Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва
Автор Повідомлення
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #21
09-07-2012 16:14 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

Залізничники вже кажуть, що дітей без документів можна везти за гроші

Українці можуть подорожувати залізницею з дитиною і без свідоцтва про її народження.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на "Укрзалізницю".

З одного боку "Укрзалізниця" звертає увагу, що пасажири з дітьми до 14 років повинні обов'язково мати з собою оригінали документів, які підтверджують вік дитини.

"Посадка у вагон без відповідних документів забороняється... Наявність проїзних документів у тому числі і наявність оригіналу документа, який підтверджує вік дитини провідник повинен перевірити при посадці пасажирів у поїзд та на шляху прямування", - йдеться у повідомленні "Укрзалізниці".

Водночас зазначається, що у разі відсутності необхідний документів для уникнення конфліктних ситуацій "начальник поїзда має право оформляти доплату до дитячого квитка для проїзду дитини".

Також в "Укрзалізниці" зазначили, що про необхідність мати з собою документи дітей, пасажирів попереджають квиткові касири під час оформлення дитячих проїзних документів, а на вокзалах здійснюється оголошення по гучномовцю.

http://www.pravda.com.ua/news/2012/07/6/6968264/

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Tina Немає
.

Приєднався: Apr 2008
Севастополь - Симферополь
Желтая
Skype IDtina.v.kr
Повідомлення: #22
09-07-2012 16:19 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

(30-06-2012 21:21)Porter :  2 відмітка про дітей без печатки загсу - фіктивна.
нам с мужем вписали ребенка без печати...
что теперь делать? идти в ЗАГС и ставить печать?
как мы теперь докажем, что не сами вписывали?(((

Мне пришлось несколько раз сменить декорации, прежде чем я поняла: если мне будет скучно с самой собой - мне будет скучно всегда.
Шукати всі повідомлення учасника
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #23
09-07-2012 16:22 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

(09-07-2012 16:19)Tina :  вписали ребенка без печати...
мені з одну з трёх вписали без печатки, та я не парюсь

Магия MyCode
Sergey_Ded. Далеко
Волшебник

Приєднався: Sep 2009
Odessa. UA
WTSssочка
Skype IDSergey_ded.
Повідомлення: #24
09-07-2012 16:23 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

(09-07-2012 16:19)Tina :  
(30-06-2012 21:21)Porter :  2 відмітка про дітей без печатки загсу - фіктивна.
нам с мужем вписали ребенка без печати...
что теперь делать? идти в ЗАГС и ставить печать?
как мы теперь докажем, что не сами вписывали?(((

положите в свой паспорт копию свидетельства о рождении малыша. и на этом вопрос исчерпан

Свободный Человек!!!!!!!!!!!!!!!Hello!
Tina Немає
.

Приєднався: Apr 2008
Севастополь - Симферополь
Желтая
Skype IDtina.v.kr
Повідомлення: #25
09-07-2012 16:26 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

Я такой параноик в плане ребенка... Буду звонить в ЗАГС и требовать печать)))

Мне пришлось несколько раз сменить декорации, прежде чем я поняла: если мне будет скучно с самой собой - мне будет скучно всегда.
Coder Немає
Banned

Приєднався: May 2007

фабаком-12
Повідомлення: #26
09-07-2012 21:31 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

индиана джонс кагбэ намекает

Жена Шкодника Немає
Мама-штурман

Приєднався: Feb 2012
Warszawa...была :(
Башущая BLиSтящая сараюшечка))))
Skype IDpaula_evil
Повідомлення: #27
10-07-2012 08:26 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

не дай Бог меня бы так пытались высадить. Я бы на уши подняла всех))) еще бы по факту кучу жалоб накатала. Пошли они нафиг со своими постановами
Еля Немає
Мегаписака

Приєднався: Sep 2008
Киев
Škoda Fabia, Škoda Oсtavia
Повідомлення: #28
10-07-2012 08:38 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

4-е года назад ездила в Россию... на обратном пути при нас высадили на границе из поезда женщину с дочкой лет 5-ти за отсутствие согласия на вывоз ребёнка одного из родителей.... как бы понятно, что документ этот должен быть, но поразила бесчеловечность с которой это делалось и то, что они граждане России и их граница пропустила, а наши - высадили...

"Мне наплевать, что вы обо мне думаете. Я о вас не думаю вообще." Коко Шанель
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #29
17-08-2012 16:06 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

Їдеш за кордон потягом – пред’яви провідникові лише паспорт, решту документів перевірять прикордонники

Встановлено, що при здійсненні міжнародного залізничного перевезення перевізник має перевіряти у пасажира паспортний документ, що посвідчує особу пред’явника, або документ, що його замінює. В даний час перевізник здійснює перевірку не тільки зазначених документів, а взагалі усіх документів, які необхідні для в'їзду до держави прямування, держав за маршрутом слідування, а за невиконання обов'язку такої перевірки (якщо це призвело до перевезення чи спроби перевезення пасажира через державний кордон України без необхідних документів) його можуть притягнути до відповідальності.

Цікавим є те, що обов’язок перевірки документів для в’їзду до держави прямування, а також держав за маршрутом слідування, покладено на працівників прикордонної служби (які також несуть і відповідальність за невиконання своїх обов’язків), а встановлення аналогічних зобов’язань для перевізників є дублюванням норм і може призвести до перекладання перевірочних функцій на останніх. Саме тому було вирішено відкоригувати Закон України "Про залізничний транспорт" (N 273/96-ВР від 04.07.96 р.), залишивши за перевізниками обов’язок перевірки лише паспортних документів.

Не зайвим буде нагадування для пасажирів – при непред’явленні паспортного документа (документа, що його замінює) вам буде відмовлено у перевезенні без відшкодування втрат.

------------------------

Закон України "Про внесення змін до статті 22-1 Закону України "Про залізничний транспорт" (N 5099-VI від 05.07.2012 р.)

Дата набрання чинності: з дня офіційного опублікування

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Мастика Пещера Далеко
Классик

Приєднався: Oct 2011
Украина
Skoda у друга)))
Повідомлення: #30
21-08-2012 12:07 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

(30-06-2012 21:16)Бусинка :  Как-то ехала с Минска в Киев года 4 назад. Границу проходим около 4 часов утра. Ехала в плацкарте. На боковушках ехала семья, папа, мама и ребенок. Дите вписано в загранпаспорт мамы. Фамилии разные у мамы и ребенка. Так сначала их мурижили погранцы минут 30-40, потом таки высадили на границе среди ночи.
Так что я не особо удивленаКурить

Здесь нету ничего удивительного. Это была оплошность родителей. Есть правила пересечения границ. Если ребенок и мама на разных фамилиях, то должен быть документ подтверждающий родство. И не имеет значения вписан ребенок в паспорт мамы или имеет собственный проездной документ.

(30-06-2012 21:21)Porter :  Шкодчук - рішення проканало, повезло. Варто памятати:
1 сторонні відмітки в паспорті не припустимі, паспорт вважатимуть не дійсним.
2 відмітка про дітей без печатки загсу - фіктивна.

Это как сказать. Буквально неделю назад муж пришел в ЗАГС и попросил записать ребенка в паспорт украинский, на что получил ответ.
"Мы детей уже не вписываем. Если вам нужно, то впишите сами"
Работа у меня связана с паспортами и за 6 лет работы еще ни разу не видела, чтобы дети были вписаны с печатью ЗАГСа.

Пройдёт время и жизнь покажет, что всё было только к лучшему. Wink

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1