Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
15-08-2019 11:19 RE: 100 дней президента Коломойского
|
Цитата:Andriy Kobzar
Просто зараз, з раннього ранку, зєкоманда гарячково зганяє на ЗПС АНТК "Антонов", військових з різних підрозділів (кого поближче можна насмикати),оркєстри, техніка, всєдєла. Прибули якісь тьоточкі-шоумайстрині, від кварталу. Мабуть будуть вчити військових як в ногу ходити та розказувать їм- як правильно ветеранів, прішедших на сабантуй зе( па вєлєнію сєрца, єсєсно)- із себе ізображать)))
Тобто: Парад-це надто дорого! Парад- це відволікати військових на безгузду шагістіку! Тому- Параду не буде! Але він- буде! І ми його зара на коліні зліпимо! ......бо рєзко мабуть одуплились, шо воно геть невдобно вийде, коли офіціоз, буде блідою тінню Народного Параду! Які ж вони всі в цій зекоманді, профнепридатні є...ти! Як же ж я з них ору!!!! П.С. Не здивуюсь, як надвечір щє привезуть "учітєлєй, врачєй, спарстмєнов" і оці квартальні постановники шоу, їх теж будуть вчити- "как лєчіть, да как учіть, да как штангу волочіть". ...але, за шо б вони не взялись- на вихлопі виходить, лише пронікновєнна гра єлдою на роялі. В ритмі вальсу.
П.П.С: Керувати піготовкою параду- прибув сам Алан Бадоєв!!!! АААААААААААААА!!!!!!!
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
15-08-2019 12:54 RE: 100 дней президента Коломойского
|
Цитата:Роман Доник
Домики от Зеленского и Хомчака.
Так они видят войну на передовой.
Так они видят размещение личного состава в укрытии. Меня запретили в приказном порядке подпускать к этим домикам.
ИЗ ГШ звонили, передавали личное указание НГШ. Поэтому ничего об этом написать не могу. Сами включайте опыт обстрелов и фантазию
Вся ,,, которая бездоказательно обвиняла в воровстве Порошенко, бросилась защищать вагончики сделанные НГУ для охраны сооружений на 3 линии.
А Хомчак в приказном порядке заставляет ставить на первой линии, чтоб для Зеленского была картинка для ТВ.
Тому що послідовні
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
|
|
|
OSV
Писатель
Приєднався: Oct 2005
Skoda Fabia Combi 1.4 16V
|
15-08-2019 13:23 RE: 100 дней президента Коломойского
|
Зе собрался проводить пресс-конференцию 27 августа на 100 дней президентства.
Из требований фанов Зе, слепо отдавших голоса за несуществующего Голобородько, не выполнено ничего.
Пятерка наиболее популярных ответов на вопрос "Что из перечисленного на карточке вы хотели бы, чтобы новый президент Украины Владимир Зеленский сделал в свои первые 100 дней?" выглядит следующим образом:
- Снизить тарифы на коммунальные услуги - 42,8%;
- Подать в парламент законопроекты о снятии неприкосновенности с депутатов, судей, президента - 36,6%;
- Начать прямые переговоры с Донецком, Луганском и Москвой о мирном урегулировании и прекращении боевых действий на востоке Украины - 33%;
- Начать/ускорить расследование наиболее резонансных коррупционных преступлений - 31,4%;
- Уменьшить зарплату топ-чиновникам - 17,6%.
Вместо этого имеем реванш олигархов и любителей московии, а также страну, пока еще живущую по инерции предыдущих пяти лет. Однако, инерция, как известно, имеет свойство угасать.
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
15-08-2019 14:48 RE: 100 дней президента Коломойского
|
«Хода Гідності» - це масштабний захід, в якому візьме участь гордість країни: представники різних військ, ветерани АТО, вчителі, спортсмени, медики, волонтери, дипломати, а також діти.
Цитата:Алан Бадоєв керує Ходою Гідності!
На територію "Антонова" прибули оркестри, техніка та військові з різних підрозділів. Серед інших на репетиції присутні люди з "Кварталу".
Буде гламурненько!
P.s. Цікаво а Макс Барскіх буде?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-08-2019 14:58 Lady.)
|
|
|
Dimon325
ЧибуражГо
Приєднався: Feb 2007
Kieff, Pizdnuky
Х1 35і - 370 трудолюбивых животных
|
15-08-2019 15:20 RE: 100 дней президента Коломойского
|
(15-08-2019 14:48)Lady : P.s. Цікаво а Макс Барскіх буде?
[/quote] Бадоев вообще на белке? Парад режиссировать? Может еще на передовой пару рейдов в тыл срежиссирует? Во дурааак...
ЗЫ: За сопли молчу, там диагноз.
ЗЫ2: Интересно, военным костюмы клоунов арендуют или купят?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-08-2019 15:23 Dimon325.)
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
15-08-2019 16:06 RE: 100 дней президента Коломойского
|
|
|
|