Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Страшно скрипить авто, що порадити,куда заглянути????
Автор Повідомлення
tanais Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2009
Тернопіль
skoda oktavia tour 1.8t
Повідомлення: #11
21-12-2009 12:04  

октавія хеч, номер яб так явно невідчув, помоїму скрип дає задня дверка, підскажіть будьласка як її реголювати, щоб сильніше притискалась до уплотнітелів і немала шат.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
vladdash Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2007

Skoda Octavia А5 1.6MPI, Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI
Повідомлення: #12
21-12-2009 12:12  

Обмотати скобу ізолєнтою.

Бензин ваш - идеи наши.
Шукати всі повідомлення учасника
tanais Немає
Рассказчик
**

Тернопіль
skoda oktavia tour 1.8t
Повідомлення: #13
21-12-2009 12:15  

vladdash :Обмотати скобу ізолєнтою.

незовсім зрозумів яку скобу, длячого мотати, повторюсь мені здається що задня дверка має шат і тому вона дрибижить, чи є якісь настройки задньої дверки??? щоб її регульнути, можливо ті пластмаски чорні потрібно підняти??
uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #14
21-12-2009 14:23  

Шановний, тут таких тем на формуі піднімалося штук 100. Варта лише пошукати.
Тут ніхто не є провидцем і сказати, що конкретно шумить в твоїй машині, ніхто не зможе. Є просто "стандартні" хвороби шкод, на які тут народ культурно намагався вказати.
А взагалі їдь на сервіс, і там тобі можуть кваліфікованіше сказати хоча б джерело проблеми.
tanais Немає
Рассказчик
**

Тернопіль
skoda oktavia tour 1.8t
Повідомлення: #15
21-12-2009 14:42  

я догадуюсь вчому проблема "це задня дверка" вот і запитання як відригулювати дверку????

Куплю Выкидной ключ Hello!
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #16
21-12-2009 14:45  

tanais :я догадуюсь вчому проблема "це задня дверка" вот і запитання як відригулювати дверку????

Сам не відрегулюєш це я тобі гарантію даю! Якщо проблема із замками або завісами то треба шукати толкового майстра який гірше не зробить.

А із стандартних проблем це мабуть ущільнювачі які як казали втще лікують силіконовим спреєм і кнопки на сідушках які дозволяють їх опускати. Ще я знаю що на турах в задніх дверках намотують 1-2 шари ізоленти на ту частину замка, яка кріпиться до кузова - така ніби втулочка металева. В мого колеги таким чином вилікували проблему шуму (я вже не памятаю характер цього шуму). Йому на СТО так і сказали що впринципі це лікується регулюванням замка але вони не ризикнули туди лізти і просто обмотали ту штуку ізолентою.

http://www.Skodniki.org.ua
Tramp Немає
Писатель

Приєднався: Dec 2009
Львів
Skoda A7 1.8 TSI DSG Elegence
Повідомлення: #17
21-12-2009 15:02  

Я так само понамотував трохі ізоленти і стук перестав. Саме цікаве що стучать тільки задні двері. Ще я замкі на всіх дверях позмащував швейним маслом, легко стали захлопуватись. Ще може задня полка пластмасова скрипіти, на якій колонка кріпеться. Ще форточка на задніх дверях може стукати. Провір ключі в багажнику під ковриком в запасці, може десь погано вложив і вони стукають.
tanais Немає
Рассказчик
**

Тернопіль
skoda oktavia tour 1.8t
Повідомлення: #18
21-12-2009 15:07  

Tramp :Я так само понамотував трохі ізоленти і стук перестав. Саме цікаве що стучать тільки задні двері. Ще я замкі на всіх дверях позмащував швейним маслом, легко стали захлопуватись. Ще може задня полка пластмасова скрипіти, на якій колонка кріпеться. Ще форточка на задніх дверях може стукати. Провір ключі в багажнику під ковриком в запасці, може десь погано вложив і вони стукають.

дякую перевірим

Куплю Выкидной ключ Hello!
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #19
21-12-2009 15:20  

взагалі в ідеалі якщо ти хочеш цим зайнятись то витягни все з багажніка включно з запаскою, зі всіх бардачків, з полок ітд

посади на задню сідушку когось (бажано якогось іншого водія)

і покатайся по різній дорозі (бруківка, асфальт з ямами, асфальт з гафрою, щебінь)

на різних покриттях різна амплітуда вібрації і різні чинники шуму себе проявляють

хай та людина слухає шуми, пробує то там притиснути, потягнути, віттягнути ітд

спробуй для перевірки без полки задньої ітд

короче треба зробити купу тестів і тоді ти будеш знати всі причини зайвих шумів

http://www.Skodniki.org.ua
Tramp Немає
Писатель

Приєднався: Dec 2009
Львів
Skoda A7 1.8 TSI DSG Elegence
Повідомлення: #20
21-12-2009 15:34  

Я так брата молодшого садив ззаду слухати. StE@LtH правий. Самому дуже тяжко оприділити де саме стукає, ще й коли зразу в кількох місцях. Так знайшли що номер стукає. Попідкладав під номер кілька слоїв двостороньої ізоленти зі всіх чотирьох кінців і все супер.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Скрипить вікно! Балик 17 8 349 21-08-2016 01:03
Останнє: avanes32

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1