Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Офіційні дилери SKODA у Львові!
Автор Повідомлення
krot2ks Немає
Писатель

Приєднався: May 2009
Львів
Skoda Fabia New 1.4 + допи
Повідомлення: #11
11-06-2009 10:20  

OLYA :Тому у мене Skoda Fabia New Ambiente.[Зображення: girl_dance.gif]
ще мені радили двигун брати від 1.4...

+1

Двигун 1.2 категорично би не радив,вибирай між 1.4 і 1.6
На рухонок комплектації то брати треба не менше ніж Амбіент, якщо не хватає грошей,то ліпше трошки підкопити і почекати, бо потім будеш логті гризти Wink
Шукати всі повідомлення учасника
migal Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Lviv
Octavia Tour 1.6i
Повідомлення: #12
11-06-2009 10:31  

я брав на каличі в вересні минулого року. Загалом обслуговуванням задоволений. Єдине з чим я лоханувся, - це вибір страхової компанії через страхового менеджера Наталію. Вона мені так наспівала, я повівся, і тепер маю страхову компанію банкрот (Страхові Традиції).
Але мова не про те.
Перед купівлею машини довго приглядався в різних салонах, навіть в Києві ходив трохи. З чого дізнався що ціни переважно однакові. На Стрийській підхід до потенційного клієнта мені зовсім не сподобався. Ситуація була точно як вже писали в цій темі: на всі мої запитання щодо моделі, хлопець нічого не відповів, лише сунув мені прайс-лист. Коли я спитав його чи на Зеленій теж вше представництво (з думкою що я попав, і там будуть до мене також відноситись) то почув радісну новину - що це їхні конкуренти.
В загалом оформлення машиною на Галичі задоволений, все зробив за два дні, і це при тому що брав машину в кредит. Оскільки це перша маоя машина, то при прийомці її не звернув увагу на передпродажну підготовку, хоча потім помітив деякі царапини на кришці багажника (які пішли при першій поліровці). Не сподобалось на Галичі те, що вони змушують після 5 тис км. проходити обовязкове ТО (хоча це справа кожного). Після перечитування форуму зрозумів переваги Галанту, після чого жодного разу на обсліуговуванні не був в Галичі. Хоча робочі Шкоди проходять сервісні обслуговування лише на Галичі, і нарікань ніхто не має.
Ось моє бачення про наші сервісні центри та салони у м. Львові.
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #13
11-06-2009 11:13  

Я токож брав машину на галичі влітку 2007 і ніяких нарікань не маю. Мені попався такий толковий пацанчик, який все розказав, показав і підрахувув, доречі замовляв я свою на іупі в ньогож, але рівно через два тиждні як машинка прийшла з закарпуття він вже працював на галичі і якщо я не помиляюся то директором салону, потім ще з знайомим приходили також до нього і можу сказати що їхнім сервісом щодо продажу машин і ставлення до клієнта я задоволений, а вот про їхнє сто то я просто мовчу, більшість ітак знає, що там твориться

Skoda Pajero Sport 3.0
OLYA Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Mar 2009

SkodaFabianew
Повідомлення: #14
11-06-2009 11:18  

migal :я брав на каличі в вересні минулого року. Загалом обслуговуванням задоволений... На Стрийській підхід до потенційного клієнта мені зовсім не сподобався. Ситуація була точно як вже писали в цій темі: на всі мої запитання щодо моделі, хлопець нічого не відповів, лише сунув мені прайс-лист...В загалом оформлення машиною на Галичі задоволений...Не сподобалось на Галичі те, що вони змушують після 5 тис км. проходити обовязкове ТО (хоча це справа кожного). Після перечитування форуму зрозумів переваги Галанту...

+1

[Зображення: 4_7av_48C18FC0_RmoeIPmaSinePuZe_9.gif]
"Можливо, в цьому світі ти лише людина, але для когось ти - цілий світ.... "
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #15
11-06-2009 11:54  

OLYA :
migal :я брав на каличі в вересні минулого року. Загалом обслуговуванням задоволений... На Стрийській підхід до потенційного клієнта мені зовсім не сподобався. Ситуація була точно як вже писали в цій темі: на всі мої запитання щодо моделі, хлопець нічого не відповів, лише сунув мені прайс-лист...В загалом оформлення машиною на Галичі задоволений...Не сподобалось на Галичі те, що вони змушують після 5 тис км. проходити обовязкове ТО (хоча це справа кожного). Після перечитування форуму зрозумів переваги Галанту...

+1

Ну до мене там теж ставилися супер поки я не став покупцем. А коли вже все було проплачено то почали співати то машина приїхала, приїжджаю до них на таксі, виявляється не моя. І так декілька разів. З оформленням в ДАІ тягнули, з магнітофоном розвели. Я від нього відмовився а в рахунок банку вони його вписали. і ще море нюансів. До когось пробитися з питаннями марно. Так було. Я згідний що перше враження вони вміють справляти на 5-ку. Уважні ввічливі ітд. Мене цікавить подальший супровід. На рахунок ТО на 5 тищ то тре в ЕК дзвонити і жалітися. Вони не мають права зняти з гарантії або відмовити в гарантії.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
krot2ks Немає
Писатель

Львів
Повідомлення: #16
11-06-2009 13:03  

Цитата:Не сподобалось на Галичі те, що вони змушують після 5 тис км. проходити обовязкове ТО (хоча це справа кожного)

Дуже дивно,досить недавно якраз був пробіг 5тис,подзвонив на Галич,сказали що це не обовязково, а бажанно. Обовязково на 15тис.І якщо з машиною все добре,то взагалі не потрібно на 5тис. Так що зроблю вже зразу ТО1 коли через 2 місяці рік буде
migal Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Lviv
Octavia Tour 1.6i
Повідомлення: #17
11-06-2009 13:08  

krot2ks :
Цитата:Не сподобалось на Галичі те, що вони змушують після 5 тис км. проходити обовязкове ТО (хоча це справа кожного)

Дуже дивно,досить недавно якраз був пробіг 5тис,подзвонив на Галич,сказали що це не обовязково, а бажанно. Обовязково на 15тис.І якщо з машиною все добре,то взагалі не потрібно на 5тис. Так що зроблю вже зразу ТО1 коли через 2 місяці рік буде
Не знаю, може вони вже і змінились в цьому плані, але мені в сервісній книжці написали час проходження наступного ТО: 5 000 км, або через рік (в залежності що раніше настане). Mad
krot2ks Немає
Писатель

Львів
Повідомлення: #18
11-06-2009 13:11  

Мені написали то саме. Власне чому я їм і дзвонив на цей рахунок
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #19
11-06-2009 14:01  

krot2ks :Мені написали то саме. Власне чому я їм і дзвонив на цей рахунок

Це не заважає домалювати одиницю і послати їх подалі.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
krot2ks Немає
Писатель

Львів
Повідомлення: #20
11-06-2009 14:14  

StE@LtH :
krot2ks :Мені написали то саме. Власне чому я їм і дзвонив на цей рахунок

Це не заважає домалювати одиницю і послати їх подалі.

А смисл? Написати вони можуть все що завгодно, хоть що ТО треба проходити кожні 100 км пробігу..А толку, що вони зроблять, з гарантії знімлють? Смешно Хотів би я подивитись як вони пояснять що зняли з гарантії через то що не пройшов ТО на 5тис , якщо VAG вимагає тільки на 15тис
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Сертифіковані СТО Єврокара у Львові euripid 311 223 109 11-07-2022 15:24
Останнє: Artur_A5_BKD
  Парковка у Львові. Tarakan 0 2 261 19-05-2021 13:32
Останнє: Tarakan
  Переночувати у Львові lotty 13 17 248 15-04-2021 20:24
Останнє: Цвях
  Де у Львові можна поставити приборку з MaxiDot на доFL? Andre_1999 29 28 824 23-05-2020 11:04
Останнє: YuraM
  Подивитись автомобіль у ЛЬвові dannetis 3 12 094 25-04-2019 21:08
Останнє: вадим74
  Де у Львові можна затонувати авто. kampan 28 31 559 15-12-2018 17:57
Останнє: putila1
  98 бензин у Львові Levchyk 10 19 670 14-06-2018 18:08
Останнє: Андрей 2.8
  Хто знає де можна якісно обшити шкірою кермо у Львові StE@LtH 35 24 405 04-03-2018 23:08
Останнє: Андрій Львів
  Маю день у Львові) Gerzik 3 6 758 27-02-2018 20:14
Останнє: Deneshi
  обшивка керма шкірою у Львові MarkOH 21 21 769 26-11-2017 21:32
Останнє: Andre_1999

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1