Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Выплата средств по страховому случаю, вопрос
Автор Повідомлення
Fastel Немає
Классик

Приєднався: Dec 2011
Киев
Skoda A5 1.8 TSI 7DSG
Повідомлення: #11
08-10-2015 14:29 RE: Выплата средств по страховому случаю, вопрос

А как определят размер ущерба, если он после ремонта будет отсутствовать? Упал и качаюсь
(Востаннє це повідомлення було змінене: 08-10-2015 14:29 Fastel.)
Шукати всі повідомлення учасника
Mechanic Немає
Banned

Приєднався: Feb 2015
Київ
А7
Повідомлення: #12
09-10-2015 09:25 RE: Выплата средств по страховому случаю, вопрос

До суда авто ремонтировать нельзя!
Я свою вообще в гараж поставил и жду суда.
bogdan_glyadyk Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2012
Киев
Skype IDautoyrist.kiev
Повідомлення: #13
09-10-2015 16:29 RE: Выплата средств по страховому случаю, вопрос

Без винного водія страхова компанія кошти не виплатить. Потрібна не просто довідка про ДТП, а рішення суду, де буде вказано, що водій "Пупкін", керуючи ТЗ "таким-то", вчинив ДТП і є винним у його вчиненні.

Тільки при наявності такого рішення суду можна розраховувати на страхове відшкодування по договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності.

МТСБУ виплачує при спричиненні шкоди при ДТП невстановленим ТРАНСПОРТНИМ ЗАСОБОМ!

Ще як варіант, МТСБУ може виплачувати за шкоду, завдану ТЗ, який вибув із володіння власника з незалежних від нього причин, тобто був викрадений. АЛе у Вашому випадку доказати, що ТЗ вибув з володіння власника до ДТП практично не реально.

Якщо огляд оцінювачем із страхової компанії проведений, Ви підписали акт огляду ТЗ, тоді можна проводити ремонт.

(09-10-2015 09:25)Mechanic :  До суда авто ремонтировать нельзя!
Я свою вообще в гараж поставил и жду суда.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-10-2015 16:31 bogdan_glyadyk.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Mechanic Немає
Banned

Київ
А7
Повідомлення: #14
10-10-2015 16:29 RE: Выплата средств по страховому случаю, вопрос

Хотів задати пару правових питань. Готуючись до суду, хочу з собою запросити знайомого товариша, експерта з ПДР, він викладає в автошколі. Я переживаю чи зможе він мати статус мого захисника і чи дадуть йому слово. Згідно зі статею 59 Коеституції України, кожен має право на правову допомогу та є вільним у виборі захисника прав. Тобто я на це розраховую.
І ще питання...чи можу я на суді відмовитися від пояснень які надав ДАІ на місці ДТП?
І ось ще прочитав ст. 124 КУпАП, за якою власне мене і притягають до відповідальності. То до неї є примітка - Особа, цивільно-правова відповідальність якої застрахована, звільняється від адміністративної відповідальності за порушення ПДР, що спричинило пошкодження ТЗ, за умови що, учасники ДТП скористалися правом спільно скласти повідомлення про цю пригоду відповідно до закону України про страхування.
З цього я можу зробити висновок, якщо мене визнають винним, то штраф я можу не платити?
bogdan_glyadyk Немає
Рассказчик
**

Киев
Skype IDautoyrist.kiev
Повідомлення: #15
10-10-2015 19:44 RE: Выплата средств по страховому случаю, вопрос

(10-10-2015 16:29)Mechanic :  Хотів задати пару правових питань. Готуючись до суду, хочу з собою запросити знайомого товариша, експерта з ПДР, він викладає в автошколі. Я переживаю чи зможе він мати статус мого захисника і чи дадуть йому слово. Згідно зі статею 59 Коеституції України, кожен має право на правову допомогу та є вільним у виборі захисника прав. Тобто я на це розраховую.
І ще питання...чи можу я на суді відмовитися від пояснень які надав ДАІ на місці ДТП?
І ось ще прочитав ст. 124 КУпАП, за якою власне мене і притягають до відповідальності. То до неї є примітка - Особа, цивільно-правова відповідальність якої застрахована, звільняється від адміністративної відповідальності за порушення ПДР, що спричинило пошкодження ТЗ, за умови що, учасники ДТП скористалися правом спільно скласти повідомлення про цю пригоду відповідно до закону України про страхування.
З цього я можу зробити висновок, якщо мене визнають винним, то штраф я можу не платити?

У справі про адміністративне правопорушення як Вашого захисника (представника) можуть дпустити адвоката, інколи - іншого фахівця у галузі права (юриста з відповідною освітою). Просто викладача із автошколи, якщо у нього немає фахової освіти і він не здійснює діяльності у галузі права, швидше за все недопустять.

Від відповідальності звільняються, якщо при ДТП складався т.з. "європротокол". При його складанні не потрібно викликати ДАІ/поліцію. Тоді не складається протокол про адмінправопорушення і справа не розглядається в суді. Якщо викликали поліцію, складався протокол і справа розглядатиметься в суді, від відповідальності Вас можуть звільнити лише у випадку, якщо з часу складання протоколу до винесення судом рішення по справі пройде більше 3 місяців.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-10-2015 19:45 bogdan_glyadyk.)
Mechanic Немає
Banned

Київ
А7
Повідомлення: #16
10-10-2015 21:36 RE: Выплата средств по страховому случаю, вопрос

Ясно...ще хочу взяти на суд свідка ДТП, який може виступити на мою користь. Навіть є двоє свідків. Але думаю брати двох чи одного вистачить? Головне щоб покази не розбіглися Smile

Підрізав дід на УАЗі, подзвонив 102, приїхали старі добрі ДАІшники (київська область) і зробили мене винним. (можливо вони з тим дідом були знайомі) Тепер треба доводити свою правоту в суді...

(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-10-2015 21:58 Mechanic.)
bogdan_glyadyk Немає
Рассказчик
**

Киев
Skype IDautoyrist.kiev
Повідомлення: #17
11-10-2015 11:04 RE: Выплата средств по страховому случаю, вопрос

Чим більше свідків, тим краще. Головне, якщо вони не були зазначені при оформленні матеріалів ДТП (Протокол і пояснення), тоді потрібно правильно продумати як їх залучити.

Від пояснень Ви відмовитися можете, яле це буде підозріло, і швидше за все зіграє проти Вас.
Mechanic Немає
Banned

Київ
А7
Повідомлення: #18
11-10-2015 20:11 RE: Выплата средств по страховому случаю, вопрос

Подумав, мабуть від пояснень відмовлятися не буду, там по суті страшного нічого немає, тільки є багато неточностей.
А з приводу свідків, то вони залучені при ДТП не були. Короче співробітнки чекали мене на зупинці і бачили як я їхав і шо трапилося. Зразу мені подзвонили чи потрібна допомога, кажу ні, я тут сам розберуся. Мабуть добре шо їх зразу не було, бо було б менше шансів довести правоту. А вчора самі подзвонили (я про них і забув), кажуть якшо там треба в суді шось сказати, то запросто...подумав що для мене це плюс. Тільки як ви вірно кажете треба продумати шо вони мають казати і які покази давати...
Mechanic Немає
Banned

Київ
А7
Повідомлення: #19
12-10-2015 21:39 RE: Выплата средств по страховому случаю, вопрос

Підкажіть, чи має бути на суді даішник який складав протокол?
І ще цікавить чи взагалі реально спростувати обвинувачення в мою сторону і довести вину іншого водія. Матеріалів наче зібрав досить і свідки є...цікавить статистика по таким справам і взагалі як буде проходити суд?
bogdan_glyadyk Немає
Рассказчик
**

Киев
Skype IDautoyrist.kiev
Повідомлення: #20
13-10-2015 08:59 RE: Выплата средств по страховому случаю, вопрос

(12-10-2015 21:39)Mechanic :  Підкажіть, чи має бути на суді даішник який складав протокол?
І ще цікавить чи взагалі реально спростувати обвинувачення в мою сторону і довести вину іншого водія. Матеріалів наче зібрав досить і свідки є...цікавить статистика по таким справам і взагалі як буде проходити суд?

1. Якщо свідки раніше не були ніде зазначені, напишіть заяву на ім'я судді, в якій просіть допитати свідків. Зробіть три копії заяви. Одну перед засіданням зареєструйте в канцелярії суду. На ще одній копії в канцелярії поставлять відмітку, що прийняли у Вас документ. Далі, уже безпосередньо в судовому засіданні подайте третю копію заяви судді та скажіть, що зареєстрували таку ж заяву в канцелярії. Копію з відміткою канцелярії залишайте в себе.

2. Якщо протокол про адмінправопорушення складався тільки щодо одного водія, то питання вини чи відсутності вини буде розглядатися тільки щодо цього водія. Щоб можна було розглянути питання вини іншого водія, повинен бути складений протокол щодо того іншого водія.

Якщо справа вже в суді, тоді скласти протокол на іншого водія буде дуже важко. Для цього потрібно щоб суддя прийняв рішення повернути справу в ДАІ для доопрацювання, а там уже контролювати щоб був складений протокол на іншого водія. Тоді матеріали знову передадуть до суду і знову буде розгляд.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Выплата по стрвховке. electro_nik 1 1 395 02-11-2017 14:28
Останнє: RuslanRage
  вопрос по страховому случаю Брдэ 28 6 338 20-05-2015 13:10
Останнє: Брдэ
  Возврат денежных средств за непредоставленную услугу/товар. GuN 6 4 861 04-09-2013 15:00
Останнє: GuN
  Правительство одобрило изменения в порядок купли-продажи транспортных средств Vprave 2 1 870 08-04-2013 10:56
Останнє: longer
  Выплата от страховой компании после ДТП shoo_roop 14 8 464 21-12-2012 10:58
Останнє: ДрозД
  Выплата пособий на детей: виды, размеры, порядок назначения Lady 17 8 331 26-04-2012 21:05
Останнє: vintlx
  Вступила в силу новая Инструкция о регистрации транспортных средств Lady 4 2 727 16-02-2011 11:57
Останнє: smip
  Выплата страховки "частями" alpinist 4 2 673 18-08-2010 13:57
Останнє: VasiliSK
  выплата по страховому случаю !!! MarkOH 1 1 866 18-08-2009 16:33
Останнє: Олексій
  Подскажите по страховому случаю. z0rr0 28 6 376 16-04-2009 15:59
Останнє: Shondor1

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1