Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Боротьба з беззаконністю ДАІ
Автор Повідомлення
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #101
14-01-2009 14:06  

В... :А тобі до якого числа треба штраф оплатити.

1. Адміністративний позов подоається в 3-х примірниках.
2. 3-й примірник реєструється в канцелярії суду, на ньому ставить помітка про прийняття на розгляд та штамп канцелярії.
3. Цей примірник надсилається до Відповідача (в даному випадку відділення ДАІ), на підставі цього примірника з поміткою від суду термін виконання постанови відтерміновується до винесення рішення судом.

Тобто я маю заплатити через 15 діб після того, як суд відмовить або відхилить розгляд справи (якщо так станеться). В протилежному випадку я нічого більше платити не буду.

Вартість подання позову 3 грн 40 коп, піртість послуг Ощадбанку 4 грн. Ітого я заплатив 7 грн 40 коп для того щоб подати адмін позов.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #102
14-01-2009 17:23  

Antares :p.p.s.:також на наступну зустріч можна запросити спеціалстів: по заливці бетону, встановлення турнікетів, встановленню підземних та надземних переходів і спеціаліста з розробки та регулювання безпеки руху Wink (жарт)

Якщо він почитає наш форум (іноді це робить), то недумаю що йому буде приємно бачити такий саркастичний жарт...

Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #103
14-01-2009 18:03  

Antares :p.s.:ось це приклад активних дій, а не забивання постами Львівської гілки
Побільше б таких активних дій! А таких Антонів, потрібно тисячі по всій Україні, щоб оскаржень у суді і відсоток відмов був максимальним... Правда, глобально, це проблеми не вирішить. Будуть шукати інші методи збору коштів, адже, система працює саме для того. І ЛИШЕ для того.

antik :какие активные дейвствия кроме писанины на форуме вы продвигаете в массы?
Уточни, кого саме ти маєш на увазі ("вы продвигаете в массы")? 1-2 людини з Клубу, які б хотіли щось зробити? Чи ти думаєш, що існує якась спеціальна організація? Ти ж розумієш, що ні я, сам по собі, ні окремо взяте звернення Антона в суд - питання безпеки руху не вирішать. Для цього потрібна, більш вагома сила. Дякувати Богу, по при традиційний менталітет: "Моя хата скраю..." є люди, нехай і не багато, які мають бажання щось зробити не лише для себе, а й для всіх водіїв міста. Думаю, кілька людей знайдеться і тут. Є, здається, чоловік 8 з Мітсу Клубу (потім кину лінк, зараз чомусь: "Неможливо визначити IP адресу від імені http://www.lancer.com.ua Повідомлення сервера DNS: Name Error: The domain name does not exist". Може якраз, вдасться на весну організувати щось корисне для всіх львів'ян.
В одному впевнений, що бездіяльність нічого на краще не змінить.

[Зображення: 09013048.jpg]
Шукати всі повідомлення учасника
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #104
14-01-2009 21:58  

StE@LtH :
В... :А тобі до якого числа треба штраф оплатити.
Вартість подання позову 3 грн 40 коп, піртість послуг Ощадбанку 4 грн. Ітого я заплатив 7 грн 40 коп для того щоб подати адмін позов.

Покищо я так розумію справа просувається.
Але ти собі зазначай навіть такі витрати як 7.40,потім можна буде цю справу розкласти по поличкам,типу "ваш перший крок Адмін позов-7.40"
vladdash Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2007

Skoda Octavia А5 1.6MPI, Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI
Повідомлення: #105
15-01-2009 07:57  

Цитата:потім можна буде цю справу розкласти по поличкам,типу "ваш перший крок Адмін позов-7.40"
Другий крок, при нашому судочинстві, якщо справа важлива і ви звичайно хочете позитивно її вирішити - це дача взятки судді безпосередньо чи через адвоката.

Бензин ваш - идеи наши.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #106
15-01-2009 09:19  

vladdash :
Цитата:потім можна буде цю справу розкласти по поличкам,типу "ваш перший крок Адмін позов-7.40"
Другий крок, при нашому судочинстві, якщо справа важлива і ви звичайно хочете позитивно її вирішити - це дача взятки судді безпосередньо чи через адвоката.

Як я попередньо казав я хочу наказати мента а не уникнути штрафу. З іншої сторони я так само міг і менту дати пару рублів. Оскільки це справа принципу для мене я буду просувати її по закону. Якщо не вийде, то оплачу штраф.

andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #107
15-01-2009 09:51  

vladdash :

стоп! а тут ти не правий... взяток наші судді тепер не беруть. це дуже сильна образа для судді принести йому взятку. їм тепер засівати треба. приходиш в кабінет і засіваєш: долярами, євриками, можна навіть нашими гривниками.. головне сіяти щедро і багато. а замість віншування треба промовляти за кого і нащо ти сієш..
а взяток ні-ні![Зображення: super_smilies042.gif]
vladdash Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #108
15-01-2009 09:57  

Цитата:Оскільки це справа принципу для мене я буду просувати її по закону. Якщо не вийде, то оплачу штраф.
Бажаю успіху. Справа, звичайно, потрібна, але у мене чомусь складається враження, що це Ваш перший суд. Тим не менше, досвід позитивний чи негативний, все одно - досвід. Надіюся, судочинство України справить на Вас позитивне враження. А це, що воно Вас вразить я Вам гарантую...

Бензин ваш - идеи наши.
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #109
15-01-2009 09:58  

andyvit :взяток наші судді тепер не беруть. це дуже сильна образа для судді принести йому взятку. їм тепер засівати треба. приходиш в кабінет і засіваєш: долярами, євриками, можна навіть нашими гривниками.. головне сіяти щедро і багато. а замість віншування треба промовляти за кого і нащо ти сієш..
а взяток ні-ні!

Упал и качаюсь

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
vladdash Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #110
15-01-2009 10:08  

Цитата:а замість віншування треба промовляти за кого і нащо ти сієш..
А тим, хто файно заколядує - Різдвяні знижки.

Бензин ваш - идеи наши.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Спец пропуска або Незаконна Боротьба з беззаконністю ДАІ dider 15 5 075 23-12-2010 12:32
Останнє: Lady

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1