Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Выборы в Верховную Раду Украины 2019
Автор Повідомлення
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #221
22-07-2019 17:08 RE: Выборы в Верховную Раду Украины 2019

(22-07-2019 16:03)WhiteBear :  ... були впевнені ... і не терпіли ... Знали .. .і вказували ... за кого голосувати ... вважали плебеями ...

Не розумію тільки чому час минулий?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Dimonn Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007

WTS 8T8T FoxKiller
Повідомлення: #222
22-07-2019 17:59 RE: Выборы в Верховную Раду Украины 2019

(22-07-2019 15:18)1.6 :  
(22-07-2019 14:35)WhiteBear :  По результатам выборов, предлагаю переименовать "секту 25%", в кружок 8%, а не с учетом явки "кружок 4%".))
по аналогії запитаю - чому не 73 відсотки а лише 44 ?
за 2 з лишком місяці розгубили майже половину ?

Потому что в 73% входили и "за Зеленского" и "против Пети".

А сейчас сортов было больше.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #223
22-07-2019 18:16 RE: Выборы в Верховную Раду Украины 2019

(22-07-2019 14:35)WhiteBear :  Улыбнуло. Как жизнь поправляет лопатой корону бывшей "секте розовых очков".
Знаєш Білий і пушистий, ти мені нагадуєш білого ведмедя в заповіднику, якому то біле м‘ясо то з кровинкою на сніданок, на злучку то панду то буру ведмедицю чи самку гризлі, на худий кінець коалу. Але вчиш не тільки виживати але жити в вічній мерзлоті серед льоду морозів і бракон‘єрів, по сто чоловік на тону снігу, а і як можна жирувати і їсти пінгвінів і нерпу.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
parfumer67 Немає
bar boss

Приєднався: Sep 2008
ХАРКІВ, ФАЙНАЮКРАЙНА
Oktavia IU 2000р.в. АЕЕ 1,6
Skype IDparfumer67
Повідомлення: #224
22-07-2019 19:13 RE: Выборы в Верховную Раду Украины 2019

а ось що про вибори думає Балашов:
https://www.youtube.com/watch?v=eZOkHT6x...0%BE%D0%B2

Все мине..... І це мине...
Знання робить нас скромніше.
Майстер Немає
kiy

Шаргород
Повідомлення: #225
22-07-2019 20:03 RE: Выборы в Верховную Раду Украины 2019

Ніхто і ні з ким ніякі посади ділити не збирається. Якщо я не помиляюся, то в сумі одномандатних і по партійних списках слуги набрали більше двох третин конституційного складу тобто більше 300 депутатських крісел, тобто конституційну більшість.
Вітаю, ми проснулися в федеративнодиктаторськобуржуазній країні Україна.
ПС. Кошовий не може розірватись між спікером і прем‘єром так як і «розумний і красивий». Чекаємо його остаточне рішення, перевага думаю буде да другим.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
WhiteBear Немає
Власник "евробляхи"

Приєднався: Jul 2007
Riga, Latvia-Tallinn, Estonia
BMW i3 60Ah; Mazda CX-5 2.2D
Повідомлення: #226
22-07-2019 20:04 RE: Выборы в Верховную Раду Украины 2019

(22-07-2019 18:16)Майстер :  
(22-07-2019 14:35)WhiteBear :  Улыбнуло. Как жизнь поправляет лопатой корону бывшей "секте розовых очков".
Знаєш Білий і пушистий, ти мені нагадуєш білого ведмедя в заповіднику, якому то біле м‘ясо то з кровинкою на сніданок, на злучку то панду то буру ведмедицю чи самку гризлі, на худий кінець коалу. Але вчиш не тільки виживати але жити в вічній мерзлоті серед льоду морозів і бракон‘єрів, по сто чоловік на тону снігу, а і як можна жирувати і їсти пінгвінів і нерпу.
Неприємно?)
Майстер, в чому питання? Закони фізики чи "добро" і "зло" в заповіднику та вічній мерзлоті відрізняються?
Ось давай по суті, я тут один з небагатьох топив за ВП в 2014 році, коли був постійно в Україні, як офіцер запасу 1 категорії, розуміючи, що це для мене значить. Я постійно стояв і стою на військовому та консульському обліку. В мене рюкзак із спорядженням, медикаментами та зброєю до цього часу не розібраний на квартирі в Україні. Коли зрозумів, що воювати влада в Україні не буде, і розуміючи наслідки дій тої влади у майбутньому (відмовився від двох дуже високих посад у владі, одна з яких була б у податковій міліції та гарантувала досить пристойний неофіційний п'ятизначний дохід в баксах в місяць), зібрав речі і поїхав за кордон на навчання.
Зауваж, цілком логічно і відверто перед собою та іншими "не згоден з поточною ситуацією"--->"критикуєш, але не можеш змінити" --> "залишай країну, і не заважай діяти іншим". Поважаючи вибір інших на ту владу, не скиглив і терпів нічого не роблячи, не "тримав дулю в кишені" і таємно протидіяв, і не розповідав іншим, як класно в України сидячи, наприклад, в Чехії)) Що не так?
І ось я витратив 5 років свого життя і створив з нуля, як ти висловлюєшся "місце в заповіднику", а по суті місце в країні, яка я впевнений, не буде і години сумнів у випадку, якщо хоч клаптик її території анексує ворог - воювати чи ні. І зауваж, від мого дому, де живуть моя дочка та дружина, до ворога лише 300 км, а від твого? То, що ти там воркуєш про заповідник?

І ось тепер, мені подобається по якому сценарію рухається Україна, і маю повне право на те. Чому, то багато букв, і тут я це точно пояснювати не буду. Написав, аби закрити питання. Відповідати не буду.

Цитата:Не розумію тільки чому час минулий?
[/quote]

Бо по перше, думки "освідчених ідіотів" (за визначенням Нассіма Талеба) в політичних темах, які підтримували політичну силу, що отримала аж 4% виборців, а) мені вже нецікаві б) треба, поважати, але можна знехтувати ))
Майстер Немає
kiy

Шаргород
Повідомлення: #227
22-07-2019 20:19 RE: Выборы в Верховную Раду Украины 2019

Я ніяким чином не маю права коментувати не те що критикувати причину твого переїзду (можливо тимчасового чи ПМЖ). За армію взагалі нікого не дорікаю. Я про те, як ти «малюєш» нам щасливе майбутнє.
Я в эту сказку не верю: слишком она хороша.
ПС. До Приднісров‘я від мене дуже близько а вірніше навпаки.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #228
22-07-2019 21:43 RE: Выборы в Верховную Раду Украины 2019

(22-07-2019 20:04)WhiteBear :  Майстер, в чому питання? Закони фізики чи "добро" і "зло" в заповіднику та вічній мерзлоті відрізняються?
Ось давай по суті, я тут один з небагатьох топив за ВП в 2014 році, коли був постійно в Україні, як офіцер запасу 1 категорії, розуміючи, що це для мене значить. Я постійно стояв і стою на військовому та консульському обліку. В мене рюкзак із спорядженням, медикаментами та зброєю до цього часу не розібраний на квартирі в Україні. Коли зрозумів, що воювати влада в Україні не буде, і розуміючи наслідки дій тої влади у майбутньому (відмовився від двох дуже високих посад у владі, одна з яких була б у податковій міліції та гарантувала досить пристойний неофіційний п'ятизначний дохід в баксах в місяць), зібрав речі і поїхав за кордон на навчання.
Зауваж, цілком логічно і відверто перед собою та іншими "не згоден з поточною ситуацією"--->"критикуєш, але не можеш змінити" --> "залишай країну, і не заважай діяти іншим". Поважаючи вибір інших на ту владу, не скиглив і терпів нічого не роблячи, не "тримав дулю в кишені" і таємно протидіяв, і не розповідав іншим, як класно в України сидячи, наприклад, в Чехії)) Що не так?
І ось я витратив 5 років свого життя і створив з нуля, як ти висловлюєшся "місце в заповіднику", а по суті місце в країні, яка я впевнений, не буде і години сумнів у випадку, якщо хоч клаптик її території анексує ворог - воювати чи ні. І зауваж, від мого дому, де живуть моя дочка та дружина, до ворога лише 300 км, а від твого? То, що ти там воркуєш про заповідник?

І ось тепер, мені подобається по якому сценарію рухається Україна, і маю повне право на те. Чому, то багато букв, і тут я це точно пояснювати не буду. Написав, аби закрити питання. Відповідати не буду.

Ой,... вей,... Які ми зараз бідненькі та принижені клятою Порошенківською владою...
А Re: Goodwill lette от 25-10-2015 14:02r в личной почте помнит нечто другое. Вскрываем?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
smile Немає
Бородатий адмін

Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #229
23-07-2019 00:09 RE: Выборы в Верховную Раду Украины 2019

(22-07-2019 20:04)WhiteBear :  Бо по перше, думки "освідчених ідіотів" (за визначенням Нассіма Талеба) в політичних темах, які підтримували політичну силу, що отримала аж 4% виборців, а) мені вже нецікаві б) треба, поважати, але можна знехтувати ))

хм. але ж всього кількома годинами раніше:

(22-07-2019 16:03)WhiteBear :  Вважали плебеями всіх, хто голосував не за тих кандидатів або курив не той кальян. ))

"неплебей" так і пре, так і пре.

Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь

ЗІ. шото давно от тебя цитат на английском не было. загнобили, наверное. Laughing

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-07-2019 00:13 smile.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #230
23-07-2019 07:31 RE: Выборы в Верховную Раду Украины 2019

(22-07-2019 16:03)WhiteBear :  ....І тих серед них, хто весь цей час були впевнені у власному елітарному "сверхінтеллекте" і не терпіли заперечень. ...
якась дивна відповідь тому хто іноді критикував пороха про те як зменьшився відсоток в зелі Курить

Магия MyCode
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Выборы президента, уже второй тур 2019-голосование Lady 3 661 454 116 24-04-2019 22:07
Останнє: Dimon325
  Сначала выборы, потом граница Примат 13 4 979 13-02-2017 12:28
Останнє: Navy45

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1