Dimon325
ЧибуражГо
Приєднався: Feb 2007
Kieff, Pizdnuky
Х1 35і - 370 трудолюбивых животных
|
01-07-2019 18:23 RE: 100 дней президента Коломойского
|
|
|
Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
02-07-2019 08:36 RE: 100 дней президента Коломойского
|
Цитата:кАнал г+г вирішив, що українські закони то пусте та поновив показ серіалу "Свати-6".
Нагадаю, що авторами цього серіалу є зеленський, його перший помічник шефір сєрж та брат сєржа бОріс шефір який вважає, що "Путин - не маньяк и не псих, он умный человек". Виробник – студія "квартал 95".
Що такого поганого в тому серіалі показують, ну окрім того, що він московітськомовний, спитаєте ви. А я у відповідь покажу вам декілька скрінів з того самого серіальчику
Цитата:В той час, коли охлос насолоджувався новою серією "класного кіна", звірі з символікою, яку так послужливо прославляють творці серіалу, підірвали протитанковою ракетою медичну машину. З червоними хрестом, який видно, мабуть, і з космосу. Як вам, прихильники "Сватів", таке "класне кіно"? Нічого не муляє на тому місці де в людини знаходиться совість?
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-07-2019 08:37 Lady.)
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
02-07-2019 09:05 RE: 100 дней президента Коломойского
|
Цитата:"Президент Владимир Зеленский намерен перенести свой офис с улицы Банковой в Украинский дом, где через все здание будет расти дерево, воздух летом охладит фонтан, а воду нагреет солнце, рассказывает о проекте журнал Новое Время."
"Реконструкцией Украинского дома будет заниматься архитектурное бюро 33BY, компания столичного архитектора Ивана Юнакова. Он занимает 65‑ю позицию в списке партии Слуга народа."
"В целом на реконструкцию здания уйдет около девяти месяцев и 300 млн грн. Причем, по словам разработчиков президентского ремонта, Зеленский настаивает, чтобы на это пошли не бюджетные деньги, а «европейские гранты»."
А теперь представьте степень офигевания в ЕС, что их деньги, которые выделяются для реформ в Украине и чтобы поддержать страну, которая столкнулась с российской агрессией, пойдут на новую Администрацию Президента, при чем реконструкцию будет проводить фирма, глава которой входит в президентскую партию. Представьте что было бы с зеленофилами, если бы подобную реконструкцию начал бы Порошенко.
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
|
|
|
Lady
девочка из администрации
|
02-07-2019 10:19 RE: 100 дней президента Коломойского
|
Цитата:Президент України ветував закон про слідчі комісії, який дозволяє почати процедуру імпічменту, але поки приховує це, оскільки побоюється, що Верховна Рада зможе без
проблем подолати вето.
Про це з посиланням на свої джерела повідомив відомий політолог, Тарас Березовець у своєму Telegram-каналі.
"За моїми даними, Зеленський вже заветував закон про ТСК за порадою Богдана. Але публічно оголошувати про це не хоче. В Офісі президента побоюються, що через передвиборчий хайп і відповідальність Зеленського за провал з ПАРЄ депутати легко подолають вето. Ситуація в будь-якому випадку буде загострюватися для Зеленського, тому що "пропетлять" у цій ситуації не вийде", - написав він.
Він також нагадав, що 27 червня був останнім днем, коли президент Зеленський міг підписати закон "Про Тимчасові слідчі комісії и Тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України".
"Суть в тому, що цей закон прописує процедуру імпічменту президента. Ухвалення цього закону було одним з ключових передвиборних обіцянок Зеленського", - додав Березовець.
|
|
|
Миша Чех
Мегаписака
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
|
02-07-2019 16:39 RE: 100 дней президента Коломойского
|
Политолог: Зекоманда намного хуже Партии регионов, потому что «регионалы» были открытыми врагами нашего государства
После откровенного интервью главы администрации президента Андрея Богдана «РБК-Украина» не покидает мысль о том, что новая команда намного хуже Партии регионов, потому что «регионалы» были открытыми и официальными врагами нашего государства. Эти, которые сейчас оказались у руля страны – хорошо замаскированы. Как передает replyua.net, об этом в своем блоге пишет политолог Михаил Бесараб.
Он отмечает, из интервью понял, что есть еще одна проблема. По меньшей мере треть-половина избирателей, которые привели Владимира Зеленского и приведут «слуг народа» к власти, буду плакать горькими слезами, когда наконец-то поймут, что они наделали. А прозрение рано или поздно, но обязательно придет. Тем не менее, это наша общая проблема, ибо последствия будем пожинать все, вместе с ними.
Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте!
|
|
|
RomaS
Писатель
Приєднався: Oct 2009
Шостка
ТУР V6 3.0 TDI
|
02-07-2019 19:51 RE: 100 дней президента Коломойского
|
|
|
SergM
------------
Приєднався: Jan 2006
|
03-07-2019 07:31 RE: 100 дней президента Коломойского
|
Майте на увазі що усі ці "замінування", рішення судів, відміни указів та інше слугують лише одній меті – розділити та посіяти ворожнечу, відвернути увагу, і тоді 5-та колона і зовнішній ворог візьмуть нас тепленькими як захочуть – через Раду, через емісарів, через місцеві вибори, через суди чи через усе одразу.
Нам потрібно демонструвати єдність у питаннях національних інтересів і патріотизму. Бо ті хто наверху – тимчасові, мало того – вони так само дочасно можуть піти, обі... невиконавши обіцянок чи плюндруючи закон, чи не маючи честі та гідності.
|
|
|