Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Просвітіть хто-небудь компетентно про 1,9 TDI !!!
Автор Повідомлення
RuslanRage Немає
диверсант

Приєднався: Oct 2005
Kyiv
TDI
Повідомлення: #11
10-10-2009 02:04  

Skoda Octavia Tour 1,9 TDI. Вопросы и Ответы по модели
http://www.skoda-club.org.ua/forum/showt...p?tid=5232

Hello!

Friends will ask for discount prices.
True friends will pay full price, to support you, your time and your work.

Я не пью алкоголь, мне чувство собственного достоинства не позволяет:
мало чести у желания нахрюкаться и завалиться спать у забора.
К тому же, там все места уже заняты людьми.
(с)Чёртик Липсик
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Fusik Немає
Ученик
*

Приєднався: Oct 2009

Повідомлення: #12
10-10-2009 02:17  

Цитата: і моя тобі порада не слухай колібінів вони тобі ще не таке розкажуть попитайся в людей які мають а5 вони тобі розкажуть .
Та шось всі кулібіни підозріло в один голос говорять про ходову А5 одне і те ж. Як зговорились !!! І на рахунок сайлентблоків теж-що вони кажуть,то мій товариш мені підтвердив.В нього правда VW Caddy,але в А5 ситуація з ними ідентична. Я ні в якому разі не хочу осквернити світлий образ А5-ї в серцях її власників, нехай їм довго і щасливо служить, просто, як кажуть люди, то я прислухаюсь.
Шукати всі повідомлення учасника
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #13
11-10-2009 21:19  

Fusik :переконую себе, що 90-ці теж ніц не бракує, буде добре їхати, мало солярки брати і т.д. Жалійте мене всі !!!
P.S. Пробачте, що написав цілу поему, просто дуже хотілося передати в деталях всю трагікомічність ситуації.

Ну скажем шо на рахунок соляри то це спірне питання, по паспорту 110-ка бере менше ніж 90, а різниця в них я не думаю шо тільки в прошивці, я звісно не знаток но в 110-ці більша степінь стиснення. А нарахунок того шо жаліти то ти не забігай перед батька сам знаєш куди, ти спочатку попробуй проїдься, а тожі вже жалійся, в нас в Львівській гілці як мінімум троє мають такі дизеля, один навіть на вогоні і нічого ніхто не жаліється, а ти ще не їздив, а вибач за слово нюні розпускаєш. Машинка летить як має бути, при бажанні 200 з неї спокійно витиснеш, но зразу кажу. що не бажано Very Happy Тому як хочеш дизель і щоб був тур то бери і не парся, виходу всеодно іншого нема Wink Не як буде в тебе но я не пожалів!!!

Skoda Pajero Sport 3.0
Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #14
13-10-2009 10:36  

Тему закриваю.

Дякую Руслану за лінк на загальну тему по моделі з даним двигуном.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1