Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Новый шкодовод в Киеве)))
Автор Повідомлення
Buch Немає
Шкодалюб

Приєднався: Feb 2008
Киев, Позняки
Цель: Octavia Elegance 1,8TSI DSG
Skype IDmykolab77
Повідомлення: #11
24-12-2009 09:24  

Добро пожаловать!!! Happy Birthday Happy Birthday Happy Birthday
Ни гвоздя, ни жезла Поехали Hello!

(o67)2382o17 Николай
[Зображення: bf707d3ba635.jpg]
[Зображення: 2cda5f044a82d5420b97fc60d0d3fe2a.gif]
Шукати всі повідомлення учасника
Zelya Немає
МСМК

Приєднався: Dec 2007
Киев
Octavia A5 (была); Smart 450; Octavia A7
Повідомлення: #12
24-12-2009 11:27  

Приветствую!!! Happy Birthday Happy Birthday Happy Birthday
AlexOilmaster Далеко
......................

Приєднався: May 2006
Kieff
Власні ноги та VW B6 2.0 tdi
Skype IDalexoilmaster
Повідомлення: #13
24-12-2009 14:21  

Поздравляю! Хороший выбор! Happy Birthday Happy Birthday Happy Birthday

Tramp :...А дальше могу порекомендовать масло Рейнолд( немцы).У нас его в продаже не найдёш. Я себе с немцов заказываю- на зиму 5w50,на лето 10w60. Вот это 10 на 60 специальное масло для высокообородчатых турбинованих моторов и скоростю до 230. Просто супер. Рекомендую.
Рекомендовать, конечно, можно много чего.. Только есть несколько существенных оговорок:
1. Любое заливаемое в двигатель масло должно иметь соответствующий допуск, без этого - шансы "уложить" мотор очень высокие. Какие допуски по ВАГ у рекомендуемых Вами масел? (Кстати - требования к маслам для Вашего двигателя КАРДИНАЛЬНО иные, нежели для новых 1,8Т!!!)
2. Заливка при ТО гарантийного автомобиля масел, привезенных клиентом, влечет в большинстве своем соответствующую запись в сервисной книжке, и в случае (не дай Бог, конечно!) каких-либо проблем с мотором или турбиной в гарантийный период может быть основанием для отказа в гарантийном ремонте. Стоит ли оно того - решать каждому для себя.... Hello!

.............................................................
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
alexxis Немає
Ученик
*

Приєднався: Dec 2009

skoda oktavia new 1.8T
Повідомлення: #14
24-12-2009 19:38  

Полностью согласен. Нет смысла экспериментировать с маслами. Тем более пока машина на гарантии. Пусть на станции льют, что прописал производитель.
AlexGor Немає
SHERIFF

Приєднався: Dec 2007
Киев
Opel Astra H
Повідомлення: #15
24-12-2009 23:54  

Hello! Дружба
alexxis Немає
Ученик
*

skoda oktavia new 1.8T
Повідомлення: #16
25-12-2009 17:53  

Всем поздравившим Огромное, Человеческое СПАСИБО! Respect
Tramp Немає
Писатель

Львів
Skoda A7 1.8 TSI DSG Elegence
Повідомлення: #17
28-12-2009 09:57  

AlexOilmaster :Поздравляю! Хороший выбор! Happy Birthday Happy Birthday Happy Birthday

1. Любое заливаемое в двигатель масло должно иметь соответствующий допуск, без этого - шансы "уложить" мотор очень высокие. Какие допуски по ВАГ у рекомендуемых Вами масел? (Кстати - требования к маслам для Вашего двигателя КАРДИНАЛЬНО иные, нежели для новых 1,8Т!!!)
2. Заливка при ТО гарантийного автомобиля масел, привезенных клиентом, влечет в большинстве своем соответствующую запись в сервисной книжке, и в случае (не дай Бог, конечно!) каких-либо проблем с мотором или турбиной в гарантийный период может быть основанием для отказа в гарантийном ремонте. Стоит ли оно того - решать каждому для себя.... Hello!
Не міг втриматись шановний , щоб вам не відповісти. Я їзджу в Німеччину в Мюнхен на завод Рейнолд і купую масло.Це масло лиють на німецькому заводі фольцваген новим машинам.Вам ще якісь доказательства треба?Як ви такий недовірчивий то відкрийте сайт рейнолд і трошкі просвітіться в тому питанні. Судячи по тому що ви вище написали , ви навіть маленького поняття не маєте в маслах і моторах. Вам на гарантійці лиють турецьке масло і не тому дуже хороше, чи відрізняється якимись серьозними присадками,а тому що вони мають контракти, воно дешеве і на той гарантійний строк який дають на мотор якраз нормально. Про "Кстати - требования к маслам для Вашего двигателя КАРДИНАЛЬНО иные, нежели для новых 1,8Т!!!"-ну як це так? Нам всім при заміні лиють те саме масло( запитайтесь на гарантійці, бо я як написати це подзвонив туда і запитався). Тим більше масло гарантійне не призначене для турбінованих моторів, тому нічого не хорошого ні поганого воно не дає. Просто від тисяч 50 у вас не буде такої компресій як в мене. Добре а післягарантійний строк ви яке масло лиєте? Ви ідете в магазин( в лібшому випадку до колегі) і купуєте знов турецьке масло, тому що іншого на ринку нема, яке не має потрібних присадок і застаріле по технологіям. Думаю що 5w50.Таке масло купують власники ланусів, мазд, тойот- мотори зовсім різні. Таке масло нам хіба на зиму підходе, бо густіше. А літом воно не підходе, бо коли ви поїдете більше 210, ваше масло не буде справлятись і деталі мотору будуть тертись всуху! Тому я порекомендував, бо знаю толк в маслах і провірено , звичайно це справа кожного, я нікого нідочого не заставляю, просто не потрібно спорити, коли не розбираєшся!
Compass Немає

Приєднався: Aug 2009
местный
Повідомлення: #18
28-12-2009 10:03  

alexxis
Дружба Hello! Дружба
AlexOilmaster Далеко
......................

Приєднався: May 2006
Kieff
Власні ноги та VW B6 2.0 tdi
Skype IDalexoilmaster
Повідомлення: #19
29-12-2009 00:22  

Tramp :..Я їзджу в Німеччину в Мюнхен на завод Рейнолд і купую масло. (Не дуже задорого за маслом їздити? Mr. Green)Це масло лиють на німецькому заводі фольцваген новим машинам (та Ви що? оце так новина для заводів ВАГ та для Кастрола).Вам ще якісь доказательства треба?Як ви такий недовірчивий то відкрийте сайт рейнолд і трошкі просвітіться в тому питанні (да.., сайт - то є беззаперечний аргумент.. а ще я на сараї бачив - шось написано було.., хоча насправді там дрова лежать Упал и качаюсьУпал и качаюсь) . Судячи по тому що ви вище написали , ви навіть маленького поняття не маєте в маслах і моторах (безумовно, написав про це далі). Вам на гарантійці лиють турецьке масло і не тому дуже хороше, чи відрізняється якимись серьозними присадками,а тому що вони мають контракти, воно дешеве і на той гарантійний строк який дають на мотор якраз нормально. Про "Кстати - требования к маслам для Вашего двигателя КАРДИНАЛЬНО иные, нежели для новых 1,8Т!!!"-ну як це так? Нам всім при заміні лиють те саме масло( запитайтесь на гарантійці, бо я як написати це подзвонив туда і запитався)( без коментарів - бо не знаю, куди Ви дзвонили, як то є правда - то тікати треба щонайшвидше від такого "офіціала"). Тим більше масло гарантійне не призначене для турбінованих моторів, тому нічого не хорошого ні поганого воно не дає . Просто від тисяч 50 у вас не буде такої компресій як в мене. Добре а післягарантійний строк ви яке масло лиєте? Ви ідете в магазин( в лібшому випадку до колегі) і купуєте знов турецьке масло, тому що іншого на ринку нема, яке не має потрібних присадок і застаріле по технологіям (повеселився). Думаю що 5w50.Таке масло купують власники ланусів, мазд, тойот- мотори зовсім різні. Таке масло нам хіба на зиму підходе, бо густіше. А літом воно не підходе, бо коли ви поїдете більше 210, ваше масло не буде справлятись і деталі мотору будуть тертись всуху! (просто Ноу Комментс Упал и качаюсь ) Тому я порекомендував, бо знаю толк в маслах і провірено , звичайно це справа кожного, я нікого нідочого не заставляю, просто не потрібно спорити, коли не розбираєшся! (ню-ню)

Щиро дякую за Вашу точку зору на мене та мої знання.. Спочатку хотів написати Вам в ЛС "пару теплих слів", а потім вирішив - ну нащо ото воно мені? Як Ви так вважаєте - то вважайте і далі.., а в мене тільки одна мета - застерегти тих, хто може, почитавши такі пости, як Ваш, залити в двигун 2,0 TSI якусь бодягу. Якби Ви читали хочаб форум та розуміли те, що читаєте - думаю, Ваш тон був би стосовно мене та моїх тверджень більш поважливим, а не хамсько-зверхнім. Як Ви вважаєте, що я "зеленого поняття" в маслах не маю - то я посміюся, бо працюю в цій галузі більше 15 років, був не на одному заводі і в Німеччині, і в інших країнах, і, нажаль, знаю про мастила та оливи набагато більше, ніж потрібно. І читати те, що пишете Ви та подібні до Вас "знавці" я вже просто втомився, бо ці тексти побудовано на принципі "щось почув, щось придумав, щось збрехав" - мо, й повірять.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green На цьому дискуссію припиняю, бо, по-перше, тут зовсім інша тема, тут люди діляться своєю радістю, а по друге - спілкуватися з Вами не маю ніякого бажання, бо Вам спочатку було б добре почитати "Правила", а потім повчитися десь ввічливості та вмінню поважати співрозмовника. Hello!

.............................................................
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
alexxis Немає
Ученик
*

skoda oktavia new 1.8T
Повідомлення: #20
29-12-2009 05:48  

Ну, Вы, ребята и развели диспут Я удивлен А я хотел всего-то принять поздравления Курить
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Новый шкодовод.:) Holls_UA 10 5 256 19-01-2021 13:14
Останнє: Holls_UA
  +1 Шкодовод Дима_Тур_1.8_Т 11 2 428 04-09-2018 00:25
Останнє: HDC
  Новый шкодовод))) вопрос по КП к гуру pumoi 22 7 104 16-08-2016 10:22
Останнє: pumoi
  +1 Шкодовод :) Полтава Malamadre 22 3 873 04-08-2015 10:26
Останнє: Malamadre
  Новоспечений шкодовод у Києві. Октавія тур комбі 4х4 slavek 30 7 672 24-07-2015 09:51
Останнє: BigB
  Тссс..... в Киеве новый Скаутовод) DarkEnlightener 37 4 423 21-05-2015 08:11
Останнє: DarkEnlightener
  Новый "шкодовод" Skoda 1.4 DSG7 Mossad 23 4 017 17-04-2015 10:42
Останнє: Володимир 65
  Новий шкодовод з Чернівців kirpi4nik 24 4 241 25-06-2014 09:38
Останнє: lvivonline
  +1 шкодовод в клуб procent 22 3 630 28-10-2013 22:55
Останнє: procent
  Всім привіт. Новий шкодовод у Львові =) NestorD 29 5 022 04-06-2013 20:54
Останнє: pushkin

Швидкий перехід: