Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Жесткий законопроект про видеофиксацию нарушений ПДД
Автор Повідомлення
CHUK Немає
Мандрівник

Приєднався: Jul 2008

Fabia Combi New 1.4 => Octavia A5 1.8TSI Elegans+=> BMW 3 E91
Повідомлення: #21
29-02-2012 16:11 RE: Жесткий законопроект про видеофиксацию нарушений ПДД

Як на мене, то не потрібно видумувати велосипед. Просто необхідно перейняти систему з європейських країн.
Там є чітка градація розмірів штрафів за перевищення швидкості від 5-10км/год до більше 50км/год.
На в'їзді в населені пункти поставити радар-камери, крім того, на "проблемних" перехрестях, переїздах і тд. теж поставити камери. Бо перевищення швидкості це одне, а "рагуль" який через дві сплошні вискакує на зустрічну смугу і на червоне світло проїзжає перехресття є не менш небезпечний, ніж гонщик на трасі.
Шукати всі повідомлення учасника
Rus_sl Немає
Руслан

Приєднався: Mar 2008
Славута
Skoda Roomster 1.6 BTS+ГБО, Славута 1,2+ГБО
Повідомлення: #22
29-02-2012 16:27 RE: Жесткий законопроект про видеофиксацию нарушений ПДД

Раз вже мова "дійшла до Європи" задам питання: "Як Ви, шановні автомобілісти, вважаєте який інспектор буде більше сприяти забезпеченню безпеки руху, той що ховається з фарою в кущах? Чи той, патрульний автомобіль якого видно на трасі за 500 метрів?" Моя однозначна відповідь - у другому випадку з нього буде більше користі для СУСПІЛЬСТВА, але начальство "надає по шапці", бо в них план, та й самим "жирно" жити хочеться...
В цивілізованих країнах ДАІ насамперед призначена для того, щоб допомагати людям, а не поповнювати казну.
PS: накипіло

Краще гір - можуть бути тільки гори!
[Зображення: 998033.jpg]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 29-02-2012 16:30 Rus_sl.)
CHUK Немає
Мандрівник

Повідомлення: #23
29-02-2012 16:35 RE: Жесткий законопроект про видеофиксацию нарушений ПДД

ДАІ повинно попереджувати порушення ПДД, а не тільки тупо фіксувати. В Європі перед камерами за метрів 500 вже є попередження. Доки в нас будуть "їдіотські" плани по штрафах, доти будуть "подарунки" в кущах з фарою сидіти...

ПС. Взагалі складається враження, що в наших "правоохоронців" (незалежно від назви підрозділу чи служби) в очах тільки $$$.
Rus_sl Немає
Руслан

Приєднався: Mar 2008
Славута
Skoda Roomster 1.6 BTS+ГБО, Славута 1,2+ГБО
Повідомлення: #24
29-02-2012 17:00 RE: Жесткий законопроект про видеофиксацию нарушений ПДД

(29-02-2012 16:35)CHUK :  ДАІ повинно попереджувати порушення ПДД, а не тільки тупо фіксувати. В Європі перед камерами за метрів 500 вже є попередження. Доки в нас будуть "їдіотські" плани по штрафах, доти будуть "подарунки" в кущах з фарою сидіти...

ПС. Взагалі складається враження, що в наших "правоохоронців" (незалежно від назви підрозділу чи служби) в очах тільки $$$.
Повністю згідний з Вашою думкою Дружба

Краще гір - можуть бути тільки гори!
[Зображення: 998033.jpg]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 29-02-2012 17:06 Rus_sl.)
sheik Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2008

Passat Variant 2.0TDI+DSG, Ibiza 1.4 AT, SuperB 1.8T (продан)
Повідомлення: #25
29-02-2012 18:43 RE: Жесткий законопроект про видеофиксацию нарушений ПДД

(29-02-2012 11:38)Илья9174 :  по их "покращенням" получается что если забыл права дома - от 7-ми суток!!! с конфискацией авто!!!! зае..ись!
Опа , а шо "забыл" это отмазка ? Прикольно.
Когда остановят на фару скажу: Так жто не я... меня подставили Smile. И воще нет такого в законе ,что бы штрафовать за то ,что случайно загорелся "красный" , это ж он загорелся, а не я... Его и штрафуйте. Он специально загорелся, увидев, что я собрался проехать перекресток.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 29-02-2012 18:46 sheik.)
andrey_notar Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2010

Сейчас - Superb 1,8 TSI, Лансер спорт 2,0, Шкода Октавия 1,8Т ГБО
Повідомлення: #26
01-03-2012 15:05 RE: Жесткий законопроект про видеофиксацию нарушений ПДД

(29-02-2012 18:43)sheik :  
(29-02-2012 11:38)Илья9174 :  по их "покращенням" получается что если забыл права дома - от 7-ми суток!!! с конфискацией авто!!!! зае..ись!
Опа , а шо "забыл" это отмазка ? Прикольно.
Когда остановят на фару скажу: Так жто не я... меня подставили Smile. И воще нет такого в законе ,что бы штрафовать за то ,что случайно загорелся "красный" , это ж он загорелся, а не я... Его и штрафуйте. Он специально загорелся, увидев, что я собрался проехать перекресток.

ни кто же не говорит за красный свет, что наличие прав влияет на безопасность движения? это уже занадто! Или вы никогда не забывали дома права?
yyyarik Немає
Набуваю досвіду

Приєднався: Oct 2011
Київ. Троєщина.
А5 1,6МРІ 2008 Amb. -> L&K 2.0TSI(Combi). ГБО IV
Повідомлення: #27
01-03-2012 15:20 RE: Жесткий законопроект про видеофиксацию нарушений ПДД

Зачастую водитель забывший права дома больше никакого документа при себе не имеет. И определить личность невозможно, не говоря уже о водительских правах.
За границей все патрульные авто оборудованы електронной системой, где любой инспектор может проверить данные (м. б. вас лишили права водить за пьянку или ещё ч.н.) правомерно ли гражданин управляет транспортным средством. По этому им лучше нагнать штраф за управление без документов, чем обеспечить патрульные авто необходимым для того оборудованием.Я удивлен
А вообще-то с..ки со своими законами.

Немає нерозв'язних проблем.Є неприйняті рішення.
СЛАВА УКРАЇНІ!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 01-03-2012 15:21 yyyarik.)
Ковал Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2007
Киев
Шкода Октавия А 5, 2.0 FSI. 2008 г.в.
Повідомлення: #28
01-03-2012 16:25 RE: Жесткий законопроект про видеофиксацию нарушений ПДД

(01-03-2012 15:20)yyyarik :  Зачастую водитель забывший права дома больше никакого документа при себе не имеет. И определить личность невозможно, не говоря уже о водительских правах.
За границей все патрульные авто оборудованы електронной системой, где любой инспектор может проверить данные (м. б. вас лишили права водить за пьянку или ещё ч.н.) правомерно ли гражданин управляет транспортным средством. По этому им лучше нагнать штраф за управление без документов, чем обеспечить патрульные авто необходимым для того оборудованием.Я удивлен
А вообще-то с..ки со своими законами.
Ну так, это, : собирают деньги на:
Цитата:все патрульные авто оборудованы електронной системой
...

С уважением !

Папик Wave
CHUK Немає
Мандрівник

Повідомлення: #29
01-03-2012 16:35 RE: Жесткий законопроект про видеофиксацию нарушений ПДД

(01-03-2012 16:25)Ковал :  Ну так, это, : собирают деньги на:
Цитата:все патрульные авто оборудованы електронной системой
...

Ні, це збирають гроші на авто обладнанні шкіряним салоном з ел. кріслами, мультимедійними системами с ЖПС навігацією, датчиками дощу і світла і тд... марки Мерседес, Ауді чи, на крайняк, БМВ. На будинки, квадратів так під 300. Продовжувати можна довго, варто лише поглянути на статки наших "бідних" інспекторів ДПС Smile.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Вместо «Визира» будет Truecam. ГАИ тестирует новый прибор для фиксации нарушений Оrchid 35 11 848 24-03-2011 12:48
Останнє: SKODA-VIK

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2