Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Львовяне, прокомментируйте это, а то я в растерянности...
Автор Повідомлення
Grizzly Немає
ДОБРЯК

Приєднався: Sep 2010
Львів
Octavia ІІ 1,8 TSI MG була, VW Golf SportWagen 2.0 TDI DSG6
Повідомлення: #21
26-10-2014 09:43 RE: Львовяне, прокомментируйте это, а то я в растерянности...

написано все правильно, але позитивних результатів його мерства ніхто не відміняв. я ловлю кайф від свого міста, усвідомлюю, що до цього приклався Андрійко і заперечити цього не можу..
Шукати всі повідомлення учасника
VIR Немає
**

Приєднався: Mar 2010
Lembеrg
Повідомлення: #22
26-10-2014 10:40 RE: Львовяне, прокомментируйте это, а то я в растерянности...

Про воду - подавалась вода з 6 до 9 ранку та вечора. Потім продовжували до 10.
При Садовому Львів змінився. Хто був років 5...10 назад в цьому переконається. А то що він "використовує імідж міста" то це ще треба вміти. На сьогодні він зробив Львів туристичним.
Для мене основний позитив це освітлення вулиць та відремонтовані дороги. Так, можливо вплинуло Євро, але чомусь далі дороги ремонтуються і находяться позабюджетні кошти..
Так є історії 90-х, є сумнівне минуле але покажіть мені політика чи бізнесмена без минулого... Основним виконавцем робіт по дорогах є фірма "Онур" в якій він по слухам має долю, то саме по кафешках... Але покажіть мені мера який розвиває місто тільке за бюджетні кошти і живе тільки на зарплату..
Для моїх знайомих з іншого міста було дуже дивно побачити мера в неділю з сім'єю в центрі міста. При чому спокійно собі йде гуляє між людьми, спілкується і не у кільці охорони...
Так є позитив, є негатив, є дещо мутне... Але ми маємо самі вирішувати хто з них є біліший і ще має кредит довіри.
А той журналіст мені ніколи не подобався, нагадує імтєрічку вроді Юльки і Олежки з вилами...
З.І. На цих виборах вирішив не голосувати....
makedonsky Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2010
Ивано-Франковск
Fabia AME, A4 B8.5 AR
Повідомлення: #23
26-10-2014 10:51 RE: Львовяне, прокомментируйте это, а то я в растерянности...

(26-10-2014 10:40)VIR :  З.І. На цих виборах вирішив не голосувати....

FacepalmFacepalm
на вибори йти обовязково. А за кого голосувати це вже ваша справа
думаю з 29 політсил хоть одну вибрати то можно. Чи треба щоб було 100.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 26-10-2014 10:52 makedonsky.)
VIR Немає
**

Приєднався: Mar 2010
Lembеrg
Повідомлення: #24
26-10-2014 11:26 RE: Львовяне, прокомментируйте это, а то я в растерянности...

(26-10-2014 10:51)bobryk200 :  
(26-10-2014 10:40)VIR :  З.І. На цих виборах вирішив не голосувати....

FacepalmFacepalm
на вибори йти обовязково. А за кого голосувати це вже ваша справа
думаю з 29 політсил хоть одну вибрати то можно. Чи треба щоб було 100.
Мені до виборчої дільниці десь 100 км... Шкода тратити час на "достойних"... якщо по партіях то ще б вибрав а от по мажоритарці Добродомов vs Васюник...
Grizzly Немає
ДОБРЯК

Приєднався: Sep 2010
Львів
Octavia ІІ 1,8 TSI MG була, VW Golf SportWagen 2.0 TDI DSG6
Повідомлення: #25
26-10-2014 11:37 RE: Львовяне, прокомментируйте это, а то я в растерянности...

о, моя дільниця..
Vladko Немає
VRS owner

Приєднався: Dec 2011
Leopolis Grad
CUNA/B16A2
Skype IDpraznyk
Повідомлення: #26
27-10-2014 09:26 RE: Львовяне, прокомментируйте это, а то я в растерянности...

(26-10-2014 10:40)VIR :  Про воду - подавалась вода з 6 до 9 ранку та вечора. Потім продовжували до 10.
При Садовому Львів змінився. Хто був років 5...10 назад в цьому переконається. А то що він "використовує імідж міста" то це ще треба вміти. На сьогодні він зробив Львів туристичним.
Для мене основний позитив це освітлення вулиць та відремонтовані дороги. Так, можливо вплинуло Євро, але чомусь далі дороги ремонтуються і находяться позабюджетні кошти..
Так є історії 90-х, є сумнівне минуле але покажіть мені політика чи бізнесмена без минулого... Основним виконавцем робіт по дорогах є фірма "Онур" в якій він по слухам має долю, то саме по кафешках... Але покажіть мені мера який розвиває місто тільке за бюджетні кошти і живе тільки на зарплату..
Для моїх знайомих з іншого міста було дуже дивно побачити мера в неділю з сім'єю в центрі міста. При чому спокійно собі йде гуляє між людьми, спілкується і не у кільці охорони...
Так є позитив, є негатив, є дещо мутне... Але ми маємо самі вирішувати хто з них є біліший і ще має кредит довіри.
А той журналіст мені ніколи не подобався, нагадує імтєрічку вроді Юльки і Олежки з вилами...
З.І. На цих виборах вирішив не голосувати....

100% Згоден.
Крадуть всі і будуть красти.
Дорвавшись до влади і ми би крали.

У мене в місті вулиці освітленні,дорогі зроблені,wi-fi в трамваях є,найкращы кафешкі в Україні.
Коли були масові безлади,іменно він придумав Самооборону у Львові.
Тому вчора,я голосував за нього.

Доречі,приїжжайте і самі все побачите!

Everything will be VRS/No turbo-No party
Drive2
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Oleksii Pinchuk Немає
...

Приєднався: Aug 2009
Київ 11-й км.
E Golf 36 kWt, Aвоська D4 4.0 biturbo, Passat 2.0 tdi - Company car
Повідомлення: #27
27-10-2014 09:34 RE: Львовяне, прокомментируйте это, а то я в растерянности...

(27-10-2014 09:26)Vladko :  Доречі,приїжжайте і самі все побачите!
приедем Курить главная изюминка города - чебуреки, в вашем городе ещё подают к чаю ? Laughing

Батько режисера #
fascist with German Shepherd dog Не за что
migal Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Lviv
Octavia Tour 1.6i
Повідомлення: #28
27-10-2014 10:27 RE: Львовяне, прокомментируйте это, а то я в растерянности...

Доплюсуюсь і я до прихильників нашого мера Мир. Ідеальних людей (тим більше в політиці) просто не існує.... Пам'ятаю попереднього мера, який під час виборів начесав що зробить цілодобово воду у місті, за що львів'яни повелись та вибрали його. Але через рік його керування графік подачі не змінився, а коли йому задавали питання де вода - він відповідав що дуже зайнятий і не має часу займатись цим питанням Повбывав бы
Садовий же без всіляких гучних обіцянок поступово надав людям і гарячу і холодну воду цілодобовоRulez
Також подивіться на стан доріг у місті, та за межами міста в області - думаю різницю відчуєтеHello!
Всією сім'єю віддали голоси за самопоміч Hello! Але за результатами екзит полів чомусь у західному регіоні вони лише третє місце Embarassed
Jaguarko Немає
Писатель

Приєднався: Sep 2012
Славетне місто Львів
Skoda Octavia tour 1.8T
Skype IDjagyaruch
Повідомлення: #29
27-10-2014 11:34 RE: Львовяне, прокомментируйте это, а то я в растерянности...

Мої вітання.
Вставлю і я свої 5 копійок.
Моя позиція/думка така - крали всі (політики і ті хто при владі), крадуть і будуть красти. Але хтось бере все лише в свою кишеню а хтось може і дещо для держави/міста/села зробити. Садовий - він з отих других. Як би там не було - але ми, львів"яни, маємо місто, яким можемо гордитися. Як через дороги (про що вже згадувалося) так і через туристичну інфраструктуру (про яку говорять в цілій Україні і на яку їдуть дивитися з усіх усюд).
Hello!

[Зображення: ab248728.gif]

amat victoria curam
Sheket Немає
КНЯЗЬ

Приєднався: Feb 2008
Leopolis
Octavia A5 2.0 почти vRS
Повідомлення: #30
27-10-2014 13:34 RE: Львовяне, прокомментируйте это, а то я в растерянности...

Я підтримую думку своїх земляків Respect
Хоча пару років назад я його не сприймав, а зараз думку змінив разом з позитивними змінами у місті.

[Зображення: nomua_BC_0357_BE.png]
[Зображення: 1.gif]

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1