Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Проблема з Автоматом на А5
Автор Повідомлення
Dimitrius Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2007
Хмельницкий/Тернополь
Passat Alltrack B7 2.0 TDI
Повідомлення: #21
19-12-2009 11:03  

xpark :Подскажите, возможно ли утановить коробку автомат на Skoda Octavia Tour 1,6? Если да, то сколько это стоить? Если кто то такое делал поделитесь опытом... Недоумение
ищите механику
Шукати всі повідомлення учасника
Klevchuk Немає
Ученик
*

Приєднався: Nov 2009

Повідомлення: #22
19-12-2009 13:03  

Тут взагаліто іша тема проговорюється !!! Якщо ВАС цікавить чи можна поставити автомат на октавію ТУР - то можна і "старий" автомат і новий тіптронік .... але вартість робіт буде в районі вартості авто Very Happy Very Happy Very Happy - МОЖНА ЗРОБИТИ ВСЕ - ЯКА ЦІНА ПИТАННЯ Курить
ТОМУ МОЯ ПОРАДА - ШУКАЙТЕ МЕХАНІКУ І ЇЗДІТЬ ....
xpark Немає
Ученик
*

Приєднався: Dec 2009

skoda
Повідомлення: #23
19-12-2009 21:57  

ок! буду восстанавливать механику...
Klevchuk Немає
Ученик
*

Повідомлення: #24
25-12-2009 14:47  

Привіт Шкодоводи Честь!

Як обіцяв так і відписуюсь:

Простояла моя Октавія у майстра від понеділка до пятниці...
В середу в вечері - дзвінок, приїзджай заберай .... приїхав - пробую на холодно все ок - на гарячо ще гірше Дятел - питаю що робили - промивав гідроблок (блок клапанів) і регулював соленоїди. Я машину знову залишаю - робіть мол ... Дзвінок в вечері приїзджай вже все ок - соленоїди перенастроїв - приїхав ще ГІРШЕ
Дятел ... домовилися що він або робить так все як було (я на холодно їзджу нормально) або він попав на коробку ...
Дзвінок в пятницю - приїхав - каже пробуй - машина холодна - все ок проїхав 3 км постояв погрів - і все по старому удари при включанні задньої, переключання 2-3-4 з ударами ще й в драйв удари появилися .... ОБМАТЮКАВ Я ЙОГО ... грошей звичайно не дав і поїхав.
ВИСНОВОК:
Всім в кого такі проблеми - моя порада: не ведіться на те що поможе заміна масла і фільтра (масло 500-700 грн, фільтр 150 - 500 грн, робота 200-400 грн), не ведіться на присадки, і всяке інше типу читав міняли датчики воздуху, чіпували. Ремонт гідроблоку - складна "штука" і довіряти кулібінам в гаражах ризиково - як правило буде ще гірше !!!!

Зараз навіть не знаю що робити ??? Мабуть поїду у Польщу на сервіс ... бо тут немає кому довіритись Курить всі розказують грамотно, роблять а результату 0 і гарантії не дають, або ми зробили а є ще якась причини ...
Якщо хтось порадить толкове СТО чи майстра - який вирішить дану проблему і має досвід по ремонту саме таких АКПП і не буде розказувати казки - типу їдь до електриків,, потім до мене потім масло докупи а ВІЗЬМЕТЬСЯ І ЗРОБИТЬ - буду вдячний !!!!

Є заптання пишіть Курить
Klevchuk Немає
Ученик
*

Повідомлення: #25
25-12-2009 14:56  

І саме головне !!!!

Майстр Микола з Зимної Води, телефон +380972415948 - НЕ РЕМОНТУЙТЕ В НЬОГО АКПП і інше, розказує гарно, щось робить, ніби і гроші невеликі бере, або не бере (якщо не платять Laughing ) - але РЕЗУЛЬТАТУ НЕ ДАЄ !!! Або стає ще гірше !!!!!
По його словах він і гарантійні машинки на сервісах робить - шкода мені тих власників .....
Це моя думка - якщо в когось є запитання - дам відповідь. За слова відповідаю.
vladd Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2007
Украина (Киев)
разные
Повідомлення: #26
28-12-2009 22:45  

Цитата:Мабуть поїду у Польщу на сервіс ...
Тільки присадки там ніякі не заливайте!
Замініть гідроблок на новий та використовуйте авто за призначенням.
Якщо за час "експериментів" механічна частина АКПП ще не вийшла з ладу, то:
"Все у Вас получиЦЦя".
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
bura1 Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2006
Украина
гибридная
Повідомлення: #27
28-12-2009 23:23  

да, весело.... Недоумение
Я так розумію авто не на гарантії?
Можливо варто пошукати по розборкам аналогічну КПП (вибити в них якусь гарантію Курить )?

С ув. Рома
Klevchuk Немає
Ученик
*

Повідомлення: #28
28-12-2009 23:38  

Поїхав б до Вас у Полтаву - далеченько 900 км ...

Мені от вже самому цікаво - що саме не так в АКПП ??? Дятел Я вже всі схеми і манюали поскачував, всі форуми перерив ....

------механічно частина в нормі - бо немає нічого у маслі і піддоні, та й не може механіка то робити то не робити , чи від температури так глючити ....

-----електрика перевірялася на 2-х СТО Шкоди - все в нормі --- хіба що програма компютера в АКПП ненайкраща ... але як її поміняти, типу щоб розуміла що коробка холодна і по іншому включала передачі ......

------гідравліка ???? якщо б гідротрансформатор - то б також завжди не працював, всі кажуть гідроблок МІНЯЙ - але я його общупав - немає там ні задирів, ні царапин і все в нормі, соленоїди поправив по нормах .... Його поміняти на новий і що за 50-70 т.км знову міняти ???? Треба причину знайти і вилучити недоліки !!!!!!

ДО РЕЧІ авто з такими проблемами - ух і не мало, повезло тим хто на гарантії ще ......

ЧЕКАЮ РОЗУМНИХ ІДЕЙ І ПОРАД !!!! Якщо дають результат то ставлю Дружба або й за гроші ......
Klevchuk Немає
Ученик
*

Повідомлення: #29
28-12-2009 23:42  

Да авто вже не на гарантіїї, зараз похолодало то катаюся якось - а от як потепліє Дятел Дятел Дятел

Продавати в мороз .... але це підступно.

Можливо хтось підскажете щось про дане СТО: у Хмельницькому - говорив з паном Олександром 0674492920, робив такі АКПП на АУДІ ТТ і інших машинах, говорить що гідроблок потрібно не міняти а настроювати і в електриці а саме в програмі є недоліки - вони коробку в АУДІ зробили. Також там знойомі товаришів - 2 хонди робили от і порекомендували. Цікавлять ще думки і відгуки про дане СТО.
Klevchuk Немає
Ученик
*

Повідомлення: #30
18-01-2010 23:54  

Був на СТО в Хмельницькому - там все на ВИЩОМУ рівні ніж будьяке СТО Львова по ремонту АКПП .... досвід, рівень знань, обладняння і т.д.!!!! Рекомендую !!!
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Стеклоподьемник не работает автоматом вниз??? AlexeyV 5 2 238 24-11-2010 22:11
Останнє: Jorik007

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 6