Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
діагностика турбіни
Автор Повідомлення
Ксенька Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2008

Skoda Octavia 20V Turbo
Повідомлення: #21
01-06-2009 20:55  

У мене також машина з турбіною і хочу запевнити тебе в тому, що турбіна працює, бо інакше машина б взагалі не їхала і ти би чув свит турбіни ( якщо вона була б несправна).. у мене турбіна включається біля двох тис обертів...а після того, як поміняла свічки і комутатор , то після трьох.. так що все в нормі...
А такі турбіни ніхто не береться ремонтувати. Як нам пропороли піддон і полетіла турбіна, то її прийшлось замовляти в Німеччині нову.Так що думаю.,що з твоєю машиною все в нормі... Wink

Чому на нас навішують ярлики, коли нам ціни нема?
Шукати всі повідомлення учасника
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #22
01-06-2009 21:07  

Я в тій темі вже сам в недуумєнії Дятел
в мене тоже турбіна і я вже як хворий починаю прислухатись і тощо. Shocked
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #23
02-06-2009 08:02  

StE@LtH :
andyvit :
В... :а чьому неможна заїхати на Галант (Шкоди сервіс) там на компі глянуть.

звичайно, що можна і на галант, і на галич, і на бортнянського, і навіть на алекс. але біда вся в тому, офіційний сервіс нічого крім заміни турбіни, що буде коштувати не мало, нічого інакшого не запропонує.
а чув вже не раз, що турбіни, як і компресори кондиціонерів, і рульові рейки підлягають відновленню. єдине, що поки не знаю, хто у львові займається їх ремонтом. тому-то і порадив поґуґлити.

Bohdan :так я і питався де можуть подивитись чи працює турбіна

а якщо питання зводиться тільки до того, щоб знайти куда їхати на діагностику, то їдь на любий сервіс, чи до любого толкового моториста - там тобі точно скажуть, що вона не працює, але це ти і сам вже знаєш, так як кажеш, що свисту нема.

Я вважаю що на Галанті адекватні люди і принаймні глянути і сказати що до чого можуть. Та й Володя вроді колись на Алексі працював.

так, ти правий, там люди адекватні, ніхто того і не заперечує. і як я сказав вище, що на комп"ютерну діагностику можна поїхати на любий сервіс, лиш би вони мали комп"ютер Laughing . якщо ж відносно ремонту, то на офіційному сервісі турбіну хіба можуть замінити, але ремонт чи реставрацію проводити не будуть, аналогічно, як і з рульовими рейками і тд...

Two tears in the bucket?
Fuck it!
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #24
02-06-2009 10:05  

Тут Ксенька права, в мене в знайомого турбіна не полетіла, а просто закоксувалася, то вона в нього на певній швидкості просто вирубувалася. І повір складалося таке враження, що в тому двіжку не 140, а 40 конячок, коротше вона не їхала взагалі

Skoda Pajero Sport 3.0
Ксенька Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2008

Skoda Octavia 20V Turbo
Повідомлення: #25
03-06-2009 13:43  

В... :Я в тій темі вже сам в недуумєнії Дятел

Можеш не прислухатись, бо якщо є якісь проблеми з нею- ти б чув її свист навіть по-при музикуSmile)) Razz

Чому на нас навішують ярлики, коли нам ціни нема?
В... Немає
Мегаписака

Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #26
03-06-2009 14:11  

Ксенька :
В... :Я в тій темі вже сам в недуумєнії Дятел

Можеш не прислухатись, бо якщо є якісь проблеми з нею- ти б чув її свист навіть по-при музикуSmile)) Razz

Wink
Int Немає
Ученик
*

Приєднався: Apr 2008

Octavia 1.9Tdi
Повідомлення: #27
04-06-2009 10:14  

Ксенька :У мене також машина з турбіною і хочу запевнити тебе в тому, що турбіна працює, бо інакше машина б взагалі не їхала і ти би чув свит турбіни ( якщо вона була б несправна).. у мене турбіна включається біля двох тис обертів...а після того, як поміняла свічки і комутатор , то після трьох.. так що все в нормі...
А такі турбіни ніхто не береться ремонтувати. Як нам пропороли піддон і полетіла турбіна, то її прийшлось замовляти в Німеччині нову.Так що думаю.,що з твоєю машиною все в нормі... Wink
+10 Аплодисменты
Bohdan Немає
Ученик
*

Приєднався: May 2009

vw passat B5 1997 1.8T AEB
Повідомлення: #28
04-06-2009 13:41  

був на діагностиці.нічого особливого не сказали,але: турбіна вроді працює.спочатку сказали поміняти свічки,паливний фільтр,почистити форсунки ,вибити каталізатор і поміняти масло(якраз час).які будуть думки?може машину тупити від всіх тих причин?
В... Немає
Мегаписака

Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #29
04-06-2009 14:10  

Bohdan :був на діагностиці.нічого особливого не сказали,але: турбіна вроді працює.спочатку сказали поміняти свічки,паливний фільтр,почистити форсунки ,вибити каталізатор і поміняти масло(якраз час).які будуть думки?може машину тупити від всіх тих причин?

Канєшно може,шей як.
А де ти проходив діагностику?????????????
Bohdan Немає
Ученик
*

Приєднався: May 2009

vw passat B5 1997 1.8T AEB
Повідомлення: #30
06-06-2009 16:53  

я проходив діагностику на шкода-сервіс в райні вулиці Шевченка(бічна вулиця)
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Реставрація турбіни Львів NestorD 11 4 604 06-04-2017 11:44
Останнє: YURIY-KI
  Комп'ютерна діагностика Ford Focus 2 (Львів) VITIOK 2 4 286 25-06-2012 14:53
Останнє: VITIOK
  Заміна масла, діагностика ходової Fabia '03 Base-T 1 2 649 19-07-2010 16:18
Останнє: StE@LtH

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1