Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Боротьба з беззаконністю ДАІ
Автор Повідомлення
Gt-1 Немає
Писатель

Приєднався: Jul 2008

Skoda Octavia A5 1.6 Elegance vs Chevrolet Aveo ІІІ
Повідомлення: #11
08-10-2008 23:12  

Всім привіт. Давно мене тут небуло. Скажу вам так панове. Ці всі закони писали і будуть писатися не для тих хто їх пише (винахідців цього закону, хто там гальмує пів стрийиської коли за....ться до себе на роботу, чи тих хто ганяє на німаках по наших дорогах-доходягах як по автобану). А для нас простих людей з яких можна було бабло сікти як капусту. Такщо гайда за книжки вчитися і закони вивчати. Щоб тим п..сам бути екзаменаторами: строгими і наглими. Чому так кажу бо є два випадки.

Перший. Їхав брат з роботи додому. Так ті шельми зупиняють його і кажуть: - Чути спиртним (машина ще незупинилась і вікно було ще закрите, а воно почуло що вже "випив"). Підставляє вухо і каже: - ДИХНИ. А йому у вухо: - БУ!!!! То він аж офігів. Каже: - Що ти мене лякаєш, а не дихаєш. А брат йому каже: - То вам напевно треба дихнути. Чи може у вас ніс сертифікований. То він тоді всрався і сказав що проїжай, мовляв якщо не з тебе то з іншого.

Другий. Попав братік в аварію на Батальній коло заправки УкрНафта, коли їхав на роботу. То він тих пі..рів чекав приблизно 1,5 години. Правда попалися троха мудрі, довго голову неморочили.

Отже давайте будем вчити їх культури і законів тих які вони самі пишуть, але самі толком в них ніфіга неорієнтуються (маю наувазі нюанси і деталі) а знаючи це можна буде будь-якого ДАЙ поставити на місце.

З.І. Тіль буде халепа, що ту морду рознервуєш а попадеться трохи слабша людина то він на ній відіграється на повну катушку!!!!!!!!!!!!!

[Зображення: ab71254.gif]
интересное [Зображення: nomua_BC_9932_BO.png]
Шукати всі повідомлення учасника
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #12
09-10-2008 11:05  

та смішні вони ті люди в погонах з полосатіком в руках, от тільки цікаво чого їх так дохрена стало за останні два дні на дорогах, в них новий набір чи може вони вже практикуються до кропіткої роботи по нових штрафах Wink А взагалі якось цікавіше їздити стало і навіть розхід палива від такої їзди менший став Very Happy

Skoda Pajero Sport 3.0
vladdash Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2007

Skoda Octavia А5 1.6MPI, Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI
Повідомлення: #13
09-10-2008 11:55  

Рейд у них. На трасу Львів-Чоп кинули донецькі бригади. Може є ще якісь на інших трасах. Бачився на днях з начальником Лвівсьої ДАІ, так він аж світиться від щастя. В нього швагро - народний депутат. Цей закон - це просто засіб викачувати в людей гроші. І ті, хто його лобіював, отримають свою долю. Моя особиста думка - можна навести порядок в одній окремій галузі, коли бардак у всій країні.

Бензин ваш - идеи наши.
pete Немає
mihokXD

Приєднався: Jun 2007
Львов
vw polo 1,4
Skype IDmihokXD
Повідомлення: #14
15-10-2008 20:39  

to Profesor2707: а який суд і прізвище судді будь-ласка в студію!!! певно з червоної книги рідкісних тварин. Щоб я знав,до кого проситися.
А мент тому і рвав волосся на ж...пі тому що це був прецедент, один з 1000. А в загальному - хами і "контрацептиви". Їм вас прав лишити на рік, що сто грам файної горілки випити.

to Gt-1: братіку також повезло, що машина помита і в братіка вигляд солідний (депутат напевно, або юрист) Very Happy А так по хамськи б написали протокол про створення аварійної ситуації і про непристойну поведінку, і "Самий гуманний суд в міре....." зробив би висновки доларів на 700 мабуть. хоча х бухлом мають бути трубочки, і він все правильно вчинив. Георг !

а на рахунок Батальної - там вже танкодром, хоча й бетонка!!! там проскочити той знак можна хіба на МАЗі або на тракторі Hello!
Gt-1 Немає
Писатель

Приєднався: Jul 2008

Skoda Octavia A5 1.6 Elegance vs Chevrolet Aveo ІІІ
Повідомлення: #15
20-10-2008 19:54  

to pete: та ні братік не депутат і не юрист. Звичайний львівський "батяр" (відеорежисер). Такий самий смертник як і ми всі. А машину миє на великі свята і то не сам (лєнтяй троха). В костюмі був останній раз вдягнутий напевно місяців зо 2-а тому коли йшов на концерт якийсь. Просто треба їм класно розказати: що, як, куди і почому, щоб в них щелепа падала повільно і вони незнали що з ними робиться. А тоді вони гарненько дякують, за те що вони такі тупенькі, та щей вислухали все що ти проних думаєш і щей усміхаються тобі за те. Короче треба "гарненько" і "культурно" їм казати що вони з пробірки....

[Зображення: ab71254.gif]
интересное [Зображення: nomua_BC_9932_BO.png]
Віталій!!! Немає
Ученик
*

Приєднався: Dec 2008

SKODA OKTAVIA TOUR
Повідомлення: #16
04-01-2009 21:41  

Мої особисті спостереження з приводу штрафів і ДАЇшників.
Я особисто вожу в бардачку , свого ато "Закон України про міліцію ", де все гарно і чітко розписано права і обовязки двох сторін (знаю , що в слові обовязки має бути апостроф , але не знаю як його ставити). І коли мене зупиняє працівник ДАЇ я вихожу до нього не з документами , а з цим законом. Повірте в них прав дуже мало згідно закону . А коли вони починають тикати мені правилами дорожнього ружу , аргумент простий
-Ви шановний є працівником МІЛІЦІЇ і це закой є для Вас .
Друге переконливо раджу
Якщо Вас зупинили за перевищення швидкості , тобтона "фару "
в пояснені писати
- Рухався в колоні автотранспорту з швидкісттю 40 км за год, швидкість зафіксовану приладом (ОБОВЯЗКОВО вказати серійний номер і назву приладу ) моєю вважати не можна оскільки передімною їхали дві машини. Прошу звернути увагу керівництво ДАІ на хамське ставлення працівників міліції (можна вказати номер жетона і прізвище інспекторащо Вас зупинив)до громадян України, пиниження людських прав ,свобод і гмоєї гідності.
Вимагання хабаря в розмірі 50 грн.
Там де треба підписувати протокол ПИШИТЕ- Від підпису відмовляюсь Ваше прізвище і підпис.
Бажаю приємної і гарної їзди . І вся проблема в тому , що не мєнти погані, а ми просто не знаєм своїх прав
uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #17
07-01-2009 10:32  

Віталій!!! :Мої особисті спостереження з приводу штрафів і ДАЇшників.

Це все дуже класно написано. Але шось не вірю, що насправді воно так виходить, як написано.
Ще одне питання про фару і швидкість, а якщо ти один їхав, і жодних інших машин не було?
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #18
07-01-2009 14:32  

uranium :
Віталій!!! :Мої особисті спостереження з приводу штрафів і ДАЇшників.

Це все дуже класно написано. Але шось не вірю, що насправді воно так виходить, як написано.
Ще одне питання про фару і швидкість, а якщо ти один їхав, і жодних інших машин не було?

Виходить! Штрафи по таких протоколах просто тобі не приходять. Я за 7 років стажу платив тільки 2 штрафи а писав біля 20 протоколів. Перші два штрафи оплатив у перші пів року свого водійського стажу. Звичайно не завжди можна відмазатись але закони в нас такі, що можна своїми поясненнями не залишити шансів властям доказати вину.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #19
07-01-2009 14:35  

StE@LtH, ты реально пробовал написать в протоколе, что ехал в колоне со скоростью 40 км/ч когда тебя словили самого на трасе на фару с превышением?

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #20
07-01-2009 14:41  

antik :StE@LtH, ты реально пробовал написать в протоколе, что ехал в колоне со скоростью 40 км/ч когда тебя словили самого на трасе на фару с превышением?

Я формулировал по другому. Указывал название и серийный номер прибора, говорил что на проезжей части в моем направлении двигалось еще много авто и что я ставлю под сомнение что цифры на непонятном приборе это показатель скорости моего авто. В начале пояснений писал фразу "Не згідний" а в конце "Прошу розглянути у суді у моїй присутності." во всех остальных полях ставил такие прочерки чтобы ничего дописать нельзя было.

Паралельно мило общался с гаишниками про то как трудно платить кредит на машину, про ходовые качества шкоды итд.

И не видел ни одного такого штрафа а только в 2008-м на киевской трассе мне таких штук 6-7 составили.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Спец пропуска або Незаконна Боротьба з беззаконністю ДАІ dider 15 4 986 23-12-2010 12:32
Останнє: Lady

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1