Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Боротьба з беззаконністю ДАІ
Автор Повідомлення
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #21
07-01-2009 18:20  

StE@LtH :И не видел ни одного такого штрафа а только в 2008-м на киевской трассе мне таких штук 6-7 составили.
Тьху-тьху, тут не в тому справа. На мене теж кілька протоколів склали. Обгони, швидкість. Закарпатська, Житомирська, Рівненьська, Волинська... Я чемно писав, що згоден, бо так і було. Але ні штрафів, ні протоколів нікуди не приходило.

Але підхід і твоє пояснення - більш правильні, ніж моє "Згоден". Це всі кажуть, бо отримуєш хоч якісь шанси викрутитись.

[Зображення: 09013048.jpg]
Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #22
08-01-2009 08:58  

Не повірите! Вчора їхав по мосту на городоцькій. Бачив що на зустручній стороні даїшники стояли з фарою. Ну і лечу собі, зустрічним блимаю а тут на тобі - вилазять ще дайці з припаркованої тачки. Спіймали на фен. Думаю - ну Слава Богу що не на візир. Все розчесав як книга пише. Вказав що прилад на фен подібний, на табло цифри, шо за цифри ненаю і те що це моя швидкість дайці не довели. У графі "підпис порушника" написав що від підпису відмовляюсь бо порушником себе не вважаю. Менти зупинили двох понятих ітд. Короче годину протримали віддали копію протоколу та постанови Я удивлен про штраф за адмін-порушення!!! З яких то пір дайці в нас наділені владою суду??? Короче там написано що можна оскаржити на протязі 10 днів. Може в вас хто має знайомих юристів які б допомогли гарног все оформити. Я ще зроблю довідку що в жінки грип почався ітд. Короче хочу щоб звільнили бидлюганів.

Twisted Evil Поскакали Twisted Evil

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #23
08-01-2009 09:06  

Антоха, это именно о том, что я и говорил! У меня год назад было так, тоже на фару словили, я тоже из себя умного строил. В результате менты тормознули две тачки, засвидетельствовали факт, что я нихочу ничего подписывать/соглашаться и влепили запись в талон (тогда у них не было в компетенции на месте админку выписывать)....

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #24
08-01-2009 09:33  

В любому випадку, слід вміти свої права відстоювати... Тим більше, якщо правий.
І трохи простої арифметики. Нехай Стелс і заплатить 300-400 грн. за порушення. Скажемо відверто - заслужив. АЛЕ!!! Годину стояв з мєнтами. Уяви, скільки за цю годину вони могли накосити бабла з "згідних". На разі, вони бавляться, складають протоколи, зупиняють свідків...
А якщо б свідки написали, те, що справді було: "Нічого не знаю, що і кого міряли - не знаю. Зупинили, сказали підписати. Що підписав - не знаю."
Маємо два позитивних моменти і один закономірний.
1. Мєнти потратили на одного порушника годину.
2. Мєнти потроху починають розуміти, що не все так просто, як було раніше - люди огризаються.
Ну і закономірний, ніби і найгірший - Антон таки може заплатити тих 300-400грн.
Звичайно, якщо один Антон буде так робити - толку мало. Якщо ж, два водії з п'яти будуть качати права, повірте, ДАІшники перестануть почувати себе на дорогах царями і богами.
До речі, можна було ще звернути увагу на машину, в якій вони стояли. Чи правильно припаркована, якщо приватна, то чи всі талони на ній є, чи вікна не тоновані і т.п.

antik Немає
Мегаписака

Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #25
08-01-2009 09:41  

Igor_Lviv :В любому випадку, слід вміти свої права відстоювати... Тим більше, якщо правий.
Менты остановили тачку за превышении скорости ) Так кто здесь прав?

Igor_Lviv :А якщо б свідки написали, те, що справді було: "Нічого не знаю, що і кого міряли - не знаю. Зупинили, сказали підписати. Що підписав - не знаю."
Свидетелям нужно только засвидетельствовать то, что остановленный водитель отказывается что либо подписывать и признавать свою вину. И все!!! Поэтому свидетели пишут именно то, что и было!!! За что его остановили, чем меряли и т.д. это их не интересует

antik Немає
Мегаписака

Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #26
08-01-2009 09:44  

Возможно я бы тоже доказывал, что менты "редиски", что зарабатывают на чесном народе. Но КАК научить иначе наш народ ездить по правилам как не штрафами? Нашему народу только дай лазейку найти в законе, чтобы опровергнуть решение "гайцов". Но почему-то никто не хочет решить проблему цивилизованее - ездить соблюдая ПДР...

Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #27
08-01-2009 10:13  

antik :
Igor_Lviv :В любому випадку, слід вміти свої права відстоювати... Тим більше, якщо правий.
Менты остановили тачку за превышении скорости ) Так кто здесь прав?
Я не про цей конкретний випадок, а в загальному. Я цього року також вже влетів (Кн.Ольги, знак 40). Їхав 75. 1.01.2009. в першій половині дня. На вулиці - ні душі.
Теоретично, я не правий. А логічно - нахрена там 40? Людей вбивають? Може завтра там взагалі "20" повішати? А краще, щоб не збивали - "0". Це ж не методи організації дорожнього руху!!!

Стосовно дотримання ПДР - ти правий. Всі ми "за". Але, було б добре, щоб ті, хто мають нас вчити дотримуватись ПДР, ті хто має дбати про безпеку руху - думали власне про безпеку руху, а не про касу у власні кишені!
Городоцька, виїзд зі Львова, міст. Чому не поставити там знак "80"? Міст, людей нема, 6 поліс. Чому не взувати пішоходів, які кидаються перед чи за пішохідними світлофорами (3шт) під колеса? Особливо в темну пору доби. Хтось хоч раз бачив, щоб ДАІшники зупиняли пішоходів, які кидаються під колеса машинам?
Про знак "40" на Кн.Ольки також писати? Чи може "40" треба в полі на Зеленій, також при виїзді з міста? Чи на кільцевій дорозі "40" і "Ремонт дороги", якого давним давно нема? Чи "40" на Пасічній...

Проблема в тому, що організація дорожнього руху у нас продумана не для того, щоб ОРГАНІЗУВАТИ БЕЗПЕЧНИЙ і зручний дорожній рух, а для того, щоб всі водії були правопорушниками і у випадку потреби (нова дача начальника, народилась дитина, чергові вибори і т.п.) накосити бабла! І щоб водії ще були вдячні за це!

uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #28
08-01-2009 10:50  

Igor_Lviv :Городоцька, виїзд зі Львова, міст. Чому не поставити там знак "80"? Міст, людей нема, 6 поліс. Чому не взувати пішоходів, які кидаються перед чи за пішохідними світлофорами (3шт) під колеса? Особливо в темну пору доби. Хтось хоч раз бачив, щоб ДАІшники зупиняли пішоходів, які кидаються під колеса машинам?
Про знак "40" на Кн.Ольки також писати? Чи може "40" треба в полі на Зеленій, також при виїзді з міста? Чи на кільцевій дорозі "40" і "Ремонт дороги", якого давним давно нема? Чи "40" на Пасічній...

Проблема в тому, що організація дорожнього руху у нас продумана не для того, щоб ОРГАНІЗУВАТИ БЕЗПЕЧНИЙ і зручний дорожній рух

Згоден на всі 100! Питання таке, чи знає хтось, чи реально кудись "капати" за такі знаки? Кудись писати, комусь говорити? Хтосб знає процедуру "оскарження" таких знаків.

З.І.: Мене особисто харить знак на з"їзді з Кн. Ольги на Цегельського "Рух заборонено". 100% якийсь мажор, який там живе, собі повішив, щоб йому лохи не їздили під вікнами...
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #29
08-01-2009 11:12  

Мені впаяли 260 грн. Але наразі я буду оскаржувати і боротись. Медичні довідки пороблю ітд щоб показати що вони довели людей до простуди. ще зроблю з роботи довідку про зарплату, хай відшкодують потрачений час на оскарження. Але зараз я шукаю юристів які допоможуть це зробити. Я не можу бути певним що це вдасться але наразі налаштований рішуче і буду пробувати.

Буду вдячний за допомогу.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
antik Немає
Мегаписака

Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #30
08-01-2009 11:13  

StE@LtH :шукаю юристів які допоможуть це зробити.

Есть знакомый хороший юрист. Могу дать телефон - проконсультируешся

Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Спец пропуска або Незаконна Боротьба з беззаконністю ДАІ dider 15 4 985 23-12-2010 12:32
Останнє: Lady

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1