Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Де Ваня?
Голосування завершено.
Поїхав в Єгипет 4.76% 1 4.76%
Відключили інтернет 9.52% 2 9.52%
Забив на клуб і здер наклейку 19.05% 4 19.05%
Після невдалої організації зустрічі заліг на дно 23.81% 5 23.81%
Поміняв авто і тепер в клубі ЗАЗКозак 42.86% 9 42.86%
Всього 21 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Куда пропав Ваня??
Автор Повідомлення
VIR Немає
**

Приєднався: Mar 2010
Lembеrg
Повідомлення: #21
15-03-2011 20:08 RE: Куда пропав Ваня??

Дати бачив. Вже здогадався по ---- про кого йдеться.
Шукати всі повідомлення учасника
uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #22
16-03-2011 15:03 RE: Куда пропав Ваня??

(15-03-2011 18:41)StE@LtH :  Подав оголошення без фотки. Перепитав чому його не публікують.

Так хоч про що мова? Щоб самому не вляпатися ще до холєри
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #23
16-03-2011 15:24 RE: Куда пропав Ваня??

(16-03-2011 15:03)uranium :  
(15-03-2011 18:41)StE@LtH :  Подав оголошення без фотки. Перепитав чому його не публікують.

Так хоч про що мова? Щоб самому не вляпатися ще до холєри

Не поняв питання.

Ну Ваня подав оголошення без фотки. Згідно правил оголошення має обовязково містити фотку. Ваня перечитав багато разів правила і перепитав адміна чи його оголошення не публікується через відсутність фотки (що як на мене очевидно) на що був знову відправлений на ці правила. Після чого трохи вкурвився. От на це "вкурвлення" отримав бан.

http://www.Skodniki.org.ua
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-03-2011 15:25 StE@LtH.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #24
16-03-2011 15:26 RE: Куда пропав Ваня??

(16-03-2011 15:24)StE@LtH :  Не поняв питання.

Оголошення якого типу? Купи/продай чи що?
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #25
16-03-2011 15:37 RE: Куда пропав Ваня??

(16-03-2011 15:26)uranium :  
(16-03-2011 15:24)StE@LtH :  Не поняв питання.

Оголошення якого типу? Купи/продай чи що?

Ну так. Там є окремі правила. Досить короткий і простий список вимог, який сформувався базуючись на проблемах з якими стикались як модератори цього розділу так і користувачі цього розділу.

Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #26
17-03-2011 13:44 RE: Куда пропав Ваня??

(16-03-2011 15:24)StE@LtH :  Ну Ваня подав оголошення без фотки. Згідно правил оголошення має обовязково містити фотку. Ваня перечитав багато разів правила і перепитав адміна чи його оголошення не публікується через відсутність фотки (що як на мене очевидно) на що був знову відправлений на ці правила. Після чого трохи вкурвився. От на це "вкурвлення" отримав бан.

Як модер іншого форуму, при всій повазі до Вані...
Є розділ форуму, є Правила, є кількасот користувачів, які читають-пишуть в розділі. Є 1-2 модери. Хтось затратив час, обдумуючи і виписуючи ці Правила. Написати чи розтолкувати кожному індивідуально... вкурвлює десь після 10-го листа і 25-го перепитування, часто з спробами донести свою думку, звинуваченнями і т.п.
Тому, не варто дивуватись такій реакції.
Кожен з нас поставив галочку "Я погоджуюсь з цими Правилами" при реєстрації на форумі.

[Зображення: 09013048.jpg]
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #27
17-03-2011 14:20 RE: Куда пропав Ваня??

Я, Ігор, і погоджуюсь і ні. Коли я бачу порушення то я не луплю сліпо попередження а спочатку розбираюсь в обставинах. Якщо людина нова, або видно що можливо це непорозуміння або я особисто знаю людину і можу судити що вона достатньо адекватна щоб не робити дурниць навмисно, то скорше напишу в ЛС усне попередженна і рекомендацію переглянути певний розділ правил.

Багато хто у Львівській гілці може засвідчити це. Я не вважаю що Ваня 100% правий. Але і бан це занадто радикальне покарання. Правила останнім часом досить динамічно змінюються і якщо людина жодного разу (або раз на рік) користується купіпродайкою, то це не важко визначити і може бути сигналом для того, щоб віднестись до людини не як до рядового бариги.

В кінці кінців можна було і мене перепитати чи зі сторони Вані чи адміна, який забанив, про ситуацію.

Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #28
17-03-2011 14:38 RE: Куда пропав Ваня??

(17-03-2011 14:20)StE@LtH :  В кінці кінців можна було і мене перепитати чи зі сторони Вані чи адміна, який забанив, про ситуацію.

На Мітсу - модерую розділи "Львів" і "Ланцер Х".
У "Львові", звісно, всі свої. Кожного знаєш, як облупленого. На щось десь таки прикриєш очі, когось - присадиш, ніби раніше ніж потрібно, щоб потім не було запізно.
У "Ланцер Х", коли бачиш 40-ву нову тему "Амортизатори", "Які шини поставити" і т.п. - трафляє! Інколи "вивчаєш" чи варто попередження давати, інколи - махнув косою... Упал и качаюсь
Тому... маєм те що маєм. Нічого, поки ми Вані кістки перемиємо, то він вже і вернеться до нас! Laughing

[Зображення: 09013048.jpg]
Gt-1 Немає
Писатель

Приєднався: Jul 2008

Skoda Octavia A5 1.6 Elegance vs Chevrolet Aveo ІІІ
Повідомлення: #29
17-03-2011 17:01 RE: Куда пропав Ваня??

Беруть загальний "кістяк" правил, а вже потім обвішують його "мясом" під свій формат і напрямок форуму. Шліфують то все під себе. Обвішують завісою строгості. І потім ми під тим всім ставимо галочки.

[Зображення: ab71254.gif]
интересное [Зображення: nomua_BC_9932_BO.png]
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #30
17-03-2011 17:51 RE: Куда пропав Ваня??

(17-03-2011 17:01)Gt-1 :  Беруть загальний "кістяк" правил, а вже потім обвішують його "мясом" під свій формат і напрямок форуму. Шліфують то все під себе. Обвішують завісою строгості. І потім ми під тим всім ставимо галочки.

Ну тут я більше з Ігором погоджуюсь. Я колись теж був модером купіпродайки (відмовився від того).

Повір там така кількість роботи (саме роботи) що можна дійсно стати суворим модером. І на форумі насправді така кількість людей тусується що просто армія модерів потрібна. І всюди свої нюанси. Різні люди. Різні проблеми. А скільки мудаків різних ... жуть!

Щодо правил то вони досить непогано складені і оновлюються виключно в результаті росту клубу і змін проблем на форумі які повязані з кількісним ростом клубу. Бо з кількісним ростом клубу додається все більше і більше мудаків. Тому ті, хто давно цим модерством займається, починають звіріти і рубають всіх без розбору.

В ідеалі мала би бути ротація модерів хочаби між гілками, щом міняти обстановку, характер проблем з якими модери стикаються ітд.

Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1