Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Іспит в МРЕО
Автор Повідомлення
yabeda Немає
ТаксАвод)

Приєднався: Jul 2006
Киев
KIA "РИК" Sorento, Cruze"Наследник", была - Окташа 2,0
Повідомлення: #11
08-07-2009 10:33  

я на автодроме туполево сдавала.. до этого уже больше 10 лет машинку водила, так что проблем не было никаких. разве что огромная дура форд скорпио влез в предполагаемый парковочный бокс, а вот зеркала не прошли по габаритам))) смешно было) из нашей группы теорию сдало только 5 человек, вождение - 4. тоесть, учите теорию!!

машина - не средство передвижения, а источник удовольствия... (с)
http://www.drive2.ru/cars/kia/sorento/sorento/yabedka/
http://www.magichunter.narod.ru
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
-=NEIL=- Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2008

Skoda Octavia A5 MPI
Повідомлення: #12
08-07-2009 10:57  

Друг сдавал несколько дней назад. Говорит, что половина в городе, другая на автодроме (заплатили \ не заплатили). Насчет бокса - ДА. Когда моя группа сдавала, была ширина машины + по 10 см от боковых зеркал.

Шукати всі повідомлення учасника
Nehai Немає
Писатель

Приєднався: Jan 2008
Киев (Соломенка), Бровары (Полтинник)
Octavia А5 2.0 TDI
Повідомлення: #13
12-07-2009 00:10  

Все правильно сказали и про ширину "бокса" на автодроме (примерно машинка+25 см), и про способ заезда в него, и про перекресток Саратовская-Бауманская. У меня друг прошлым летом на права сдавал, год назад было так.
Кстати, тогда (в 2008-м) те, кто деньгу давал, то ездили сдавать вождение на Саратовскую, чо там делали - ХЗ. А кто честно сам сдавал, те крутили баранку на автодроме МРЭО.
Из неплативших 12-ти человек теорию сдали четверо! После этого все эти четверо сдали и вождение (кто не знает - нездавшие теорию к вождению НЕдопускаются). Дружбан мой не платил и все сдал.
Так что автору темы: учите теорию и езжайте на автодром осмотритесь и потренируйтесь, за небольшую оплату это вполне реально! Поехали А при сдаче главное не растеряться, ну и само-собой знать ПДД и уметь ездить!

Надо понимать всю глубину наших глубин... (прапорщик Казаков, "ДМБ")
(067)57-57-610; (066)750-14-41 - Сергей
E-not Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2009

Фабія "морквинка" Ню (1.6 Elegance)
Повідомлення: #14
17-08-2009 15:54  

Дякую за поради!

В п"ятницю здав без хабаря з першої спроби.

Теорія - 1 помилка з 20 питань. Зробив уже коли пройшов 18 питань і було очевидно, що тест здав.

Потім інструктора автошколи замутили кудись мій екзаменаційний лист, який знайшовся через годину. Таким чином я поїхав здавати не з тими, хто зі мной здавав теорію, а з тими, хто прийшов на перездачу практики. Крім мене документи загубили ще у 2 людей. Щось підказує, що це були ті, хто не здали гроші. Іншого пояснення, чому 40 людей, які уїхали зразу здали одному даїшнику за півтори години, а ми 12 (3 з загубленними документами+9 людей на перездачу) здавали 2 години, я не бачу.

Практику здавав на Саратівській. Перед тим на ній прогулявся, знав всі знаки+здавав останній, подивився хто які помилки робить.

З 10 перших людей здало тільки 2. Хлопець, який був переді мною їхав дуже добре, але заглох на перехресті. Коли я прийшов сідати в машину, Даїшник спитав мене, що з цим хлопцем робити. Я сказав, що всі напочатку можуть глохнути і тому з нагоди свята пропоную зробити йому подарунок. Даїшник посміхнувся і поставив йому залік.

Потім в машину сів я. Тронувся, повернув наліво на перехресті (всі іншим казали зробити розворот на бульварі). Припаркувався. Отримав залік і привітання зі святом Smile

З одного боку підфартило, але з іншого, думаю, я б здав і якщо сказали проїхатись.

На цьому тижні сподіваюсь забрати бібіку з салону.
Irochka Немає
Кума Президента :)

Приєднався: Jul 2005
Made in Ukraine
Была Fabia 1.4 Фабио, Fabia RS 1.9 TDI+чип, Пуля, сейчас Фабия нью 1,4 Рыжуля
Повідомлення: #15
17-08-2009 16:40  

мої вітання!!!
хай щастить на дорозі, так як із заліком!!!

Никто не знает, кому как карта ляжет
Платим дважды, однажды не заметив лажи
Даже сажей, можно нарисовать счастье
Жизнь-кастинг..
=Nazar= Немає
============

Приєднався: Feb 2006
КиїВ
TDI
Повідомлення: #16
17-08-2009 17:06  

Irochka :мої вітання!!!
хай щастить на дорозі, так як із заліком!!!

+1 до привітань Ірочки Дружба

[Зображення: Drunk-rides-pig.gif]
Поки не настане завтра,ти не зрозумієш,як тобі було добре сьогодні!
ОМсhik Немає
мы белые и пушистые)))

Приєднався: Feb 2008
Киев
VW Multivan 2,0 tdi; Skoda Superb combi 2.0 tdi
Повідомлення: #17
17-08-2009 21:03  

Так само вітаю!!! Прыгаю от радости Happy Birthday Прыгаю от радости Happy Birthday Прыгаю от радости

[Зображення: 6bab5387e99ad2ce1980679d8a3505a8.gif]
Мир прекрасен!.. как это объяснить тем, кто пострадал за этот МИР?!...®
Grishka Немає
Писатель

Приєднався: Sep 2006
Киев
Повідомлення: #18
17-08-2009 22:09  

Присоединяюсь к поздравлениям! :))

По поводу сдачи - если не допустил ошибок, то 19й вопрос тебе бы и не показал комп.. :)) Написал бы просто, что сдал :))

По поводу потеряной карты - такое действительно могло быть сделано для того, чтоб "проплаченных" людей покатать отдельно :)))) Они же 5 метров едут )))
E-not Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2009

Фабія "морквинка" Ню (1.6 Elegance)
Повідомлення: #19
17-08-2009 23:03  

Цитата:По поводу сдачи - если не допустил ошибок, то 19й вопрос тебе бы и не показал комп.. Smile) Написал бы просто, что сдал Smile)

Ось тобі зуб, що на 18 питанні було написано 0 помилок!!! а на 19 - 1 помилка... потім було ще 20-те (медицина).
Артемзон Немає
Забил на этот "мегафорум"

Приєднався: Aug 2008

Повідомлення: #20
18-08-2009 02:01  

Happy Birthday Все-таки можно без денег сдать. Очень рад за тебя.

Переехал Wave
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Стоимость услуг в МРЕО при постановке/снятии с учета ExMod 4 6 307 16-03-2011 13:25
Останнє: Карен
  Есть на кого равнятся: МРЕО в Грузии SmartJean 31 10 920 29-11-2010 10:13
Останнє: elected

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1