Піпєц
Завсегдалый
Приєднався: Oct 2011
Ракетка
|
02-04-2016 07:59 RE: ЧЕСТНО о качестве SKODA Fabia New!!!
|
Фабія 2 спорт 1.4 2008. До 150 000 проблем абсолютно ніяких, (шум пічки та гідрокомпенсаторів(поміняв масло на Мотюль, пропало) на холодно, не вважаю за проблему) після цього почали летіти ШРуС, підшипник, стійки поміняв всі чотири, дроти між дверкою і кузовом переламались. Загальне враження - машина чудова, тобто, ці проблеми - не проблеми))) В любий час, сів, поїхав. Не знаю що таке поламався в дорозі))) Росхід нормальний. Правда на трасі не хватає потужності, а якщо в машині четверо чоловік, то слово потужність пропадає, а появляється насилля))) Не одноразово задумувався про продажу своєї і покупки такої ж новішої.
Нещодавно появилась така проблема: при відкриванні моєї дверки дуже сильний і неприємний скрип. На 90% впевнений що проблема в фіксаторі дверей, бо сильно скрипить якраз в двох положеннях фіксування. Як лікувати???????
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.
|
|
|
demon1486
Рассказчик
Приєднався: Feb 2012
Kyiv
Фабия 1.4 универсал загазированная :-)
|
06-06-2016 11:01 RE: ЧЕСТНО о качестве SKODA Fabia New!!!
|
(02-04-2016 07:59)Піпєц : Фабія 2 спорт 1.4 2008. До 150 000 проблем абсолютно ніяких, (шум пічки та гідрокомпенсаторів(поміняв масло на Мотюль, пропало) на холодно, не вважаю за проблему) після цього почали летіти ШРуС, підшипник, стійки поміняв всі чотири, дроти між дверкою і кузовом переламались. Загальне враження - машина чудова, тобто, ці проблеми - не проблеми))) В любий час, сів, поїхав. Не знаю що таке поламався в дорозі))) Росхід нормальний. Правда на трасі не хватає потужності, а якщо в машині четверо чоловік, то слово потужність пропадає, а появляється насилля))) Не одноразово задумувався про продажу своєї і покупки такої ж новішої.
Нещодавно появилась така проблема: при відкриванні моєї дверки дуже сильний і неприємний скрип. На 90% впевнений що проблема в фіксаторі дверей, бо сильно скрипить якраз в двох положеннях фіксування. Як лікувати???????
Смажьте литиевой смазкой. Я так на своей временно лечил.
WD-40 не помогает, она только вымывает смазку.
|
|
|