Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Антифафа..+"пріключєнія Механіка"..+веселі спогади пердунів
Автор Повідомлення
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #151
05-10-2016 12:09 RE: Антифафа одноклубнику..

(05-10-2016 12:08)Razrushitell :  Було таке, не приховую.

Уот! Smile Дружба

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника
Razrushitell Немає
Классик

Приєднався: Aug 2014
50км. від Києва
Red WTS (6МКПП)
Повідомлення: #152
05-10-2016 12:16 RE: Антифафа одноклубнику..

(05-10-2016 12:09)m.dreval :  
(05-10-2016 12:08)Razrushitell :  Було таке, не приховую.

Уот! Smile Дружба
Ну так я чесно написав, був грішок гордитись нічим, зараз взагалі селами об'їжджаю. Але тут питання боротьби з порушенням.
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Приєднався: Aug 2011
Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #153
05-10-2016 12:39 RE: Антифафа одноклубнику..

(05-10-2016 12:16)Razrushitell :  Ну так я чесно написав, був грішок гордитись нічим, зараз взагалі селами об'їжджаю. Але тут питання боротьби з порушенням.
Запропонуйте, будь-ласка, такий метод боротьби, котрий, на Вашу думку, може бути прийнятним і дієвим засобом впливу на обочечників? Hello!

"Лиши собі на вечір пару папіросів, щоб правильно закінчити день.
Півскляночки вина, вот так – за все хороше - за тих, кому не пишуть пісень".

Кузьма Скрябін (с)
Razrushitell Немає
Классик

50км. від Києва
Red WTS (6МКПП)
Повідомлення: #154
05-10-2016 12:52 RE: Антифафа одноклубнику..

(05-10-2016 12:39)apylypiv :  Запропонуйте, будь-ласка, такий метод боротьби, котрий, на Вашу думку, може бути прийнятним і дієвим засобом впливу на обочечників? Hello!
Думаю блокування нічого не дасть, тільки розізлить. А спосіб боротьби, він на мою думку один, це "удар по кишені", і цим повинна займатися поліція. До-речі, велике питання до ремонтників, які саме так організували рух(з 3-х смуг в 1-ну), адже декілька років назад вони, достатньо правильно зробили по 1-й смузі в кожному напрямі, а середню реверсивною в залежності від трафіку.
Барс Немає
Слухач

Приєднався: Jan 2011
Boyarka-City & Novoraysk
Rapid 1.6 - чорненька
Повідомлення: #155
05-10-2016 15:26 RE: Антифафа одноклубнику..

(05-10-2016 12:39)apylypiv :  
(05-10-2016 12:16)Razrushitell :  Ну так я чесно написав, був грішок гордитись нічим, зараз взагалі селами об'їжджаю. Але тут питання боротьби з порушенням.
Запропонуйте, будь-ласка, такий метод боротьби, котрий, на Вашу думку, може бути прийнятним і дієвим засобом впливу на обочечників? :hello:
Бетоннна огорожа.
(05-10-2016 09:54)Razrushitell :  Це приклад, почитайте уважніше. Впускати чи ні в свою полосу, це Ваша справа, а їхати на півтори полоси це вже порушення.

До речі, якщо Ви не помітили, я не кажу що їздити по обочині правильно, але навчати такими методами теж не добре.
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #156
05-10-2016 15:27 RE: Антифафа одноклубнику..

(05-10-2016 15:26)Барс :  Бетоннна огорожа.

Вокруг обочечника?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Барс Немає
Слухач

Приєднався: Jan 2011
Boyarka-City & Novoraysk
Rapid 1.6 - чорненька
Повідомлення: #157
05-10-2016 15:32 RE: Антифафа одноклубнику..

(05-10-2016 15:27)m.dreval :  
(05-10-2016 15:26)Барс :  Бетоннна огорожа.

Вокруг обочечника?
Вариант)
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #158
05-10-2016 16:27 RE: Антифафа одноклубнику..

(05-10-2016 12:52)Razrushitell :  Думаю блокування нічого не дасть, тільки розізлить. А спосіб боротьби, він на мою думку один, це "удар по кишені", і цим повинна займатися поліція. До-речі, велике питання до ремонтників, які саме так організували рух(з 3-х смуг в 1-ну), адже декілька років назад вони, достатньо правильно зробили по 1-й смузі в кожному напрямі, а середню реверсивною в залежності від трафіку.
Так, це варіант для здорової держави і суспільства. Але це не про нас.
Отже поліція... добре, прийнято. Пропонуєте розставляти поліціянтів по кожній обочині, де є потенційна можливість проїзду (хоча, це ж виходить, шо вони сидять в кущах і наглядають... "ай-ай-ай", скажуть здардофіли, "а де ж Європа, в жопу реформу")? Smile
Ага, ше є камери... в принципі я "за", лишається допрацювати випадки, котрі описав Михайло (у випадку раптової недуги водія). Це більш дієвий варіант, але, наразі, нема ні волі, ні грошей на його впровадження.
Отже, які ше бачите варіанти? Виходить, що треба мовчки пускати і ше й дивитись, щоб не притертись з хуйлушою зправа, бо як ви писали - це зіпсувати настрій, авто і карму? Курить

Кузьма Скрябін (с)
Razrushitell Немає
Классик

50км. від Києва
Red WTS (6МКПП)
Повідомлення: #159
05-10-2016 16:39 RE: Антифафа одноклубнику..

(05-10-2016 16:27)apylypiv :  Так, це варіант для здорової держави і суспільства. Але це не про нас.
Отже поліція... добре, прийнято. Пропонуєте розставляти поліціянтів по кожній обочині, де є потенційна можливість проїзду (хоча, це ж виходить, шо вони сидять в кущах і наглядають... "ай-ай-ай", скажуть здардофіли, "а де ж Європа, в жопу реформу")? Smile
Ага, ше є камери... в принципі я "за", лишається допрацювати випадки, котрі описав Михайло (у випадку раптової недуги водія). Це більш дієвий варіант, але, наразі, нема ні волі, ні грошей на його впровадження.
Отже, які ше бачите варіанти? Виходить, що треба мовчки пускати і ше й дивитись, щоб не притертись з хуйлушою зправа, бо як ви писали - це зіпсувати настрій, авто і карму? Курить
Хто такі здардофіли? Поліції в кущах якраз зараз і не вистачає, так як і права зупиняти машини для перевірки на тверезість. Ну є ще один варіант, змусити дорожні служби краще організовувати рух, при ремонті доріг.

Коли будете їхати частково по узбіччю, не боїтеся що хтось до вас притреться з ліва? І скажіть тільки чесно, чи Ви ніколи самі об'їжджаючи пробку не порушували правила?
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #160
05-10-2016 17:19 RE: Антифафа одноклубнику..

(05-10-2016 16:39)Razrushitell :  Хто такі здардофіли? Поліції в кущах якраз зараз і не вистачає, так як і права зупиняти машини для перевірки на тверезість. Ну є ще один варіант, змусити дорожні служби краще організовувати рух, при ремонті доріг.
Завжди хтось винний окрім водятла, котрий попхався по узбіччю.
Я погоджусь, організація руху при ремонтах у нас відсутня. Але ж це не звільяє від відповідальності.

(05-10-2016 16:39)Razrushitell :  Коли будете їхати частково по узбіччю, не боїтеся що хтось до вас притреться з ліва? І скажіть тільки чесно, чи Ви ніколи самі об'їжджаючи пробку не порушували правила?
Нє, я себе тримаю в руках: я виїду пізніше/раніше, подивлюсь по карті маршрути об"їзду, запаркуюсь в найближчому дворі і піду на каву чи просто тягнусь як всі більш-менш нормальні водії. Не рулю по обочинах чи пішоходках принципово. Вірите, не вірите.. таке Hello!

Кузьма Скрябін (с)

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Пробить номер & наклейки "Я паркуюсь как идиот&quot Rider 42 22 037 19-01-2012 00:48
Останнє: Lil
  Как инспекторы ГАИ "метят" права. Где ставят &quot Daniil 26 19 558 10-11-2010 07:59
Останнє: Dmitriu

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1