Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Затемнення вікон
Автор Повідомлення
Nadin Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Mar 2008

Fabia Sedan 1,2
Повідомлення: #11
21-05-2008 14:14  

ось що нарила сьогодні в неті.

У працівників відділення державної автотехнічної інспекції відділу ДАІ Львова з’явився новий прилад –люксометр, що дозволяє вимірювати світлопропускання автомобільних стекол. Цей прилад буде застосовуватись при проведенні державного технічного огляду та протягом операції «Автобус-2008», яка триває з 15 травня до 16 червня 2008 року. Про це сьогодні, 21 травня, ЗІК повідомила інспектор групи профілактичної роботи ВДАІ Львова при ГУ МВСУ у Львівській області, старший лейтенант міліції Ірина Пилат.

Ірина Пилат зазначила, що тонування заднього та бокових стекол транспортного засобу з порушенням діючих стандартів, нанесення дзеркального покриття на скло забороняється. Дозволяється застосовувати тоновані стекла за умови, що вони матимуть світлопропускання – для вітрових стекол не менше 75%, а для інших стекол – 70%.

Вищезазначені вимоги передбачені у Правилах дорожнього руху. За їх невиконання винного притягується до адміністративної відповідальності згідно з ч.2 ст. 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За таке порушення передбачено штраф від 8, 5 до 17 грн, а експлуатація транспортного засобу забороняється.

«Поряд з цим забороняється встановлювати на скло фотографії, сувеніри, іграшки, рекламні наклейки тощо, які погіршують оглядовість з робочого місця водія і відволікають його увагу, а у випадку ДТП можуть травмувати його або пасажирів. З цієї ж причини забороняється встановлювати козирки з органічного скла. Дозволено використання на верхній частині вітрового скла легкових автомобілів та автобусів прозорих кольорових плівок відповідних розмірів», – розповіла І.Пилат.

[Зображення: Oneal.gif]
Шукати всі повідомлення учасника
adrian Немає
Ученик
*

Приєднався: Mar 2008

Повідомлення: #12
23-05-2008 08:53  

Тонування можна робити будь де (інформація з Галич авто)
Особисто я робив тонування на Анні (вул стрийська навпроти автовокзалу)
тонування 30% вечером в дощ і загалом у несприятливих умовах видимість на високому рівні.
вартість правда кусається в березні 2008 коштувало 650 грн.
Fabios Немає
Фірман ну не старый, но бувший

Приєднався: Apr 2008
Львов
Octavia 1.8T 4x4 ARX; Golf 6 1.6TDI
Повідомлення: #13
09-06-2008 14:51  

Я особисто тонував машину в приватного майстра. Він тонує і на Шкоді на Галич-Авто. Якщо ж робити в нього вдома в гаражі (район вул Зеленої, біля жд переїзду на вул. Зубрівській), то виходить набагато дешевше.
Він сам підбирає плівку. Працює якісно і тільки з якісними матеріалами. Скло з дверки не знамає, що економить час та не псує підйомників. На попередній машині (Passat B4) плівка відходила 3 роки і жодної подряпини. Також підбирає ступінь затемнення плівки за бажанням клієнта. Я завжди ставлю таку, щоб трохи з"їдала сонце але не заваджала в вечірній час.
Працює класно і швидко. Звати його Віктор. Відправляв до нього вже кількох знайомих - всі задоволені результом.

Якщо цікавить його номер - пиши в приват.[/quote]

A skiljku vin bere jaki mawunu tonyvav ???
Napruklad jab hotiv faby svojy legenjko potonyvatu
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
RostGlukhivskyj Немає
Ученик
*

Приєднався: May 2007
Львів
08
Повідомлення: #14
10-06-2008 21:09  

adrian :Тонування можна робити будь де (інформація з Галич авто)
Особисто я робив тонування на Анні (вул стрийська навпроти автовокзалу)
тонування 30% вечером в дощ і загалом у несприятливих умовах видимість на високому рівні.
вартість правда кусається в березні 2008 коштувало 650 грн.
Думаю, така ціна, бо на АННІ робилося. В мене якось померла сигналка, шукав таку саму, щоб нічого не перемонтовувати, а просто поміняти блок. Так в тому крутячому сєрвісі за неїзаправили 150 доларів. Від ділерської ціни - це майже 100% навару. В іншому місці спокійно купив за 110. Тому і тонування у них таке дороге, ІМХО.
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #15
11-06-2008 09:49  

Fabios :A skiljku vin bere jaki mawunu tonyvav ???

перший раз тонував в нього 3 року тому. було 300 грн. теперішню машину тонував ще минулого року. ціна була десь біля 400 грн. враховуючи те, що зараз все дорожчає, можливо тепер ціна трошки підросла. вартість від машини залежати не буде, бо на любу машину (універсал, седан, хетчбек) треба десь 3 кв. метри плівки і залишків щоб щось зекономити не залишається (так принаймі сказав майстер). я собливо і не вникав.
Roha Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2007
Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #16
11-06-2008 10:11  

теж подумую про тонування
і збераюся саме до цього майстра вже нераз чув позитивні відгуки

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]
Шрам Немає
Шаман

Приєднався: Feb 2007
Быдлостан
барахло
Повідомлення: #17
18-07-2008 21:48  

після шкоди, яка мала плівку 5 та в якій було як в танку, я пересів до нового аута та ледь доїздив до слушної нагоди затонуватися. правда цього разу клеїв світлішу. але мінусів немає жодних - навіть якщо ви когось у дзеркала не бачите сзаду, то у разі наїзду на вас - то його проблеми бо мав тримати дистанцію та виконувати у будь-якому разі вимоги п. 12.3 ПДР. щодо руху задом - користуйтесь парктроником або опускайте стекла. їздити в акваріумі дуже важко та незручно, особливо влітку, коли пече сонце. за кордоном не був та не збираюсь - я ще в Україні не все бачив, та мені досить було кілька років тому до росії поїхати... скажені азіати... підсумок - після тонування їздити без нього так само важко як після великої машини пересісти до малої - їздити можна але навіщо мордуватися?

Опыт и импотенция приходят с годами... отец Владимир
LEXAKOBA Немає
Классик

Приєднався: May 2008

Октавия Тур 1,6 АН 4056 СТ
Повідомлення: #18
19-07-2008 11:05  

+1 за тонування
+100 тільки якісна плівка!!!

ICQ 335 086 017
8 050 645 39 12 Алексей
[Зображення: 345603_e29c2ac.jpg]
skystar Немає
Ученик
*

Приєднався: Jun 2009

Skoda Fabia 1.4
Повідомлення: #19
27-07-2009 09:35  

andyvit :
Fabios :A skiljku vin bere jaki mawunu tonyvav ???

перший раз тонував в нього 3 року тому. було 300 грн. теперішню машину тонував ще минулого року. ціна була десь біля 400 грн. враховуючи те, що зараз все дорожчає, можливо тепер ціна трошки підросла. вартість від машини залежати не буде, бо на любу машину (універсал, седан, хетчбек) треба десь 3 кв. метри плівки і залишків щоб щось зекономити не залишається (так принаймі сказав майстер). я собливо і не вникав.

Доброго дня ! Підкажіть координати того майстра по тонуванню ))
Roha Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2007
Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #20
27-07-2009 09:38  

зараз кину в лічку телефон

П.С. затонувався в нього - все супер

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]