Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Боротьба з беззаконністю ДАІ
Автор Повідомлення
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #141
02-02-2009 17:11  

Antares :Я ЗА!!!
І так по ходу наклейок ще не наклеїв))))) Упал и качаюсь

Завтра принудительно и без твоего ведома одну влеплю Курить

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
Шукати всі повідомлення учасника
Antares Немає
Привид Львівської гілки

Приєднався: Jan 2008

Повідомлення: #142
02-02-2009 17:17  

antik :

ти їх для початку забери з друку Tongue
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #143
02-02-2009 17:18  

Antares :
antik :

ти їх для початку забери з друку Tongue

Ключевое слово в моем посте - завтра Драка

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #144
02-02-2009 18:01  

StE@LtH :Що Ви про це думаєте. Пару заяв незалежно від результату і ДАІшники вже будуть на клубні наклейки реагувати особливо Wink
Усі ми знаємо що таксисти заслужили собі славу "мушкетерів" - чому б і нам не підняти клуб на сходинку вище в бюрократичній машині безправності ДАІ?
+1.
А взагалі, Мітсу Клуб на мій суд іти хоче. Запитай у свого юриста, а що як до тебе прийти, хто зможе? Засідання ж відкрите?

[Зображення: 09013048.jpg]
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #145
02-02-2009 18:39  

Можуть і обізлитися на клубні авто ... абе тут сила єдності (як в таксистів). Якщо боятися їх то так ми ніколи нічого не добємся і Ігор постійно намагається нас усіх разом підняти до якихось дій, але трусість або байдужість не дозволяє того. Звісно якщо Ви боїтесь що вони будуть щімити то я немаю морального права Вас підставляти а відповідно і робити цей специфічний "піар".

На рахуно закидів щодо порушення а потім оскарження - читайте уважно заголовок теми. Особисто я закликаю до справедливості рівнозначної. Якщо я порушив і ДАЇшник порушив закон коли складав протокол ітд то чого я маю відповідати за своє порушення а він - ні. Ця тема для тих кого незаконно затримали, або недовели порушення або ще гірше яещо порушення небуло а його "повісили".

Мені потрібна відповідь - чи ми світимо клуб в позовах чи ні?

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #146
03-02-2009 00:12  

StE@LtH :Мені потрібна відповідь - чи ми світимо клуб в позовах чи ні?
Ти некоректно запитав. Не "ми світимо Клуб", а ти пишеш в Позові про себе, як про учасника Клубу.
А вже Клуб може прийти тебе підтримати на суд. До речі, можеш мене, як свідка записати. Розкажемо на суді, як ми боремось за дотриманням на дорогах ПДР, як ми на зустрічах проводимо невеличкі тренінги про безпеку руху і т.д., і т.п.
Тобто, моя відповідь - так.
Про "обізлитися". Поки ми будемо їх боятися чи як окремі водії, чи як Клуб - доти нефіг рипатись. І по судах також. Страшно! Ти навіщо Позов у суд поніс? Вони ж обізляться на тебе! А якщо нас буде сотня, або кілька сотень машин? Як гадаєте, хто кого боятись буде? Он, кількаденна "акція" з фотографування ДАІшників Мітсу та Тюнінг Клубами вже привела до того, що ДАІшники камер шарахаються.
В тому то і проблема, що як ти правильно написав, вони хочуть незаконними методами навчити нас дотримуватись закону... Зрештою, всі ми знаємо, що не це їм потрібно, а бабло. Менше з тим.
Тобто, я, однозначно +1.

ЗІ. Стосовно піару. Ми вже колись тут про це говорили. Якраз піар нам був потрібен не ради самого піару, а ради того, щоб не виникало питань, як я казав на зустрічі: "А хто це такі Шкода (Мітсу чи будь-що) Клуб? Такий є?".

Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #147
03-02-2009 10:20  

Що до "боятися" (моя цитата з Мітсу):

Дякуємо Юрчєгу за наводку і мені, за те, що був відносно поряд. Very Happy
Отже, подзвонив мені Юрчєг - на Стрийській за Науковою традиційна засада. Я, якраз був біля податкової. Нічого, робота 15хв зачекає. Їду на Стрийську. Паркуюсь біля автомийки. Фоткаю, розмовляємо.
- А чого це ви нас фотографуєте?
- Не знав, що так паркуватись можна!
- Ми місце для пішоходів залишили.
- А-а-а! І не знав, що можна з приватного авто в засаді сидіти.
- У нас документ є.
- А можна глянути?
- От будете водієм - покажемо.
- Добре.
... Поки я розвертався біля Карату. Чомусь ДАІшники відразу перестали "патрулювати" і поїхали. Shocked
Трохи згодом закину сюди фотки для колекції: http://www.lancer.com.ua/forum/viewtopic...708#701708

Одна з:
[Зображення: 07796573.jpg]

Nadin Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Mar 2008

Fabia Sedan 1,2
Повідомлення: #148
03-02-2009 15:59  

є таке питання: чи візирем можна фоткати в темну пору добу?
Уже кілька разів зауважувала що з припаркованої машини ( останній раз вчора на пасічній коло пішоходного переходу) був спалах фотоапарату.

[Зображення: Oneal.gif]
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #149
03-02-2009 16:57  

Nadin :є таке питання: чи візирем можна фоткати в темну пору добу?
Уже кілька разів зауважувала що з припаркованої машини ( останній раз вчора на пасічній коло пішоходного переходу) був спалах фотоапарату.
Як правило, вони встають назустріч та включають фари. Що до фотоспалаху всередині машини - навряд. Бліки з лобового скла мали б засліпити об'єктив Візира.

StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #150
06-02-2009 13:55  

Отже відбулося в мене засідання суду з приводу мого позову.

Рішення не прийнялию Розглядали справу більше години і призначили остаточний розгляд на 13 число для ознайомлення з інструкцією працівників ДАІ на пункти якої є посилання у моїй позовній заяві.

Позитиву мало. По перше суддя пропускав мимо вух заяви та питання адвоката що стосувалися неможливості доказу що швидкість приладу належить мені. По друге відмовився прийняти клопотання про залучення понятих для засвідчення що працівники ДАІ проводили патрулювання з власного транспортного засобу, що довело б неправдиві свідчення інспектора (а значить і його кримінальну відповідальність).

Ще багато нюансів було. реально шансів на позитив мало хоча приємно що адвокат відповідача (працівник юридичного відділу ДАІ) зазначив що сьогодні в нього 16 подібних розглядів. Це означає що люди активізувалися.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Спец пропуска або Незаконна Боротьба з беззаконністю ДАІ dider 15 5 075 23-12-2010 12:32
Останнє: Lady

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1