ТЕРАКТЫ в Украине ...2020
|
Автор |
Повідомлення |
Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
21-07-2020 22:32 RE: В Луцке захват автобуса террористом.
|
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|
|
chizh2090
Ученик
Приєднався: May 2011
|
21-07-2020 22:47 RE: В Луцке захват автобуса террористом.
|
Склалося дивне враження. Приїхав Зеля в Луцьку область , каже голова СБУ звільнений, хтось щесь з СБУ теж нехай шукає роботу. В ЗЕ , може своя команда, свої пацани. Наші кажуть, ми братву тримаємо, хочеш шоу? Братва знайшла (10 р сидів) "козла отпущенія" і вау, шоу. Не треба далеко їхати, терорист поруч, Рівненська обл. Можна зірвати нах той автобус і тут покерувати в Луцьку. Група захвата на БТР приїхала як на конях, х.й ховалалась. Все і так вирішили давно. І все дуже дивно і показово. На площі там дороги навіть нема, там пішохідна зона і т.д. Група на БТР думала як би ноги не поламати, стрибаючи з БТР, група на Т%, масовка позаду. Жесть.
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
22-07-2020 10:10 RE: В Луцке захват автобуса террористом.
|
(22-07-2020 09:37)Oleksii Pinchuk : Яка країна, такий і теракт (С)
Чекаємо на замах на вєлічашего лідєра соврємєнності, цукор у підвалах ближче до виборів
+1
Цитата:Дмитро Глущук
.
Як казав Гамлєт: "Ітоги подвєдьом". (с)
Заручники живі і на волі, терорист живий і не на волі. Бубочка записав відосік на вимогу терориста - маладєц, хароший мальчик. Зебіли щасливі.
Рейтинг найвеличнішого підера трохи ожив. Не те, щоб ерекція, так, примотаний скотчем до прутня олівець. Дешева імітація, але краще ніж було.
Арсенбарісич герой і побідун зла. Може сміливо вимагати ще пару лямів із фонду боротьби з коронавірусом.
В кремлі впевнились, що лякання бубочки терористами стратегія ефективна, на черзі спраглий без дніпровської води "кримчанин" з поясом шахіда в маршрутці чи потязі.
Загалом, шоу вдалось на славу і всі отримали бажане. Одне я так і не зрозумів... Нахуя там треба був той БТР?
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
|
|
|
Dimonn
Мегаписака
Приєднався: Jun 2007
WTS 8T8T FoxKiller
|
22-07-2020 10:24 RE: В Луцке захват автобуса террористом.
|
(22-07-2020 09:37)Oleksii Pinchuk : Яка країна, такий і теракт (С)
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
22-07-2020 10:40 RE: В Луцке захват автобуса террористом.
|
|
|
|
Переглядають: Гості: 1