Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Швидко зникає моторне масло.
Автор Повідомлення
SV Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2008

Octavia 1.8T
Повідомлення: #21
15-06-2009 10:31  

На скільки я знаю всі турбовані машини підїдають масло, от і в мене теж десь 1-1.5 л іде на доливки на 10000км
Шукати всі повідомлення учасника
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #22
15-06-2009 10:34  

SV :На скільки я знаю всі турбовані машини підїдають масло, от і в мене теж десь 1-1.5 л іде на доливки на 10000км
Який пробіг?
SV Немає
Рассказчик
**

Octavia 1.8T
Повідомлення: #23
23-06-2009 08:34  

В мене 180 000 (двигун бензоновий Поехали )
В... Немає
Мегаписака

Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #24
23-06-2009 23:05  

SV :В мене 180 000 (двигун бензоновий Поехали )

ну а з якого пробігу почало брати
Solex Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2008

Octavia 1.9TDI Сombi
Повідомлення: #25
25-06-2009 21:16  

Додам 5 копійок.
В моїй машині масло зникло після виходу з ладу турбіни.м
Після заміни турбіни доливаю після 5000-7000 км грам 200 масла.Неправильно відрегульована. Коли різко тиснеш газ синенький димок валить з вихлопушки.
Якщо двіг бензина без турбіни, то кольцам можна сказати па-па.

[Зображення: nomua_AA_1007_CM.png]
SV Немає
Рассказчик
**

Octavia 1.8T
Повідомлення: #26
01-07-2009 08:13  

ну а з якого пробігу почало брати[/quote]
Та я її не нову брав, але брала постійно і це нормально я рахую
Misha007 Немає
Ученик
*

Okt_1.8T_4*4_ARX
Повідомлення: #27
01-07-2009 15:15  

NTллигент :В мене з маслом така сама запара. Машина хаває масло, шо бензин. Ну правда я досить часто даю машині (двигуну/турбіні) як то кажуть "просратися" і до особливо акуратних водіїв мене важко віднести. В принципі я би на то навіть не звертав особливо уваги, але в мене якшо масло закінчується, то загоряється лампочка на панелі та постійно горить і ніякі доливки масла чи інші маніпуляції не помагають. На Галанті два рази міняв вже той клятий датчик рівня масла, але шось слабо помагає. Вот тепер знову поїду до них - подивлюся шо скажуть. (((
А шо в інших з маслом? На скільки км Вам хватає штатної заправки на 3.5 літри (чи 4,5 ?) ???

Насчёт того что лампочка не тухнет после доливки то дело может быть не в датчике масла, а в том что комп не видит что открывался капот (манул так пишит ..... если загорелась лампа уровня масла, откройте капот , проверьте уровень и ...бла бла бла.... если после этого вы не долили масло то через 50-80 км лампочка загориться опять) то есть нужно открыть капот и там в замке капота вручную нажать микрик - должно помочь , мне покрайне мере помогло , а чуть не натянули на замену датчика масла......
А хавает на 10 000 от 1,5 до 2 литра масла, вот......
NTллигент Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2007

Skoda Octavia Tour ARX 1.8T 4x4
Повідомлення: #28
03-07-2009 23:25  

SV :На скільки я знаю всі турбовані машини підїдають масло, от і в мене теж десь 1-1.5 л іде на доливки на 10000км
Так скільки йде в тебе на 10000 км? Повна заправка (~4л) + 1-1.5л доливки? Ти рахуєш то нормальним?
В моєї машинки пробіг аналогічний твоєму (~180000) + Мотор банзиновий 1.8Т

Online з 2005: SEO, Web-development, хостінг, реєстрація доменів, обмінні операції з WM.
Offline з 2008: Вендінговий бізнес.
Любомир.
NTллигент Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2007

Skoda Octavia Tour ARX 1.8T 4x4
Повідомлення: #29
03-07-2009 23:29  

Misha007 :
NTллигент :В мене з маслом така сама запара. Машина хаває масло, шо бензин. Ну правда я досить часто даю машині (двигуну/турбіні) як то кажуть "просратися" і до особливо акуратних водіїв мене важко віднести. В принципі я би на то навіть не звертав особливо уваги, але в мене якшо масло закінчується, то загоряється лампочка на панелі та постійно горить і ніякі доливки масла чи інші маніпуляції не помагають. На Галанті два рази міняв вже той клятий датчик рівня масла, але шось слабо помагає. Вот тепер знову поїду до них - подивлюся шо скажуть. (((
А шо в інших з маслом? На скільки км Вам хватає штатної заправки на 3.5 літри (чи 4,5 ?) ???

Насчёт того что лампочка не тухнет после доливки то дело может быть не в датчике масла, а в том что комп не видит что открывался капот (манул так пишит ..... если загорелась лампа уровня масла, откройте капот , проверьте уровень и ...бла бла бла.... если после этого вы не долили масло то через 50-80 км лампочка загориться опять) то есть нужно открыть капот и там в замке капота вручную нажать микрик - должно помочь , мне покрайне мере помогло , а чуть не натянули на замену датчика масла......
А хавает на 10 000 от 1,5 до 2 литра масла, вот......

Вот з капотом шось не подумав. Ше би знайти там цей "микрик" Smile
А на сервісі ше порадили таку штуку, шоб роздуплити комп про лампочкук і шоби вона не світили - просто від"єднати провода на клємах акумулятора і приєднати назад. Тоже помогає. Перевіряли. Smile

Online з 2005: SEO, Web-development, хостінг, реєстрація доменів, обмінні операції з WM.
Offline з 2008: Вендінговий бізнес.
Любомир.
Int Немає
Ученик
*

Приєднався: Apr 2008

Octavia 1.9Tdi
Повідомлення: #30
05-07-2009 09:21  

Нормальний двигун не повинен брати масла більше ніж пів літри на 10 000 пробігу, турбірований до 1 літри. Якщо бере більше це вже проблема. Нагар на клапанах, коксування каталізатора і так ...... Честь!
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Де у Львові можна якісно/недорого/швидко обтягнути шкірою кермо? genikk 1 2 578 07-11-2011 14:58
Останнє: В...

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1