Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Штраф
Автор Повідомлення
godsdog Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2008

Повідомлення: #11
30-03-2009 14:49  

genikk :
Цитата:Я усвідомлюю що порушив і, в принципі, все решта - не суттєво, мушу платити штраф. Але я не хочу : ) і поки держава мене не примусить - робити цього не буду. По-моєму, цілком природньо.
в корне не согласен, вопрос: в чем смысл темы? Laughing

А з чим саме "не согласен"? Cool
Шукати всі повідомлення учасника
genikk Немає
ʞʞıuǝƃ

Приєднався: Jul 2008
Lwów
9˙⇂ ɐıgɐɟ ɐpoʞs
Повідомлення: #12
30-03-2009 16:49  

просто видно что это первый штраф, потом пройдет вот увидишь Laughing Laughing Laughing
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #13
30-03-2009 16:58  

genikk :просто видно что это первый штраф, потом пройдет вот увидишь Laughing Laughing Laughing
Сумніваюсь. Все залежить від досвіду. На разі, зі всіх поданих нами на Мітсу заяв у суд на ДАІ - розглянута лише одна. І виграна нами.
То навіщо платити 100-300-500грн?

[Зображення: 09013048.jpg]
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #14
30-03-2009 17:32  

Igor_Lviv :
genikk :просто видно что это первый штраф, потом пройдет вот увидишь Laughing Laughing Laughing
Сумніваюсь. Все залежить від досвіду. На разі, зі всіх поданих нами на Мітсу заяв у суд на ДАІ - розглянута лише одна. І виграна нами.
То навіщо платити 100-300-500грн?

Мене особисто бентежить моральний аспект питання (як я вже писав вище). Якби я спішив і летів як ненормальний і мене б спіймали то я б без питань оплатив ті 240 грн. Тим паче що менти зі мною вели себе ввічливо та стримано і намагалися максимально все робити по процедурі. Звісно були порушення з їх сторони:
1. Не довели що швидкість моя
2. Не розказали про право відмови від підпису
3. Проводили "піше патрулювання" з власного авто
4. дуже довго тримали мене поки оформляли все і шукали понятих (в них є регламентований максимальний час)

Але це все не принципові питання у випадку якби я був 100% не правий оскільки в кущах вони не ховалися і в той день було мало машин тому і довго шукали понятих. Було досить зимно тому чисто по людськи можна зрозуміти факт того що вони грілися в машині і писали протокол не на капоті а на панелі.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
godsdog Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #15
02-04-2009 20:12  

Для тих, хто захоче подавати позовну заяву в Шевченківський районний суд. Нагадаю, що термін - 10 днів з моменту винесення постанови.

Позовні заяви приймають лише по середах з 14.00 до 18.00.
треба мати:
1) паспорт
2) саму позовну заяву, копію протоколу про порушення, копію адмін постанови про накладення штрафу. Все у двох екземплярах.
3) сплатити держ мито в ощадбанку у розмірі 8грн 50коп (+послуги банку 4грн). Квитанцію подати разом із документами.
Краще приходити приблизно на 15.00. Черги тоді вже практично нема. Для заповнення квитанції необхідно знати свій ІПН. Якщо у вас не позовна заява, а скарга, то мито складає 3грн 40коп.

Можна також відправити рекомендованим листом. Проте у цьому випадку, якщо щось не вірно оформили - ризикуєте тим, що позовну заяву відхилять і повідомлять про це через кілька днів, по пошті. Якщо замешкаєтеся, то ризикуєте платити подвійний штраф.

банк реквізити для подання позовної заяви (скарги) у Шевченківський районний суд:
р/р: 31416537700007 в ГУДКУ у Львівській області.
МФО (в квитанції - код установи банку): 825014
Код ЄДРПОУ (в квитанції - Ідентифікаційний код): 22389441
Ідентифікаційний номер - ваш ІПН
Код платежу: 22090100
одержувач - місцевий бюджет Шевченківського р-ну м.Львова.

баківські реквізити при сплаті штрафу:
р/р: 31115106700007 в ГУДКУ у Львівській області.
МФО: 825014
Код ЄДРПОУ: 22389441
Ідентифікаційний номер - ваш ІПН
Код платежу: 2108110
одержувач - державний бюджет.
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #16
02-04-2009 20:45  

godsdog :Можна також відправити рекомендованим листом. Проте у цьому випадку, якщо щось не вірно оформили - ризикуєте тим, що позовну заяву відхилять і повідомлять про це через кілька днів, по пошті. Якщо замешкаєтеся, то ризикуєте платити подвійний штраф.
Шевченківський суд - доволі лояльний до водіїв. Пощастило.
А тепер про подання. Мито можна взагалі не платити, згідно КУпАП. Але то дурниця. Я платив, про всяк випадок.
Абсолютно один фіг, як подавати Позов. Чи особисто, чи поштою. Але, всю переписку вести не просто рекомендованими листами, а рекомендованими з повідомленням про вручення!
Наступне. Навіть, якщо у вашому Позові щось не так - дурниця. Вже не пригадую чи в КАСУ чи в КУпАП прописано чітко - суддя виносить Ухвалу про призупинення провадження, до виправлення помилок. (У мене була така ухвала).
Виправляєш і знову несеш (відправляєш) в суд.

godsdog Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #17
02-04-2009 22:35  

2 Ігор Львів

Супер! виправляй і доповнюй. Потім можна буде все це звести до купи, зайве відкинути і створити загальну схему подання позову.

Якщо збираєтеся оскаржувати постанову про порушення - вимагайте, щоб ДАІшник заповнив чітку копію. В моєму випадку він спочатку попросив підписати, що я отримав копію, а потім показав саму ту копію, на якій практично нічого не видно (писана під копірку).
Ostap Немає
Ученик
*

Приєднався: Apr 2009

skoda favorit
Повідомлення: #18
20-04-2009 08:05  

Дякую за форму скарги !
Мій знайомий тримає мерс під хатою , а там знак.
Його сфоткали і прийшов лист. Це свиньство!
Остап
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #19
20-04-2009 10:57  

Ostap :Дякую за форму скарги !
Мій знайомий тримає мерс під хатою , а там знак.
Його сфоткали і прийшов лист. Це свиньство!
Остап
Ну тут я не згоден. Свідомо тримає вічно машину під знаком. Оштрафували - свинство!
Якщо цей знак там зайвий - напиши листа в ДАІ, райраду, автодор. Знак знімуть, якщо він справді там зайвий. А якщо твій знайомий блокує вулицю, "бо він там живе" - це не виправдання!

pete Немає
mihokXD

Приєднався: Jun 2007
Львов
vw polo 1,4
Skype IDmihokXD
Повідомлення: #20
21-04-2009 22:45  

от справді - якщо якийсь рогуль блокую вулицю (а тв=аких в нашому гондурасі процениів 80) - то треба його вздрючити фінансово. А якщо 60 відсотків швидкісної траси пролягає тіпа в населенному пункті, котрого немає, і мусора фоткають тебе без причини - а ти не можеш довести в самому "гуманному" що ти правий (в Гондурасі ніколи без бабла не доведеш) тоді плати. Це шлях наповнення бюджету!!!
Тому що ти раб, житель Гондурасу! А менти безмозглі - царі.
тільки лохати їх, як я. а як відомо, з Гондурасу виходи 2: Піночет або термінал В аеропорту Бориспіль!!!!!!!далі тільки ж.....а!!!! Wink
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
Photo Штраф від Львівавтодору mmazur 32 8 470 09-11-2015 11:40
Останнє: Andre_1999
  Тонування і штраф в подарунок Blarox 23 10 736 03-08-2010 18:59
Останнє: pete
  Штраф обов"язковий!!! В... 5 2 348 15-01-2009 01:22
Останнє: godsdog

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1