Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
superb звук
Автор Повідомлення
ComT Немає
продвинутый
FC Skoda Club

Приєднався: Jul 2005
Киев
Fabia 1,8Т МКП
Повідомлення: #21
21-03-2006 21:32  

Перед - 16 см компонент.
Тыл - 13 см.

Автомобиль как жизнь, наскучит - переделаю!
Следите за нашими работами на

http://www.avtoestetika.com.ua/
http://www.facebook.com/avtoestetika

т.(050)462-7475
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
шалун Немає
Ученик
*

Приєднався: Mar 2006

шкода суперб, мерс купе 124
Повідомлення: #22
25-03-2006 08:29 superb звук

Рекомендую KENWOOD DDX6027, двухдиновый, читает практически все, активный екран, в общем понравится, а если добраться и до динамиков то звук будет плотный и правильный
Шукати всі повідомлення учасника
ydudchak Немає
Ученик
*

Повідомлення: #23
28-03-2006 23:32  

знайшов гарний ресурс присвячений порівнянню автомагнітол: http://www.auto-hifi.ru/auto/index.php
для себе обрав Sony CDX-F5550EE, головна перевага скоріше дизайн. Порівнював звук з дорожчими - різниці не відчув.
PVV Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2005

Была Skoda Felicia Combi 1,6, Honda Civic 4D сейчас
Повідомлення: #24
30-03-2006 08:24  

ИМХО голова =10-20% аффекта.. самое главное это акустика(фронт), хорошие провода и усилок... тада будт толк.. у меня пионер голова но покупал просто потому что понравилась внешне и товарища такая Cool
когда поставил этот пионер на штатные калоши они поработали кое как полмесяца и успешно начали хрипеть даже на среднем уровне звука...в общем ужасно Я удивлен щас собираюсь финансово и морально и собираю инфу и мнения о брендах.. Very Happy
был вариант сделать заднюю полку, прорезать туда овалы но по деньгам это может и меньше чем усилок и саб но зато и звучание не то..
шалун Немає
Ученик
*

Повідомлення: #25
31-03-2006 21:25  

В даный момент я зараяжаю свой superb. Про голову я написал, акустика polko-momo, 12 дюймовый сааб, усилитель, 7 дюймовые мониторы в подголовниках. Проектная мощность 1000 Ватт. Доведу до ума - скину фото.
ydudchak Немає
Ученик
*

Повідомлення: #26
01-06-2006 00:27  

Зараз вже купив і користуюсь магнітолою Sony CDX-GT500, на штатних динаміках звук доволі якісний і чистий, недоліки - нема низів, колонки хриплять якщо зробити голосніше (десь після 60% гучності). Всі установщики не радять Sony, але чесно признаються, що не чули. Насайті http://www.sony.ua можна знайти всі представлені компоненти і детальні характеристики, інші фірми такого не надають. Відгуки в інтернеті позитивні, тому для себе обрав (але ще не купив) рішення з компонентами від Sony. Спочатку поставлю саб і підсилювач на нього (саб XS-LD125P5 чи XS-L121P5, підсилювач - XM-D500X чи XM-D1000P5), послухаю, якщо не сподобаються колонки, то поставлю підсилювач на колонки - 4-х канальний XM-SD14X, колонки - ще не вибрав, напевне також щось від Sony.
Одне турбує - саб не в корпусі, і не впевнений що ті що встановлять правильно порахують і зроблять ящик.
Якщо хтось має подібну конфігурацію, буду радий за відгуки.
шалун Немає
Ученик
*

Повідомлення: #27
01-06-2006 18:57  

Помимо установки плотного звука (писал ранее) перешил салон кожей. Завтра (02.06.2006г.) с машинкой будет работать фотограф для изданий про тюнинг. Когда выскочит номерок обязательно сообщу и буду ждать ваших отзывы. 17-18 июня планирую выставить машину на Тюнинг-шоу, откровенно говоря я уже приглашен.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  SuperB New Звук и тюнинг A-key 3 3 055 31-01-2009 11:56
Останнє: A-key

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1