(28-11-2016 17:49)TEZEY : Миша, ты наверное не в Чехии, а в АТО. Такая уверенность в обеспечении. У меня есть немножко другие сведения. Хотя не спорю, снабжкние армии сейчас и в начале АТО - это очень большая разница. Но я могу тебе абсрлбтно точно сказать что с практической тактической стороны снабжение волонтерами на шаг впереди. А по поводу контробанды, то я вобще молчу, спрси у кого нибуть из знакомых " оттуда " товарами чьего производства заполнены их магазины.
Оскільки, як я розумію, пост адресований мені, відповім.
Ні, я не в АТО і не в Чехії. Це має значення для того, щоб зробити висновки, що істерія волонтерки (хоча з нею ще потрібно розібратись, чи волонтерка вона) про "касок - нема, броніків - нема, розвідки - нема", звичайнісінька брехня?
Питання касок і броніків повністю закрите було ще в 2014 році.
Хоча це не означає, що проблем в армії немає. Просто коли чавлять на жалість відверто маніпулюючи - це як мінімум має змусити замислитись, для чого це робиться.
Волонтери закривають такі питання, які не передбачені військовим статутом, та не є на забезпеченні (вкусняшки, дрони, пікапи, тощо..) При цьому я не заперечую важливість допомоги волонтерів.
Але відверто брехати про катастрофічну ситуації - див.вище.
Опираюсь на особисті зв'язки із 24-ю Залізною Бригадою.
Щодо контрабанди. Я не писав нічого про неї.. Але все ж таки. Вас дивує контрабанда під час війни? Мене - ні. Це явище завжди було і буде. Крім того, на блок-постах стоять хлопці зі зброєю.. Піди його заарештуй за пропуск провізії...
Контрабанду важко побороти в мирний час, а в зоні бойових дій - поготів.
Навіть вояки США під час війни в Іраку цим займались.. Тому не розумію розпачу з цього явища.
(28-11-2016 21:42)TEZEY : Миша, вы зря записывает меня к порохоненавистникам. Я таковым не являюсь, но и любить его не вижу повода, уж простите меня - сердцу не прикажежь. Я конечно уважаю его за некоторые вещи, но не более того. В частности я уже говорил, что уважаю его как бизнесмена создавшего такую бизнесимперию, как человека, имеющего хорошее образование, владеющего несколькими языками, вобщим за него не стыдно. Мне стыдно за наше правительство вцелом, а уж извините меня на даном этапе он пастух который отвечает за это стадо баранов.
Кстати я раньше ( до войны) восхищался Пукиным, а именно тем как он развивал патриотизм в своей стране, пока конечно он не повернул это все против моей Родины и народа. Также например, не смотря на мою ненависть к янеку, мне в нем понравилось то что он в отличии от своей команды выучил украинский язык и очень таки не плохо на нем говорил, учитывая его прошлое, и уж тем более детство. Я всегда говорил, что нельзя в людях видеть только хорошее или только плохое. В каждом можно найти и хорошее и плохое. И нужно уважать его хорошие поступки и даже если это враг.
От ніби логіка і непогана.. Але є одне але.
Вбивця лишається вбивцею. Саме цей факт перекреслює всі можливі "позитивні" риси характеру вбивці.
Путєн - вбивця, який посилає літаки на Алеппо та російський воєнторг на схід України, навіть за Крим загинув військовослужбовець ВСУ.
Яник - вбивця. на його руках кров небесної сотні і жертв Майдану. він запросив Путіна ввести війська, що привело до більше ніж 2 тис. смертей і це ще не кінець..
Тому ставити в один ряд із цими покидьками Порошенка - дуже неправильно (і це м'яко кажучи)..
Бо так можна і в Чикотіло знайти "позитивні" моменти, ну і Сталін і Гітлєр були в принципи теж "нічо пацанами" так?
(28-11-2016 22:22)Gerzik : Ви театр на Андріївському бачили? РОШен спонсорував білдівництво
Його завершеним ще ніхто не бачив. Тому вважаю за розумну позицію - дочекатись фінального результату.
Крім того, почали його будувати, якщо я не помиляюсь, в 2010 році, і ЮНЕСКО надав дозвіл саме на такий проект.. яки би відтіняв/підкреслював історичні будівлі і при цьому не домінував над ними.
Раджу усім - дочекатись фінального результату.
(28-11-2016 22:36)Gerzik : Та шо було.. домік такий собі , старенький.. яка фотожопа??? тру!!!
а от ще тренд для обговорення-
Вже хтось викладав у фейсбук - фрески - фейк.
(29-11-2016 00:03)Gerzik : Гонтарєва у відставку подала)) хз чи подпішєт...
горант на ізмєні з іконами.. (пшонкостайл ітд і тп))
Ліс пілят, продай свій рошен а не ліс який ми йовбаки (я і мій кум мєнт шо лічно з Москальом"йо*тваюмать" бухає) продамо...
Короче всьо плоха ... віход в Польсчє..
Чуваки не партесь) все буде гаразд, сама темна ніч перед світанком!
ага. перелік фейків, які пронеслись фейсбуком і рештою соцмереж.)
Народ працює.
Так. Стоїмо!