|
кандидаты... в президенты )))
|
|
| Автор | Повідомлення |
developer
Ребята, давайте жить дружно! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 4 794 Приєднався: May 2010 Киев Оболонь Octavia Tour 1.8Ti (была); Toyota Corolla gibryd |
|
||
|
1.2HTP
CAXA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 9 702 Приєднався: Sep 2006 Днепр |
|
||
|
ЧибуражГо Повідомлень: 12 456 Приєднався: Feb 2007 Kieff, Pizdnuky god damn waiting... |
|
||
|
smile
Бородатий адмін ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 7 348 Приєднався: Jul 2005 Київ A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT |
|
|
|
tompson
Мегаписака ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 2 785 Приєднався: Mar 2008 Киев Superb II 2.0 170 hp, Renault Trafic, LC 200 '20 |
|
||
|
Майстер
kiy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 4 602 Приєднався: Mar 2008 Шаргород Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ |
|
|
|
1.2HTP
CAXA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 9 702 Приєднався: Sep 2006 Днепр |
|
||
|
Миша Чех
Мегаписака ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 14 634 Приєднався: Dec 2010 Praha (ex Киев) Škoda Octavia IV 2.0TDI |
|
||
|
1.2HTP
|
||
|
Миша Чех
Мегаписака ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 14 634 Приєднався: Dec 2010 Praha (ex Киев) Škoda Octavia IV 2.0TDI |
|
|
|
|
« Старша тема | Молодша тема »
|
Переглядають: Гості: 1

Вірно підмічено, що в нас парламентсько-президентська форма правління. Але чия більшість в парламенті, чий спікер, чий прем‘єр, чиї міністри мвд і оборони, чий генпрокурор, хто призначає суддів конституційного суду? Це абсолютна влада в країні. Я жив при союзі і якось надоїло чекати «свєтлоє будущєє», хочеться пожити зараз і щоб мої діти жили в своїй країні а не шукали заробітки за кордоном як 10-20% працездатного населення країни що працює за межами країни. Майже 10 лярдів доларів перераховують вони щороку в Україну. Тому не повна задниця в економіці. Але розвалюються сім‘ї, діти живуть в неповних сім‘ях. Всьому є своя ціна. Як живуть пенсіонери я бачу по своїх батьках і субсидія на газ це ще та афера уряду, коли обігріти невеличкий будиночок крім субсидії іде ще й пенсія матері вся. Можуть позволити собі жити: не більше і не меньше. Думаю переважна більшість пенсіонерів України теж не жирують. Мій знайомий маючи державну роботу взяв відпустку на три місяці і поїхав в Чехію підзаробити бо 5000 гривень не вистачає ні на що. Ще один приклад: приїхав зніматися з обліку в/з, працює в Києві в казначействі державним службовцем, зарплата 30000 гривень, в Шаргороді 5000. За рахунок недофінансування «глубінки» великі міста живуть і не розуміють що там в селі не хватає. Про дороги промовчу, про освіту писав про медицину також. Можливо хтось і прийшов до комунізму але ми поки що живемо в загниваючому соціалізмі, бо до капіталізму навіть загниваючому нам як до місяця. Цікаве виходить покращення.