Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Логотип з нержавійки
Автор Повідомлення
krol Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2008

А5 2.0TDI
Повідомлення: #91
04-02-2009 20:53  

andyvit :навіть, якщо лист такої нержавійки зараз буде коштувати 1000 грн, плюс доставка його до львова автолюксом і плюс сама робота, то один шильдік аж ніяк не має вийти дорожчим. хіба, що за роботу з нас зідруть 3 шкури.
і так приблизно виходить 1000 грн. доставка автолюком: вага+об"єм (точно не знаю, але десь думаю гривень 100, ну візмьмемо 200) і того 1200 грн. нехай з одного листа вийде 100 шильдіків, це 12 грн за шт.
скільки ж коштує робота, якщо попередні коштували 80 грн?
виходить, що дорожще вийти не має, і якість мала б бути супер. хіба що я не вкуртсі вартості лазерної порізки.

Дуже легко говорити і рахувати гроші, а людина старалася, бігала, витрачала власні кошти і свої вміння, щоб щось зробити для львівського клубу.
Не подобається - не бери. Ніхто нікого не змушує. Повбывав бы

0665418225 Cаша
Шукати всі повідомлення учасника
Luka Немає
Админ переименованных

Приєднався: May 2007
Днепропетровск
SuperB FL combi
Повідомлення: #92
04-02-2009 21:08  

Gleb :
andyvit :Відносно нержавійки і полістеролу, то поки не знайшов де можна їх порізати. Чомусь всі відморожуються...
Є у Львові контора, про яку я згадував. Вартість їхнього виготовлення одного шильдика з вашої нержавки десь 25 грн куди ж ще краще! Rulez Rulez Rulez
Можна зацікавити інші гілки клуба Rulez
Макети я розроблю кожному сам. Честь!

Дніпро - підтягнеться! Hello!

Деньги, как кислород: мало - задыхаешься, много - голова кружится.

8 067 563 569 3
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #93
04-02-2009 21:09  

krol :Дуже легко говорити і рахувати гроші, а людина старалася, бігала, витрачала власні кошти і свої вміння, щоб щось зробити для львівського клубу.
Не подобається - не бери. Ніхто нікого не змушує. Повбывав бы

+1

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #94
06-02-2009 09:02  

@ antik & krol

хлопці, а ви взагалі цю тему перечитували, чи так, лиш би відписати?

я запитав:

andyvit :ну а може б ми в донецьких замовли? щоб зробили для нас, такі ж гарні, акуратні і з відмінною поліровкою. ніхто не знає, ск вони в них коштували? я так підозрюю, що їхні і менші за розміром.

мені була дана чітка і переконлива відповідь:

vitalius :Лого з такого матеріалу буде значно дорожче, крім того, таку нержавійку важко дістати (особисто для мене, бо я металами не займаюсь).

тому я і подав інформацію для роздумів. поперше, дістати таку нержавійку зовсім не важко. по друге, дорожча вона аж ніяк не вийде. а по третє, не пам"ятаю, щоб і я когось і до чогось заставляв. якщо вас власштовує якість і ціна, то в чому проблема? беріть за 80. а мені не підійшло, тому і почав шукати альтенативу.
Roha Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2007
Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #95
06-02-2009 09:30  

ок
думаю пора перейти до самого головного.
Хто хоче такий логотип ще?
треба назбирати якусь кількість людей щоб купити лист нержавійки
та вирізати логотипчики. Хочаб людей 10 тоді получиться нержавійка + робота десь 37+25 = 62грн за логотип і ще куча нержавійки лишається.
якщо народу більше то получиться дешевше так чи так лист треба купляти цілком.

Треба точніше взнати за порізку отримати список бажаючих і приступати. Запрошуються шкодоводи з інших гілок.

я вже +1 думаю andyvit теж
але на 2 дорого получається Razz

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
МЫМ Немає
Узурпатор №4

Приєднався: Aug 2008
Запорізька Січ
Суровый МПI,Subaru Леся (R.I.P), Subaru Олеся, Subaru Утбек
Повідомлення: #96
06-02-2009 10:01  

Запорізька гілка- 5 шт, остаточна кількість буде відома після 11 лютого(зустрічь запорізької гілки).
Макет Глеб вже зробив, за що йому щіра подяка та Дружба
migal Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Lviv
Octavia Tour 1.6i
Повідомлення: #97
06-02-2009 11:11  

Я б собі теж придбав! Тому сміло мене додавайте в список!
Gleb Немає
СтанкоНаладчик

Приєднався: May 2007
Київ
TLC95 Prado,ГАЗ69 та купа службових
Skype IDglesha_trumpf
Повідомлення: #98
06-02-2009 11:18  

andyvit :@ antik & krol

хлопці, а ви взагалі цю тему перечитували, чи так, лиш би відписати?

я запитав:

andyvit :ну а може б ми в донецьких замовли? щоб зробили для нас, такі ж гарні, акуратні і з відмінною поліровкою. ніхто не знає, ск вони в них коштували? я так підозрюю, що їхні і менші за розміром.

мені була дана чітка і переконлива відповідь:

vitalius :Лого з такого матеріалу буде значно дорожче, крім того, таку нержавійку важко дістати (особисто для мене, бо я металами не займаюсь).
Ні, не була Mr. Green
Даю відповідь. Виготовив їх я з матеріалу, про який вже вкотре нагадую, та який ви вже знайшли у Львові Мир
Виготовив під час виставки у Києві, на виставковому лазерному верстаті, користуючись моментом халяви Mr. Green
А на стенді з нами стояли хлопці з NG Metall, Курить які поруч із вами та мають необхідне обладнання та досвід Аплодисменты
Тепер усе зрозуміло? Hello!
З вами в долі, як бачите, Дніпро та Запоріжжя. Можна зацікавити Одесу, доприміру, або Крим та інших. Купуйте цілий лист металу та вперед, робити гарну справу. Собівартість десь 30-40 грн. Це ж халява!

А ты водил ТАКУЮ Шкоду?
ЧС8 SKODA 81E2. 10000 Л.С, 180км/ч, 0-100км/ч за 15 сек. ABS, ESP, MaxiDot и 12 турбин.
О50 917О755 Глеб
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #99
06-02-2009 11:43  

Gleb :Виготовив під час виставки у Києві, на виставковому лазерному верстаті, користуючись моментом халяви Mr. Green

Кстати, на днях во Львове будет проходить выставка
http://portal.lviv.ua/news/2009/02/03/173828.html

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #100
06-02-2009 13:49  

Roha :ок
думаю пора перейти до самого головного.
Хто хоче такий логотип ще?
треба назбирати якусь кількість людей щоб купити лист нержавійки
та вирізати логотипчики. Хочаб людей 10 тоді получиться нержавійка + робота десь 37+25 = 62грн за логотип і ще куча нержавійки лишається.
якщо народу більше то получиться дешевше так чи так лист треба купляти цілком.

Треба точніше взнати за порізку отримати список бажаючих і приступати. Запрошуються шкодоводи з інших гілок.

я вже +1 думаю andyvit теж
але на 2 дорого получається Razz

так, я в долі. і думаю, що зі мною ще один буде.
з NG Metal я вже зв"язався (дякую Gleb за контакти). порізка одного шильдіка з габаритними розмірами 15х7см буде коштувати біля 30 грн.
якщо вийде, то сьогодні, якщо ж ні, то з понеділка візьмемо лист сталі 0.8мм. порізка буде в Куликові (фірма знаходиться там). тому потрібно буде завести. бажаючх просимо зголошуватися тут. як зберемо якусь кількість людей, тоді вже і поразхуємо ціну. чим більше людей, тим дешевше вийде. (в вартість буде входити ціна листа, порізка, і транспортування).
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2