Дефицит внешней торговли товарами составил $2,7 млрд, что в 2,8 раза выше дефицита за аналогичный период прошлого года на уровне $980,4 млн.
Согласно данным Государственной службы статистики, экспорт товаров из Украины за этот период по сравнению с аналогичным периодом прошлого года вырос на 22,1%, импорт – на 29,4%.
Коэффициент покрытия экспортом импорта составил 0,9 (за январь-апрель 2016 года – 0,95), а внешнеторговые операции проводились с партнерами из 217 стран мира.

Вічна пам'ять Героям...
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #3020
15-09-2017 11:23 RE: Внутренние враги Украины.

(15-09-2017 11:16)Шкодчук :  Дефицит внешней торговли товарами составил $2,7 млрд, что в 2,8 раза выше дефицита за аналогичный период прошлого года на уровне $980,4 млн.

Интересно бы в разрезе товарных групп посмотреть...

Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  кацапия и кругом адни враги )))) LUPUS 4 372 797 000 16-02-2022 11:46
Останнє: MaksymS

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 8