Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Внутренние враги Украины.
Автор Повідомлення
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #3001
14-09-2017 21:51 Внутренние враги Украины.

Мені більш за все сподобався пункт про безальтернативність влади. Десь я це вже чув)

Емігрант, а скільки овочу висловили довіру відсотків, і що?

Ти сильно здивуєшся, але я теж люблю свою країну, тому й не поїхав за кордон, хоча кликали не раз і місце було тепле. І я хочу бачити її заможною, демократичною, правовою, соціальною... а не бачити все той же самий деребан, брехню, 10 метрові паркани на пів лісу, телефонне право і руду пику...

Надіслано з iPad
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
ШВАРЦ Немає
Banned

Приєднався: Jun 2010
Харьков
Jetta
Повідомлення: #3002
14-09-2017 22:05 RE: Внутренние враги Украины.

(14-09-2017 12:01)LUPUS :  це правда чи фейк?
Фейк.
smile Немає
Бородатий адмін

Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #3003
14-09-2017 22:19 RE: Внутренние враги Украины.

(14-09-2017 21:51)LUPUS :  Ти сильно здивуєшся, але я теж люблю свою країну, тому й не поїхав за кордон, хоча кликали не раз і місце було тепле. І я хочу бачити її заможною, демократичною, правовою, соціальною... а не бачити все той же самий деребан, брехню, 10 метрові паркани на пів лісу, телефонне право і руду пику...

Надіслано з iPad

я аж просльозився. німб не муляє, не жме?
Laughing

ЗІ. юристе, а в чому спеціалізуєшся? Курить

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #3004
14-09-2017 22:35 Внутренние враги Украины.

Господарське право

Надіслано з iPad
smile Немає
Бородатий адмін

Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #3005
14-09-2017 23:18 RE: Внутренние враги Украины.

ясно. дякую.

Sapienti sat.

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-09-2017 23:58 smile.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #3006
15-09-2017 08:03 RE: Внутренние враги Украины.

(14-09-2017 21:51)LUPUS :  Мені більш за все сподобався пункт про безальтернативність влади. Десь я це вже чув)

Десь, це не тут. Бо тут ніхто не каже, що влада повинна бути ьезальтернативною. Тут всього навсього закликають:
- не піддаватися дурній ейфорії стосовно окремих персон,
- не агітувати за протизаконну зміну влади в країнї, тому що є велика ймовірність, під час такої зміни, приходу до влади проросійських політичниї кол.

(14-09-2017 21:51)LUPUS :  Емігрант, а скільки овочу висловили довіру відсотків, і що?

І що? Хіба це було причино. Майдану? А може причиною Майдану була все ж таки неможливісто народу змінити овоща законним шляхом?

Ох, пане юристе, пане юристе. Не так страшно було те, що країна мала Януковича, як те, що Янукович хотів мати цю країну назавжди!

(14-09-2017 21:51)LUPUS :  Ти сильно здивуєшся, але я теж люблю свою країну, тому й не поїхав за кордон, хоча кликали не раз і місце було тепле. І я хочу бачити її заможною, демократичною, правовою, соціальною...

Не бачу Вашої любові. Ви стали таким же ватником, як і ті, на сранцері. До речі, Ви там недовго протрималися. Ви серете на країну тільки ради того аби срати. Ви навіть не перевіряєте те, що тут викладаєте. Фейк про 35000 грн. за відкриття вогню по сєпарам - тому яскраве підтверждення.

І ще. Я ніколи не чув, щоб за кордоном цінилися наші юристи з господарського права. Ніколи.

(14-09-2017 21:51)LUPUS :  а не бачити все той же самий деребан, брехню, 10 метрові паркани на пів лісу, телефонне право і руду пику...

Нагадаю. Ваше?
(10-12-2015 20:45)LUPUS :  відповідаю - я не готовий пересісти на ГТ. мені там не подобається. багато людей. не приємні запахи. не ввічливі кондуктори. бруд. повна відсутність сервісу. повна відсутність безпеки. краще вже пішки....

Я думаю, у Вас проблема не в 10-метрових парканах. Проблема в тому, що від звичайних людий той паркан закриває не Ваш маєток. Та й в особі Петі Порошенка Вас мабуть перш за все дратує його Рошен, а не його вчинки як Президента країни.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шкодчук Немає
Українець

Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3007
15-09-2017 08:25 RE: Внутренние враги Украины.

15 вересня, п’ятниця
Міжнародний день демократії

Зі святом!

...
Основні проблеми демократії - влада, її технології, мирне делегування, зміна і її легітимність в очах народу, а також забезпечення рівноправності, але вони мінімізовані і, як правило, поміщаються в площину широкої суспільної дискусії та саморегуляції, на відміну від інших політичних режимів, однак також впираються в питання моральності, духовності і деякі історико-культорологічні цінності, властиві для тих чи інших етногеографічних просторів...

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-09-2017 08:27 Шкодчук.)
TEZEY Немає
ДЕД

Приєднався: Sep 2009
Кременчуг
NIVA 4x4, Мужик 4,6TD
Повідомлення: #3008
15-09-2017 08:28 RE: Внутренние враги Украины.

LUPUS, я ж тебе попереджав, про владу можна тільки хороше, бо інакше ти зразу станеш зрадофілом і агентом кремля. І ось що цікаво, коли москалі кажуть про свою владу погано, то для нас вони герої, а для своїх агенти госдепа. Як стало тяжко в світі жити, одні агенти....

Жить надо так, что бы было приятно вспоминать, но стыдно детям расказать...
+380503080507
+380681555955
Nemo78 Далеко
УКРАЇНЕЦЬ

Приєднався: Sep 2008

2,8 TDi
Повідомлення: #3009
15-09-2017 08:48 RE: Внутренние враги Украины.

(15-09-2017 08:03)m.dreval :  
(14-09-2017 21:51)LUPUS :  Мені більш за все сподобався пункт про безальтернативність влади. Десь я це вже чув)

Десь, це не тут. Бо тут ніхто не каже, що влада повинна бути ьезальтернативною. Тут всього навсього закликають:
- не піддаватися дурній ейфорії стосовно окремих персон,
- не агітувати за протизаконну зміну влади в країнї, тому що є велика ймовірність, під час такої зміни, приходу до влади проросійських політичниї кол.

(14-09-2017 21:51)LUPUS :  Емігрант, а скільки овочу висловили довіру відсотків, і що?

І що? Хіба це було причино. Майдану? А може причиною Майдану була все ж таки неможливісто народу змінити овоща законним шляхом?

Ох, пане юристе, пане юристе. Не так страшно було те, що країна мала Януковича, як те, що Янукович хотів мати цю країну назавжди!

(14-09-2017 21:51)LUPUS :  Ти сильно здивуєшся, але я теж люблю свою країну, тому й не поїхав за кордон, хоча кликали не раз і місце було тепле. І я хочу бачити її заможною, демократичною, правовою, соціальною...

Не бачу Вашої любові. Ви стали таким же ватником, як і ті, на сранцері. До речі, Ви там недовго протрималися. Ви серете на країну тільки ради того аби срати. Ви навіть не перевіряєте те, що тут викладаєте. Фейк про 35000 грн. за відкриття вогню по сєпарам - тому яскраве підтверждення.

І ще. Я ніколи не чув, щоб за кордоном цінилися наші юристи з господарського права. Ніколи.

А те що людина може мати декілька спеціальностей патріот в є міграції. Не розглядає.

25%
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #3010
15-09-2017 08:58 RE: Внутренние враги Украины.

(15-09-2017 08:48)Nemo78 :  А те що людина може мати декілька спеціальностей патріот в є міграції. Не розглядає.

Ні, ну якшо мити унітази та носити розбиту цеглу з будівельного майданчика - це спеціальності,то так.

Nemo78, Ви в своєму житті бачили багато людей, які були б зірками лдночасно в різних галузях?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  кацапия и кругом адни враги )))) LUPUS 4 372 797 000 16-02-2022 11:46
Останнє: MaksymS

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 8