Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Гідропідсилювач керма. Octavia
Автор Повідомлення
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #11
16-01-2009 20:15  

Alexxx :Я неофіційний представник офіційного представника =) трохи складно - тобто працюю на ІУП =) ось так Hello!

это похвально, что интересуетесь и заходите на форум Аплодисменты

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
Шукати всі повідомлення учасника
Nazaruch Немає
Шкодавод
**

Приєднався: Jan 2008
Львів.
A5 Combi 1,9 TDI 2008.
Повідомлення: #12
16-01-2009 22:09  

Alexxx :Я неофіційний представник офіційного представника =) трохи складно - тобто працюю на ІУП =) ось так Hello!
Rulez

Да поможет Тебе большой Google.
Alexxx Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2009

Повідомлення: #13
17-01-2009 07:25  

Заходим на форум, бо просто часом нема шо орбити на роботі, а на щастя інтернет є на робочому місці =) Ну взагалі прочитавши топік про сертифіковані сервіси Єврокару я зробив висновок шо ви нас недолюблюєте Драка Будем ламати стереотипи Cool Щодо вирішення проблеми з гідропідсилювачем: хай та людина звяжеться - долиєм
ONazarR Немає
Ученик
*

Приєднався: Dec 2008

SKODA OCTAVIA
Повідомлення: #14
17-01-2009 14:28  

Alexxx :Заходим на форум, бо просто часом нема шо орбити на роботі, а на щастя інтернет є на робочому місці =) Ну взагалі прочитавши топік про сертифіковані сервіси Єврокару я зробив висновок шо ви нас недолюблюєте Драка Будем ламати стереотипи Cool Щодо вирішення проблеми з гідропідсилювачем: хай та людина звяжеться - долиєм

Привіт!!!!! В Понеділок буду на роботі машиною. Тоді напишу. А взагалі залиши номер мобільного я до тебе подзвоню!
Дякую!!!!!!!
Alexxx Немає
Ученик
*

Повідомлення: #15
17-01-2009 19:56  

В понеділок ми вихідні Happy Birthday А ось у вівторок приїжджай!
аська 429-546-195 Курить
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #16
17-01-2009 21:21  

Alexxx :я зробив висновок шо ви нас недолюблюєте Драка
та не так, щоб нагло недолюблюємо, але деколи дійсно треба робити виклик, як на дуель (смайлик ти вдало підібрав). Laughing загалом, всі сертифіковані сервіси Львова мають свої недоліки. недавно колєга воював з Ніко-Захід, бо хотіли відмовити в гарантії, тому, що напартачили з його Audi A4, а виправляти не хотіли. довелося листи аж до кийова строчити. таки справу виграли. машину відремонтували, з гарантії не зняли. але нерви потріпали.
Alexxx :Будем ламати стереотипи Cool
думаю, що всі шкодаводи Львова тільки за те, щоб побачити перелом стереотипів. хоча в сервісів на вул. Буйка і Бортнянського репутація ще досить не погана. (тьху-тьху-тьху) Laughing
Alexxx Немає
Ученик
*

Повідомлення: #17
18-01-2009 07:33  

почну з кінця: це добре шо ми не такі пропащі =))) Я думаю шо наша репутація не буде погіршуватись, будем старатись покращити Cool
НУ а щодо гарантії? Вчора вінчестер здав по гарантії: 1-2 місяці на виконання, так шо гарантія це і гарантія))) просто часом бувають випадки коли людина просто хотіла б шою в періож гарантії масло і фільтри міняли на халяву, це вже переходить будь які межі. По моєму в плані гарантії в нас все ок Прыгаю от радости
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #18
18-01-2009 11:05  

та звичайно, що всім не вгодиш. і є такі тошноти, що сам би дав по шиї і послав куда подальше (я про масло і фільтри на халяву). та і говорив в загальному про нормального середньостатистичного клієнта.
а про ніко була окрема історрія. під час урагану на машину впало дерево. розбило лобове, побило капот і зломало водійське дзеркало. салон добряче залило дощем. ясно, що страхова оплачувала ремонт. тільки от на сервісі НІКО кращого методу, щоб висушити сидіння не знайшли, як сушити їх підігрівом. відповідно підігрів одної сідушки і спалили. тишком-нишком машину віддали в ніби-то робочому стані. коли ж до них звернулися по гарантійну заміну ТЕНи то вони почали ломати комедії. так аж до Києва дійшло. там відповідно сказали, що це таки гарантійний випадок і наказали зробити ремонт.
Alexxx Немає
Ученик
*

Повідомлення: #19
18-01-2009 17:21  

ну сишити сидіння за допомогою "гриля" це справді геніальна ідея =))))
ONazarR Немає
Ученик
*

Приєднався: Dec 2008

SKODA OCTAVIA
Повідомлення: #20
21-01-2009 11:44  

Alexxx :рідина G 004 000 M2 зеленого кольору, не хочеш купувати повну банку то заїдь на Бортняньского - долиєм Честь!
Привіт Alex! В мене в інструкції по експлуатації вказано що туди потрібна рідина G 002 000, що скажеш?
і ще який номер вулиці Бортнянського, і скільки така операція коштує? Embarassed
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  обшивка керма шкірою у Львові MarkOH 21 21 625 26-11-2017 21:32
Останнє: Andre_1999
  Підкажіть - дивний звук при повороті керма Балик 7 4 551 09-09-2010 17:10
Останнє: Балик

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1