Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Нові звуки, скрипи, враження
Автор Повідомлення
freezz187 Немає
root

Приєднався: Jan 2008
Львов
Faba НЮ 1.4
Повідомлення: #11
01-12-2008 18:00  

StE@LtH :
Nadin :у мене були скрипи заднього сидіння. Коли їдуть пасажири нічого не скрипить, а коли ні - то починає. Нервувало страшно.
А виявилося все просто: скрипіло там зєднання, щоб упаскалися задні сидіння. WD-40 - вирішення проблеми, вже нічого не скрипить.
А за магнітофон: питала, сказали що можна встановити будь де і на гарантію це не впливає. Так що ставили в звичайного майстра єдине потім докупили планку над магнітофоном

Мені казали що впливає і в сервісній книзі треба вписувати і печатку ставити. Я ще колись хотів домовитись на Галичі та на Галанті щоб поставити будь де а щоб вони печатку поставили то вони відмовили. Ставив в майстрів ІУПа.

Кому цікаво - може показати книжку де вписано що ставили і печатку офіційного СТО.

Так що Надін якщо в тебе щось з електрикою станеться то бійся!
+1
Ставив свій мафон на Галанті, поставили печатку в сервісній книжці.

Я на Драйве
[Зображення: 94ae98ed9506.jpg]
Шукати всі повідомлення учасника
Nadin Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Mar 2008

Fabia Sedan 1,2
Повідомлення: #12
01-12-2008 18:01  

вот зарази на галичі. Сказали що можу хоч сама зєднати магнітофон і провода. Evil or Very Mad
Так що мені тепер його знімати і їхати ставити ще раз? чи брати письмову розписку з галича?

[Зображення: Oneal.gif]
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #13
01-12-2008 19:21  

Nadin :вот зарази на галичі. Сказали що можу хоч сама зєднати магнітофон і провода. Evil or Very Mad
Так що мені тепер його знімати і їхати ставити ще раз? чи брати письмову розписку з галича?

В сервісній книзі в кінці є пару сторінок де додаткові такі штуки описуються. Вони мають вписати туди:
Встановлено:
1. Магнітофон Clarion DXZ1223
2. Колонки Pioneer blablabla

і печатку внизу і тоді шкода сервіси офіційні знайючи що роботи з електрикою проводились сертифікованими майстрами будуть розглядати гарантійні випадки з електрикою.

Я спочатку сам підключив і катався пів року а потім коли настав час ТО - зняв мафон і попросив його встановити на СТО.

Тобі раджу поїхати до них і щоб вони зробили все поправилах.

Доречі пан Маркіян на Галичі мене так само підставив з встановленням парктроніку. Дав людину, я поставив, приїхав щоб в книгу вписати а він сказав що не буде вписувати що і так діє. Я на форумі піднімав це питання (роки 2 тому було) і мені сказали що він мене привязав до свого СТО - тобто вони мою машину обслуговувати будуть але якщо я десь у києві поламаюсь і приїду на СТО то мені знімлють електрику з гарантії. Тут ще такий нюанс - з гарантійними ремонтами на Галичі складно. Зними треба воювати, лякати і доказувати що в тебе гарантійний випадок. Я все це проходив. Хоча чув що вони трошки ближчими до людей стали в цьому плані - може виправляються. Але всеодно раджу перестрахуватися.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Nadin Немає
Рассказчик
**

Fabia Sedan 1,2
Повідомлення: #14
02-12-2008 10:02  

а я була на ТО уже з магнітофоном і нічого не казали.
Кажеш краще зняти і поставити уже на сервісі?

uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #15
02-12-2008 10:39  

Nadin :а я була на ТО уже з магнітофоном і нічого не казали.

Взагалі то це може вплинути на гарантію. Якщо в вас не дай Бог там щось буде з електрикою, то ви можете по гарантії поремонтувати (теоретично), а от магнітофон, встановлений не ними, буде просто відмазкою, що вони по гарантії цього не поремонтують. От і все.

В принципі, варта просто з ними поговорити. На Галичі є нормальний електрик Андрій, можна з ним поговорити. Думаю, проблема вирішиться.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #16
02-12-2008 11:15  

Nadin :а я була на ТО уже з магнітофоном і нічого не казали.

Як я писав вище то подїдь до них і попроси ту людину яка тобі казала що все буде ок вписати встановлене обладнання в сервісну книгу і поставити печатку свою як це має робитись по правилах.

Вони тобі нічого і не скажуть за той мафон поки не буде гарантійного випадку з електрикою і по друге на інших СТО виникнуть запитання до тебе. Вони просто привязали тебе до йхнього СТО.

Nadin Немає
Рассказчик
**

Fabia Sedan 1,2
Повідомлення: #17
02-12-2008 12:41  

я правильно зрозуміла? якщо я ставлю печатку на галичі то електрику зможу робити тільки там?

uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #18
02-12-2008 12:53  

Nadin :я правильно зрозуміла? якщо я ставлю печатку на галичі то електрику зможу робити тільки там?

По гарантії так (здається так, краще ще їх перепитати). А за гроші, де душа забажає Smile
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #19
02-12-2008 13:05  

uranium :
Nadin :я правильно зрозуміла? якщо я ставлю печатку на галичі то електрику зможу робити тільки там?

По гарантії так (здається так, краще ще їх перепитати). А за гроші, де душа забажає Smile

Якщо ти ставиш печатку офіційного СТО про виконання робіт про встановлення мафону то гарантія на електрику зберігається і ти можеш робити все на всіх офіційних СТО. А якщо ти її не ставиш то в тебе нічого нема крім слів парцівника Галича.

vladdash Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2007

Skoda Octavia А5 1.6MPI, Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI
Повідомлення: #20
02-12-2008 13:25  

Якщо встановлення магнітоли не записане в сервісній книжці, то хто докаже, що магнітола в машині стояла. Якщо щось станеться з електрикою, то перед тим як їхати на сервіс, треба просто зняти магнітолу. За шахти для встановлення магітол сервіси встановили просто шалені ціни. Я думаю, не варто їм платити за "сухе пиво".

Бензин ваш - идеи наши.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Нові дорожні знаки у Львові marco 91 34 041 09-09-2011 08:00
Останнє: skolro
  Нові штрафи для водіїв freezz187 19 6 660 12-01-2009 16:33
Останнє: vladdash
  Друге враження від Галант Авто Igor_Lviv 5 3 076 21-08-2008 10:22
Останнє: uranium
  Перше враження від Галант Авто. Nazaruch 34 15 072 18-07-2008 15:42