Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Допоможемо дітям
Автор Повідомлення
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #21
19-12-2007 23:47  

Заїхав сьогодні у Метро - подивитись на ціни їхнього бренду "Аро".
Отже,
Памперси:
72шт - 53грн. маленькі
56шт - 57грн. юніор

Прокладки:
20шт - 4грн. нормальні (типу Белли).
10шт - 3грн. щось там типу ультра чи супер.

Фірмові Памперси - 84грн.

На мою думку, для дитячого будинку, більш важлива кількість, ніж бренд. Правда в якості цих Аро я не розуміюсь. Хтось може щось порадити? Що берем - Аро чи фірмові?

Ага, ще я говорив з якимось "старшим зміни" про знижку. Він дав телефон відділу. Завтра передзвоню - запитаю. Правда, у них це все робиться через Київ, тому, сумнівно, що ще щось вдасться виторгувати, але спробую.
Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #22
20-12-2007 13:19  

Бачився вчора з хлопаками з нашої команди АвтоКвест. Ще скинули по 100 грн.

Ітого в нас є 400-500 грн (в залежності від моїх власних можливостей).

Треба визначатися з памперсами і прокладками бо мій знайомий може взяти тільки в пятницю а сказати йому я маю сьогодні.

Хто ще бажає долучитися до акції - ласкаво просимо.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #23
24-12-2007 13:51  

Поїздки і далі відбуваються. Дасть Бог, будуть більш-менш регулярні.
В суботу - дитячий будинок в Бориславі.
А в неділю, за ініціативою Іри та Антона поїхали у Сасів (біля Золочева).
З досвідом, поїздки і подарунки стають більш потрібними. Мінімум секонду, яким сиротинці, в принципі забезпечені, або секонд в нормальному стані. Те саме стосується і взуття. Підібрати канц.товари допомогла менеджер з Денді, здається, Оксана. А на зібрані кошти (понад 600грн) в Метро закуплено памперсів, прокладок, мило, туалетний папір, серветки...
У Старосамбірський район поїду десь на тижні. Бажаючі - долучайтесь!
Mae$tro Далеко
☆☆☆боевой пингвин☆☆☆

Octavia A5 FL combi 1,8 TSI, 6AG
Skype IDmaestro0509
Повідомлення: #24
27-12-2007 22:50  

TO Антон,ака StE@LtH:
- Ты же теперь Модер-можешь,наверное,темы переносить... Так если Вы собираете на детский дом,почему бы темку в "Клубе" не повесить Дятел ??? Я ,например,довольно редко захожу в ветку "Львов",а может тоже хотел бы помочь... Хм
Вы МОЛОДЦЫ,ребята Respect Hello! Respect !!!! Хорошее продолжение добрых традиций Rulez Respect Rulez !!! Но за умолчание-низачот Курить !!!!

"Чем больше узнаю людей,тем больше нравятся собаки.."
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #25
27-12-2007 23:40  

Mae$tro :TO Антон,ака StE@LtH:
- Ты же теперь Модер-можешь,наверное,темы переносить... Так если Вы собираете на детский дом,почему бы темку в "Клубе" не повесить Дятел ??? Я ,например,довольно редко захожу в ветку "Львов",а может тоже хотел бы помочь... Хм
Бачиш, ми розраховували саме на локальний ресурс. Адже дитячі будинки і будинки пристарілих є у всіх областях. До речі, дуже класний ресурс http://www.detdom.info/search_schools. Там все можна вибрати по областях, з телефонами і навіть конкретними потребами будинків. Останні поїздки, ми, як правило планували саме базуючись на цій інформації.
-----
А на цьому тижні ми відвідали ще дитячий будинок, про який я вже згадував - у Буковому (Старосамбірський район). З дітьми хворими на ДЦП. Бідна Іра, аж засумувала після цього всього. Crying or Very sad
-----
Керівництво львівського магазину Метро також з розумінням поставилось до наших побажань. Запропонували тіснішу взаємовигідну співпрацю на майбутнє (50% - ми, 50% - вони). От лише питання в тому, чи зможемо ми у майбутньому виділяти кошти, хоча б раз на 2-3 місяці для цієї справи!?
Iriwa Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2007
Wild Wild West
Skype IDiriwa-blazhko
Повідомлення: #26
27-12-2007 23:41  

Wave Wave Wave
Декілька днів тому ми з Ігорем відвідали ще один дит будинок. Віддали все що залишилось від попередніх поїздок, а саме: канц.товари, памперси, прокладки, іграшки та купу секонду.

Дуже дякую тим хто приєднався до цієї акції!
Respect Respect Respect

to Mae$tro
Нажаль всім дитячим будинкам не допоможеш і тому наше відділення старається допомогти тим кому може і тим кому дійсно необхідна ця допомога. На зустрічі активістів нашого відділення і Львівського відділення Міцубісі клубу було вирішено що наші підрозділи допомагатимуть потребуючим нашого регіону, що було і зроблено. Курить
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #27
23-01-2008 11:27  

Чергова нагода долучитись до цієї справи.
Сьогодні передзвонили з Метро. Є т.з. "некондиція" (за пів ціни). Оскільки дати відповідь потрібно було відносно терміново, то я сьогодні о 14-15год. беру памперсів і прокладок на 500грн. за свої кошти.
Якщо в когось є бажання долучитись - зв'язуйтесь з Ірою, або зі мною.
Дякую.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #28
23-01-2008 11:45  

Igor_Lviv :Чергова нагода долучитись до цієї справи.
Сьогодні передзвонили з Метро. Є т.з. "некондиція" (за пів ціни). Оскільки дати відповідь потрібно було відносно терміново, то я сьогодні о 14-15год. беру памперсів і прокладок на 500грн. за свої кошти.
Якщо в когось є бажання долучитись - зв'язуйтесь з Ірою, або зі мною.
Дякую.

Долучаюсь Smile а коли ти плануєш їхати (маю наувазі в дит будинок)?

Мир

Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #29
23-01-2008 12:01  

StE@LtH :Долучаюсь Smile а коли ти плануєш їхати (маю наувазі в дит будинок)? Мир
В Самбірському напрямку маю їхати ще цього тижня. Але коли точно - ще не знаю. Четвер - п'ятниця - субота... Маю надію, якщо це буде робочий день, то Іра допоможе мені? А якщо поїхати не вдасться, то може на вихідних поїхати будь хто бажаючий.

ЗІ. А сьогодні в обід ти не змошеш під'їхати зі мною в Метро? Я щось смутно собі уявляю багажник Ланцера і памперси і прокладки на 1000 грн.
... Зате дуже добре уявляю багажник А5. Smile
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #30
23-01-2008 12:58  

Igor_Lviv :
StE@LtH :Долучаюсь Smile а коли ти плануєш їхати (маю наувазі в дит будинок)? Мир
В Самбірському напрямку маю їхати ще цього тижня. Але коли точно - ще не знаю. Четвер - п'ятниця - субота... Маю надію, якщо це буде робочий день, то Іра допоможе мені? А якщо поїхати не вдасться, то може на вихідних поїхати будь хто бажаючий.

ЗІ. А сьогодні в обід ти не змошеш під'їхати зі мною в Метро? Я щось смутно собі уявляю багажник Ланцера і памперси і прокладки на 1000 грн.
... Зате дуже добре уявляю багажник А5. Smile

З радістю зїжджу з тобою і заодно візьму перехідник для ноута на квест Smile

Дзвони мені коли зберешся їхати.

Іра не зможе скорше за все поїхати бо в неї сесія і вона постійно в політесі.

Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Допомога дітям-інвалідам 2009. Igor_Lviv 11 4 485 20-12-2009 16:54
Останнє: Igor_Lviv

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1