Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Регіонали кинули "захисників" російської мови
Автор Повідомлення
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #191
05-07-2012 09:30 RE: Регіонали кинули "захисників" російської мови

(05-07-2012 09:23)VLADICHEK :  
Peterson :Я тобі дозволяю вказати мені куди йти. Але не знаю як ти це зробиш сидячі на палі москалику...ОцтойУпал и качаюсьСкорбим

Не перегибай Курить
+1Курить
Peterson - пока усное предупреждениеEvil or Very Mad
ща и эту тему закрою...

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
s_e_m_e_n Немає
САМЫЙ КРАСИВЫЙ КИСЮН

Приєднався: Jul 2011

OPEL Insignia
Повідомлення: #192
05-07-2012 09:35 RE: Регіонали кинули "захисників" російської мови

(05-07-2012 09:30)Lady :  ща и эту тему закрою...
Закрыть нафиг, зачем обострять. ИМХО
Шукати всі повідомлення учасника
vetalkiev Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2005
KIEV OBOLON
SKODA 1.8 turbo(AGU)+ГБО
Повідомлення: #193
26-07-2012 16:31 RE: Регіонали кинули "захисників" російської мови

ОБСЄ не сподобався мовний закон "регіоналів"
ОБСЄ закликає противників і прихильників закону про мовну політику до діалогу для пошуку компромісу й запобігання збільшенню напруженості. Про це повідомив Верховний комісар Організації з безпеки й співробітництва в Європі у справах національних меншин Кнут Воллебек, передає прес-служба організації.
"У передвиборний час напруженість навколо закону про мову може легко збільшитися. Тому я закликаю всі сторони вступити в змістовний діалог з питань, порушених у законі, з метою пошуку підходящого компромісу", - зазначив Воллебек.

24-26 липня комісар відвідав Україну для зустрічей із представниками влади, опозиції, національних меншин і громадських організацій. Він нагадав, що раніше вже висловився проти прийняття закону в нинішньому вигляді, і висловив стурбованість тим, що парламентська більшість прийняла закон без розгляду понад 2 тис. поправок до документа.

"Диспропорційна підтримка російської мови, а також ліквідація більшості стимулів для вивчення й використання української мови в значній частині країни може підірвати сильну згуртованість України", - вважає Воллебек. На його думку, цей закон може привести до подальшої поляризації суспільства.

Про це заявляє Верховний комісар ОБСЄ у справах національних меншин Кнут Воллебек, передає "Інтерфакс-Україна".

"У чому моя стурбованість? З моєї точки зору, це закон, який роз'єднує суспільство. А мовний закон якраз повинен бути спрямований на те, щоб об'єднувати суспільство", - заявив він.

Представник ОБСЄ також нагадав, що в ході своїх попередніх візитів до України він завжди підкреслював право російськомовного населення, а також інших національних меншин використовувати свої мови, отримувати освіту рідною мовою.

"Але важливо, коли такий закон включає в себе і фінансування, яке б підтримувало розвиток цих мов, і їх активне використання. Без такого фінансування - а його в законі немає - це лише політична декларація", - підкреслив він.

У той же час, автор мовного законопроекту Вадим Колесніченко заявив, що негативна позиція Верховного комісара ОБСЄ з "мовного" закону демонструє зацікавленість європейських політиків у дестабілізації ситуації в Україні.

За словами депутата, йому незрозуміло, чому Воллебек бере на себе сміливість коментувати законопроект.

На думку Колесніченка, єдиним експертним органом в цьому питанні, який визнається законодавством України, може бути Венеціанська комісія Ради Європи.

Про це заявив журналістам народний депутат України (фракція Партія регіонів), співавтор закону Вадим Колесніченко.

"Вчора пан Кнут Воллебек викроїв цілих півгодини для зустрічі зі мною, при цьому він встиг зустрітися з Яценюком та іншими новоявленими експертами з мовного питання. Така негативна позиція Кнута Воллебека демонструє, що багато європейських політиків зацікавлені в дестабілізації ситуації в Україні", - сказав Колесніченко.

За словами депутата, йому незрозуміло, чому Воллебек бере на себе сміливість коментувати законопроект, тому що єдиним експертним органом у цьому питанні, який визнається законодавством України, може бути Венеціанська комісія Ради Європи. У свою чергу, Венеціанська комісія, за твердженням Колесніченка, дала позитивну оцінку законопроекту "Про основи державної мовної політики".

"Цікаво, що у всіх країнах, через які проходив дипломатичний шлях пана Воллебека, з часом спалахували міжетнічні конфлікти", - охарактеризував свого опонента парламентарій.

Також Колесніченко зазначив, що в комісара ОБСЄ під час його візитів в Україну завжди знаходиться час, щоб зустрітися з угорцями, румунами, татарами, але ніколи - для зустрічі з найчисленнішою нацменшиною України - росіянами.

"Мене вразило зауваження Кнута Воллебека щодо фінансової необгрунтованості законопроекту. Я йому відповів, що раніше будь-які бланки громадянин України отримував за свої ж власні гроші - тепер за свої власні гроші він буде отримувати бланки на своїй рідній мові", - додав депутат.
Cynabal Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Mar 2012
Киев
Nissan Qashqai 2.0 CVT
Повідомлення: #194
26-07-2012 16:54 RE: Регіонали кинули "захисників" російської мови

(26-07-2012 16:31)vetalkiev :  ОБСЄ не сподобався мовний закон "регіоналів"
ОБСЄ закликає противників і прихильників закону про мовну політику до діалогу для пошуку компромісу й запобігання збільшенню напруженості. Про це повідомив Верховний комісар Організації з безпеки й співробітництва в Європі у справах національних меншин Кнут Воллебек, передає прес-служба організації.

У нас наверно на журналистов идут только прирождённые брехливые провокаторы, у которых заголовок никогда не совпадает с статьей. И вот снова:

Заголовок
ОБСЄ не сподобався мовний закон

Суть статьи
ОБСЄ закликає...до діалогу..й запобігання збільшенню напруженості

И ни слова Кнут Воллебек не сказал о том что "ОБСЄ не сподобався мовний закон"

И если продажных и туповатых журналюг я могу "понять и простить"(с), то зачем постить такую откровенную фигню на форум искренне не понимаю.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 26-07-2012 22:13 Cynabal.)
Core(i5) Немає
веломаньяк

Приєднався: Oct 2010

A-5(FL)/1.8tsi-мкпп
Повідомлення: #195
26-07-2012 19:22 RE: Регіонали кинули "захисників" російської мови

(26-07-2012 16:54)Cynabal :  И если продажных и туповатых журналюг я могу "понять и простить"(с), то зачем постить такую откровенную фигню на форум искренне не понимаю.
Гляди кто и клюнет,потом соседу расскажет,да и человек нужный прочитает...Упал и качаюсь
"Словно мухи, тут и там,
Ходят слухи по домам,
А беззубые старухи
Их разносят по умам"
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #196
26-07-2012 21:37 RE: Регіонали кинули "захисників" російської мови

тема открыта по просьбе vetalkiev...Курить
% за "говнотерки" будут выдаваться ему жеА по голове!!! не зависимо- участвует он в них или нет...Rolling Eyes
я предупредила!!!Скорбим

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб

Приєднався: Oct 2008
Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #197
26-07-2012 22:24 RE: Регіонали кинули "захисників" російської мови

может проще Vetalkievу запретить читать новости? Smile
а то все равно народ не удержится от комментариев
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #198
27-07-2012 10:11 RE: Регіонали кинули "захисників" російської мови

(26-07-2012 16:54)Cynabal :  ...И если продажных и туповатых журналюг я могу "понять и простить"(с), то зачем постить такую откровенную фигню на форум искренне не понимаю.
http://www.skoda-club.org.ua/forum/showt...?tid=66880
Wave

(26-07-2012 19:22)Core(i5) :  "Словно мухи, тут и там,
Ходят слухи по домам,
А беззубые старухи
Их разносят по умам"
http://www.skoda-club.org.ua/forum/showt...814&page=2
Wave

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 27-07-2012 10:31 Шкодчук.)
Cynabal Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Mar 2012
Киев
Nissan Qashqai 2.0 CVT
Повідомлення: #199
27-07-2012 10:42 RE: Регіонали кинули "захисників" російської мови

(27-07-2012 10:11)Шкодчук :  
(26-07-2012 16:54)Cynabal :  ...И если продажных и туповатых журналюг я могу "понять и простить"(с), то зачем постить такую откровенную фигню на форум искренне не понимаю.
http://www.skoda-club.org.ua/forum/showt...?tid=66880
Wave

Прекрасная тема, и на 100% отражает ущербность националистических идеологий и комплексов. И что самое важное - практически все эти аргументы используются нациками всех стран, а значит тема реально полезная для нейтрализации озабоченных, не зависимо от того палестинцы ли они, индейцы или украинцы с русскими. Вы не согласны?
Core(i5) Немає
веломаньяк

Приєднався: Oct 2010

A-5(FL)/1.8tsi-мкпп
Повідомлення: #200
27-07-2012 10:48 RE: Регіонали кинули "захисників" російської мови

(27-07-2012 10:11)Шкодчук :  http://www.skoda-club.org.ua/forum/showt...814&page=2
Wave
О,наконец начинает доходить,что это нехорошо...Hello!...я ещё год назад предлагал мораторий на такие темы...не люблю однобокой позиции-вот это чёрное,а это белое...Замечать соринку в глазу,но не видеть бревно в собственном...может Литвин виноват или Азаров,потому что дефолт и стипендию срезали,вернее подняли?...но люди недовольны! Упал и качаюсь

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Регіонали збирають проплачений мітинг 2 квітня на противагу опозиціонерам vetalkiev 0 732 01-04-2013 08:22
Останнє: vetalkiev
  "Регіонали" хочуть ввести 25% податок на депозити vetalkiev 26 5 646 06-03-2013 11:06
Останнє: SergM
  Рудьковський та регіонали за день показали півмільйона доларів понтів vetalkiev 3 1 093 21-12-2012 10:56
Останнє: СЕАТовод
  Уважаемые налогоплательщики Востока, і Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів Ramires 24 6 423 08-07-2012 11:03
Останнє: Vitaly_N
  Пробить номер & наклейки "Я паркуюсь как идиот&quot Rider 42 21 625 19-01-2012 00:48
Останнє: Lil
  Как "макаронников" кинули руссотуристо))) =Nazar= 14 4 511 01-09-2011 20:34
Останнє: Фан
  Регіонали готові змінити Конституцію, щоб не ходити в парламент vetalkiev 7 3 003 08-02-2011 09:00
Останнє: manjik
  Как инспекторы ГАИ "метят" права. Где ставят &quot Daniil 26 19 185 10-11-2010 07:59
Останнє: Dmitriu

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1