Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Офіційні дилери SKODA у Львові!
Автор Повідомлення
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #21
11-06-2009 14:32  

krot2ks :
StE@LtH :
krot2ks :Мені написали то саме. Власне чому я їм і дзвонив на цей рахунок

Це не заважає домалювати одиницю і послати їх подалі.

А смисл? Написати вони можуть все що завгодно, хоть що ТО треба проходити кожні 100 км пробігу..А толку, що вони зроблять, з гарантії знімлють? Смешно Хотів би я подивитись як вони пояснять що зняли з гарантії через то що не пройшов ТО на 5тис , якщо VAG вимагає тільки на 15тис

Ну а я про що. Виправляеш на 15 і вперед. Хоча я робив на 5000 для себе. Холодна обкатка імхо не дає того рівня притирання деталей двигуна ніж коли цей процес притирання відбувається у робочих температурах.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
krot2ks Немає
Писатель

Приєднався: May 2009
Львів
Skoda Fabia New 1.4 + допи
Повідомлення: #22
11-06-2009 14:40  

Цитата:Холодна обкатка імхо не дає того рівня притирання деталей двигуна ніж коли цей процес притирання відбувається у робочих температурах.

Якщо чесно не поняв про шо ви,навевно знань тут не хватає Smile поясніть якщо не важко Rolling Eyes
Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #23
11-06-2009 15:08  

krot2ks :
Цитата:Холодна обкатка імхо не дає того рівня притирання деталей двигуна ніж коли цей процес притирання відбувається у робочих температурах.

Якщо чесно не поняв про шо ви,навевно знань тут не хватає Smile поясніть якщо не важко Rolling Eyes

Ну чому ЕК каже що Шкоди обкатувати не треба. Бо двигуни пройшли холодну обкатку. Як це приблизно виглядає. Зібраний двигун підключають до іншого двигуна який крутить колінвал за рахунок чого працює кривошипно шатунний механізм. Але мотор крутить інший мотор а не він сам працює відповідно нема згоряння в циліндрах ітд. Тобто запчастини притираються у холодному стані. Вони стверджують що цього достатньо. Коли мотор працює то він нагрівається до певних робочих температур. Різні матеріали розширюються при нагріванні і відповідно інше тертя ніж при холодній обкатці. Тому я переконаний що таки варто робити робочу обкатку 5000 км навідь якщо мотор пройшов холодну обкатку.

Maryan Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2005
Львів
Citroen Grand C4 Picasso, Subaru Outback 2010
Повідомлення: #24
11-06-2009 17:52  

Недавно заходив на Автотрейдінг на Стрийській - виявилося що вони ще досі пам'ятають що я в них 3 роки тому купував Фабію (хоча я ніби був не настільки злим клієнтом, щоб аж так запам'ятатися... Embarassed

Кави звісно ж не пропонували, але гарно і спокійно все показали і розказали. З ентузіазмом відповідали на питання і не лінилися збігати за ключами щоб відкрити саме ту версію автомобіля, яка стояла на вулиці біля входу, щоб я міг там посидіти за кермом.

Де купувати - в принципі не грає ролі. Всі офіційні дилери продають такі самі автомобілі. Але зручніше коли вже на етапі передпродажної підготовки ставлять сигналізацію, музику, парктроніки-захисти і інші хороші речі, щоб потім цим не перейматися. А пускати в машину всяку каліч... я би не наважився.

Хіба - варіант - купити автомобіль де зручно, а потім доставляти додаткове обладнання на офіційному сервісі, якому довіряєш.
samvexler Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2008
Lviv
Smart ForTwo
Skype IDvexler.thug
Повідомлення: #25
22-09-2009 21:48  

Мій друг купив все таки Лачетті Smile Але думаю, що наступним авто буде вже Октавія А5 Cool

Хтось згадував про страхові компанії, то не забувайте про партнерство клубу з СК "Брокбізнес". Я є представником ДЛФ СК "Брокбізнес" у м. Львові Wink

Всім дякую за допомогу та інформацію!
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #26
22-09-2009 21:52  

samvexler :Хтось згадував про страхові компанії, то не забувайте про партнерство клубу з СК "Брокбізнес". Я є представником ДЛФ СК "Брокбізнес" у м. Львові Wink
таке питаннячко,цивілку можна робити будь в якій страховій незалежно від того де застрахована машина?
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #27
23-09-2009 12:22  

В... :
samvexler :Хтось згадував про страхові компанії, то не забувайте про партнерство клубу з СК "Брокбізнес". Я є представником ДЛФ СК "Брокбізнес" у м. Львові Wink
таке питаннячко,цивілку можна робити будь в якій страховій незалежно від того де застрахована машина?

Так.

IvanoBulo Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2007

Повідомлення: #28
24-09-2009 09:31  

OLYA :
migal :я брав на каличі в вересні минулого року. Загалом обслуговуванням задоволений... На Стрийській підхід до потенційного клієнта мені зовсім не сподобався. Ситуація була точно як вже писали в цій темі: на всі мої запитання щодо моделі, хлопець нічого не відповів, лише сунув мені прайс-лист...В загалом оформлення машиною на Галичі задоволений...Не сподобалось на Галичі те, що вони змушують після 5 тис км. проходити обовязкове ТО (хоча це справа кожного). Після перечитування форуму зрозумів переваги Галанту...

+1
А от у мене дуже сумна історія відносин з Галич-Авто. Мало того що потріпала нерви мені іхня Наталя після того як я їй сказав що страхуватись буду сам, так потім машину після незначного ДТП відремонтували жахливо - в колір при фарбуванні не попали (на сонці дуже помітно), зібрали аби як, через що трубка кондиціонера біля радіатора перетерлась а по гарантії міняти відмовились. Тому я "попав" на майже 2 штуки гривень, півтора втрачених робочих дня і крім всього ще й місяць влітку їздив без кондюка.
З тих пір я до них ні ногою, хіба що там весь персонал замінять!
Хоча коли вибирав машину відношення взагалом було хороше.

[Зображення: 4ec4c107-03d4-4efa-b356-d04bb698f235.gif]
kakady2 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2009

Октавія ТУР 5+
Повідомлення: #29
24-09-2009 10:18  

IvanoBulo :
OLYA :
migal :я брав на каличі в вересні минулого року. Загалом обслуговуванням задоволений... На Стрийській підхід до потенційного клієнта мені зовсім не сподобався. Ситуація була точно як вже писали в цій темі: на всі мої запитання щодо моделі, хлопець нічого не відповів, лише сунув мені прайс-лист...В загалом оформлення машиною на Галичі задоволений...Не сподобалось на Галичі те, що вони змушують після 5 тис км. проходити обовязкове ТО (хоча це справа кожного). Після перечитування форуму зрозумів переваги Галанту...

+1
А от у мене дуже сумна історія відносин з Галич-Авто. Мало того що потріпала нерви мені іхня Наталя після того як я їй сказав що страхуватись буду сам, так потім машину після незначного ДТП відремонтували жахливо - в колір при фарбуванні не попали (на сонці дуже помітно), зібрали аби як, через що трубка кондиціонера біля радіатора перетерлась а по гарантії міняти відмовились. Тому я "попав" на майже 2 штуки гривень, півтора втрачених робочих дня і крім всього ще й місяць влітку їздив без кондюка.
З тих пір я до них ні ногою, хіба що там весь персонал замінять!
Хоча коли вибирав машину відношення взагалом було хороше.

всі вони хороші.. коли продають

------------------------------------------------------
я люблю Октавію Тур 5+ BFQ-мотор 1,6
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #30
24-09-2009 10:33  

Ми також не завжди ідеальні!!!
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Сертифіковані СТО Єврокара у Львові euripid 311 223 109 11-07-2022 15:24
Останнє: Artur_A5_BKD
  Парковка у Львові. Tarakan 0 2 261 19-05-2021 13:32
Останнє: Tarakan
  Переночувати у Львові lotty 13 17 248 15-04-2021 20:24
Останнє: Цвях
  Де у Львові можна поставити приборку з MaxiDot на доFL? Andre_1999 29 28 824 23-05-2020 11:04
Останнє: YuraM
  Подивитись автомобіль у ЛЬвові dannetis 3 12 094 25-04-2019 21:08
Останнє: вадим74
  Де у Львові можна затонувати авто. kampan 28 31 559 15-12-2018 17:57
Останнє: putila1
  98 бензин у Львові Levchyk 10 19 670 14-06-2018 18:08
Останнє: Андрей 2.8
  Хто знає де можна якісно обшити шкірою кермо у Львові StE@LtH 35 24 405 04-03-2018 23:08
Останнє: Андрій Львів
  Маю день у Львові) Gerzik 3 6 758 27-02-2018 20:14
Останнє: Deneshi
  обшивка керма шкірою у Львові MarkOH 21 21 769 26-11-2017 21:32
Останнє: Andre_1999

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1