Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Боротьба з беззаконністю ДАІ
Автор Повідомлення
Antares Немає
Привид Львівської гілки

Приєднався: Jan 2008

Повідомлення: #151
06-02-2009 14:52  

ндя... сподіваюсь суддя не пропостить повз вуха Sad решта інформації.

А на рахунок твердження що люди активізувались то тут ти явно поспішив з висновками, а можливо до того часу таких розглядів було 25 на день?
Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #152
06-02-2009 14:59  

Antares :А на рахунок твердження що люди активізувались то тут ти явно поспішив з висновками, а можливо до того часу таких розглядів було 25 на день?

Не зрозумів що ти маєш наувазі?

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Antares Немає
Привид Львівської гілки

Повідомлення: #153
06-02-2009 15:12  

StE@LtH :... приємно що адвокат відповідача (працівник юридичного відділу ДАІ) зазначив що сьогодні в нього 16 подібних розглядів.
- так ось то що в нього сьогодні ще 16 подібних розглядів не означає що вчора чи рік тому у нього було менше розглядів. Мені особисто величина 16 взагалі ні про що не говорить для того щоб стверджувати про активізацію треба бути в курсі скільки таких справ у нього було вчора, минулого тижня, місяця, року.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #154
06-02-2009 15:52  

Antares :
StE@LtH :... приємно що адвокат відповідача (працівник юридичного відділу ДАІ) зазначив що сьогодні в нього 16 подібних розглядів.
- так ось то що в нього сьогодні ще 16 подібних розглядів не означає що вчора чи рік тому у нього було менше розглядів. Мені особисто величина 16 взагалі ні про що не говорить для того щоб стверджувати про активізацію треба бути в курсі скільки таких справ у нього було вчора, минулого тижня, місяця, року.

Осмілюся припустити що рік тому він мав не більше 5 в день (це ж на одного юриста їхнього юридичного відділу). А якщо врахувати що таких юристів в них наприклад 10-15. То це виходить 100-200 розглядів в день.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #155
08-02-2009 14:43  

Респекти Колі Атоміку! Аплодисменты
Сьогодні мали можливість поспілкуватись з працівниками ДАІ. Very Happy
Думаю, звіт і фото Коля закине трохи пізніше.

На разі, хочу наголосити для всіх:
1. Внесіть телефони довіри ДАІ собі в мобільні!!! http://www.lancer.com.ua/forum/viewtopic...761#697761
2. Для фотографування зупиняйтесь обов'язково в дозволеному місці і, про всяк випадок, включайте аварійку.

Ну а решту, чекаємо від Колі тут: http://www.lancer.com.ua/forum/viewtopic...998#723998

[Зображення: 09013048.jpg]
pete Немає
mihokXD

Приєднався: Jun 2007
Львов
vw polo 1,4
Skype IDmihokXD
Повідомлення: #156
10-02-2009 23:48  

І я підтримую вас, хлопці.
Але справ має бути тисячі, щоб той жирний і тупий суддя робив свою роботу правильно. На нього ж управи нема!!!!Зварич ще був гуманніший за них всіх - тільки жіночок любив Laughing дуже на роботі
Є знайомі в суді - вони розказують як чмирять всіх, і хто прав і хто дійсно порушував і хоче відкосити. Успіхів Антону в його боротьбі з Гондурасівською корупційною системою.
але позови подавати треба, і викликати в суд саме сержантів (котрі 2 слів до купи не зліплять) окрім працівників юр.відділу.
Blarox Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Mar 2008

Octavia A5Fl
Повідомлення: #157
11-02-2009 09:48  

Тепер вночі не політаєш Crying or Very sad Вчора з другом їхали близько 3:00 по вул. Липинського(зразу біля НІКО і по тій самій стороні): вискакує з темно-сірого бумера в 39 кузові даішник і біжить з палкою через дві суцільні смуги. Беха тонована наглухо,в машині на панелі стоїть камера і все фіксує.
freezz187 Немає
root

Львов
Faba НЮ 1.4
Повідомлення: #158
11-02-2009 09:55  

Blarox :Тепер вночі не політаєш Crying or Very sad Вчора з другом їхали близько 3:00 по вул. Липинського(зразу біля НІКО і по тій самій стороні): вискакує з темно-сірого бумера в 39 кузові даішник і біжить з палкою через дві суцільні смуги. Беха тонована наглухо,в машині на панелі стоїть камера і все фіксує.
Вони на тому бумері і в день стоять... Саме цікаве, щоб їх не було видно - сідають на задні пасажирські сидіння. Я їх помітив, тільки коли в притул під"їхав.

Я на Драйве
[Зображення: 94ae98ed9506.jpg]
Blarox Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Mar 2008

Octavia A5Fl
Повідомлення: #159
11-02-2009 10:11  

Якщо в службових авто не можна рибачити візиром. То в мене є така пропозиція: якщо когось тьфу-тьфу зупинять - звонити перед тим знайомим журналюгам,вони приїжджають і задають пікантні Very Happy питання.
На рахунок журналюг то в мене є,в автомобільному журналі але він не виїжджає з оператором,а тільки пише. А цього мало.
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #160
11-02-2009 10:59  

Судячи по всьому то він взагалі не зобовязаний тебе зупиняти, може собі тихенько сидіти в машині, а ти в кінці кінців дістанеш фотографію заказним листом Very Happy А то шо він виходить і бігає за тобою то це він просто сподівається закалимити Very Happy

Skoda Pajero Sport 3.0
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Спец пропуска або Незаконна Боротьба з беззаконністю ДАІ dider 15 5 086 23-12-2010 12:32
Останнє: Lady

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1