(23-01-2011 21:56)caonima : Я же уже писал - просто надо ловить момент. Деньги откуда? Он ничего не вкладывая стал Дартаньяом. А те, кто деньги собирал - оказались в опале, потому что ничего не построили. Недостаточно, так сказать, продуктивно работали 
Ну да. Тільки серед тих, хто тоді кошти здавав значились структури Ахметова та інших. Ще коментар до тих діаграм був на кшталт того, що таким чином купувалась лояльність тодішньої влади. Ось перелік на сайті фонду:
Основні благодійники
Найбільші суми задекларовані, укладені договора та вже надані тими, хто зараз при владі.
Тому говорити, що вони стануть д'Артан'янами нічого не вклавши - вже невірно.
Цитата:Позже появился и нарисованный проект. Поначалу документацию на строительство больницы разрабатывал украинский госинститут. "Нарисовали девятиэтажный дом а-ля 70-ые. Это была не реализация идеи четы Ющенко, а большая профанация", - рассказывает Максимчук. Поэтому фонд решил провести международный конкурс, который выиграла французско-британская компания BDP. Она и занялась созданием проектной документации больницы, что обошлось фонду Украина 3000 в $ 5,8 млн, хотя разработка отечественного НИИ была бесплатной.
На вопрос Корреспондента, может, стоило согласиться на девятиэтажку, зато оснастить ее самым передовым оборудованием, Максимчук ответил: именно британский проект полностью отвечает идее Ющенко. И это, мол, главное.
Інша цитата:
Цитата:Сегодня деньги лежат мертвым грузом на банковских счетах. Александр Максимчук, глава правления фонда Катерины Ющенко Украина 3000, говорит, что строительство затянули по объективным причинам. Мол, хотели сделать все по закону, не пуская в ход имя первой леди, поэтому прошли все круги украинской бюрократии.
Можливо дитяча лікарня той випадок, коли можна було і використати не тільки ім'я першої леді, а і першого сера. Можливо це було б того варте, якби хоч одній дитині ця лікарня вже життя врятувала б. І хто, якщо не президент міг би пободатись з "українською бюрократією".
Я не ідеалізую нинішню владу. Але завдяки минулій - я вже багато чого не ідеалізую.
сообщения объединены
(23-01-2011 21:44)Porter : 2 Чебышев Дороги зараз до Євро 2012 ремонтують, причому дуже не якісно (принаймі по Львову). Воно облізе за 2 -3 роки 
Я не знаю в якій галузі Ви працюєте, тому не можу судити, наскільки вірно ви діагнозуєте стан ремонтних робіт по Львову.
Свої висновки роблю на своїх же спостереженнях.
І навіть якщо вони до Євро 2012 будуються, що заважало раніше ці роботи проводити більш інтенсивно? І потім, Євро закінчиться - дороги залишаться. Залишаться людям, які будуть ними користуватися роками, якщо звісно майя помилились зі своїм календарем