Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
2001 Skoda Octavia комбайн 4x4 1.8 ARX
Автор Повідомлення
slavek Немає
Писатель

Приєднався: Jun 2015
Київщина
Skoda Octavia Combi RS 4x4
Повідомлення: #91
15-11-2015 20:39 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

(15-11-2015 19:48)Maksimilien :  
(15-11-2015 17:00)slavek :  заміна фільтра і муфти халдекс - оригінал
що зі старою муфтою було?

(15-11-2015 17:00)slavek :  Поставив захист передніх фар
скільки коштує ?

То завтикав, малось на увазі фільтра і муфти Smile

накладки купив за 200 грн))

БЖ на драйві:
Skoda Octavia Tour Combi 4x4
BMW 5-series e39
Mercedes E-classe w123
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Maksimilien Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2013
м.Київ
Passat
Повідомлення: #92
15-11-2015 21:13 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

(15-11-2015 20:39)slavek :  накладки купив за 200 грн))
захист від каміння добрий, але між фарою і нею думаю буде простійно бруд
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-11-2015 09:35 Maksimilien.)
slavek Немає
Писатель

Київщина
Повідомлення: #93
16-11-2015 07:57 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

(15-11-2015 21:13)Maksimilien :  
(15-11-2015 20:39)slavek :  накладки купив за 200 грн))
захист від каміння добрий, але між фарою і нею думаю буте простійно бруд

зняти, протерти і поставити - 2 хв)) думаю у крайніх випадках можна пожертвувати тим часом...

Проте зимою по нашим дорогам прийдеться витирати не саму фару від дорожного бруду снігом, а накладку, що, в свою, чергу, краще для пластика самої фари))

БЖ на драйві:
BMW 5-series e39
Mercedes E-classe w123
Vladko Немає
VRS owner

Приєднався: Dec 2011
Leopolis Grad
CUNA/B16A2
Skype IDpraznyk
Повідомлення: #94
16-11-2015 09:19 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

Респект за разную резину на полном приводе.Кстати Росава рулит.Mr. Green

Everything will be VRS/No turbo-No party
Drive2
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
slavek Немає
Писатель

Київщина
Повідомлення: #95
16-11-2015 09:49 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

(16-11-2015 09:19)Vladko :  Респект за разную резину на полном приводе.Кстати Росава рулит.Mr. Green

про повний привід на халдексі ти круто загнув, я б сказав це більше розширене ЕСП Smile))) так як авто в основному передньопривіднеSmile
А що значить різна резина? Тільки рисунки відрізняються, розмірність однакова
А щоби писати про то яка резина рулить, яка бібікає, а яка не рулить і не бібікає, треба як мінімум на ній сезон відкататися!
Так що там рулить?

А коментар я не знаю як розцінювати, як сарказм чи у прямому сенсі))

БЖ на драйві:
BMW 5-series e39
Mercedes E-classe w123
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-11-2015 10:18 slavek.)
Vladko Немає
VRS owner

Leopolis Grad
CUNA/B16A2
Skype IDpraznyk
Повідомлення: #96
16-11-2015 11:22 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

Ставити різний малюнок на повний привід-не дуже хороший варіант.Бо коли привід підключається всі 4 колеса мають бути однакові.Як малюнок,так і розмір.
Ну,а про ''Росаву'' думайте самі,чи це сарказм,чи ні.Я розумію що Шкода,не Мерседес Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсьАле й вона не ТАЗ,що би ставити не неї Росавку)
ІМХО звичайно.

Drive2
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Alan_ Немає
........

Киев-Конча-Заспа - Обухов
Были Octavia 4x4 ARX сombi,Subaru H6 3.0 Оutback,Superb V6 Elegance, Сейчас V6 2,5 TDI
Повідомлення: #97
16-11-2015 11:43 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

Kak для меня это аксиома ,4х4 ,все 4 колеса одинаковые и 5,ое запаска
Как это на полном приводе попарно,
1,сцепление с покрытием,разное
2,убивать раздатку
3,жлобство и не феншуй
4,разные модели в одном размере ,будут по факту разной ширины и высоты,
А роЗзява,это личное дело каждого,и мажора у которого ,немеренно свинца для балансировки Я удивлен
slavek Немає
Писатель

Київщина
Повідомлення: #98
16-11-2015 11:48 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

(16-11-2015 11:22)Vladko :  Ставити різний малюнок на повний привід-не дуже хороший варіант.Бо коли привід підключається всі 4 колеса мають бути однакові.Як малюнок,так і розмір.
Ну,а про ''Росаву'' думайте самі,чи це сарказм,чи ні.Я розумію що Шкода,не Мерседес Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсьАле й вона не ТАЗ,що би ставити не неї Росавку)
ІМХО звичайно.

Ну, хоча преміорі робиться на тому ж заводі, але під неї купували нову лінію, і як не крути резина вийшла краща, аніж росава. Так, вона шумна, у порівнянні з тим же беззвучним гіславедом, але щоб про неї зробити висновки, потрібно на ній прокататись хоча б сезон. Поки що по сухому асфальту і по мокрому (в дощі) я нічого поганого про зчеплення не можу сказати, єдиний мінус то шум.
На фулду, чомусь же не фукають, хоча колись її якість була близька до росавовскої

По більшості відгуків в інеті резина добре справляється зі своїм призначенням у сніг і кашу, так само як і по мокрому і сухому асфальту

Брендовість резини ще не означає її якість, переконався на власному досвіді, коли на мерс ставив резину Сайлун (205/55 16). Проїхав на ній 2 сезони, враження тільки позитивні. До того їздив на мішках - не то пальто)) Знайомі теж собі ставили таку резину і раділи життю. на таких же машинах тільки з бріджами і контіками при старті з місця (3,2л) бріджі, наприклад, частіше зривалися в букс, а контік був твердішим. А на мокрому асфальті резина була краща, аніж контік і брідж. А ціна на резину нижча у 2 рази Smile

на інший мерс (класичний) так купив резину даного виробника - на 136 конях на автоматі її хватає аж за голову

В загалом, покатаюсь і побачу, що воно таке, гірше того, що йшло приданим до авто точно не буде. Зима покаже Smile

По поводу різних малюнків то тут спірне питання, у нас же немає міжосевого диференціалу (халдекс в якійсь мірі виконує його роль), тому і навантажувати різним малюнком нічого.

Зазвичай повний привід підключається короткочасно, тому різність рисунків теж не суттєва, основне це розмір коліс для електроніки - все інше - технічні аспекти на різний смак і колір.

Був би кватро з торсеном, то варто було б задуматися, а такПоехали

в будь-якому випадку поміняти 2 резини на таку як спереду завжди можна, резина з випуску не знімалась, це якщо музика в авто пропаде, щоб заглушити шум резини (а він у неї специфічний)

(16-11-2015 11:43)Alan_ :  Kak для меня это аксиома ,4х4 ,все 4 колеса одинаковые и 5,ое запаска
Как это на полном приводе попарно,
1,сцепление с покрытием,разное
2,убивать раздатку
3,жлобство и не феншуй
4,разные модели в одном размере ,будут по факту разной ширины и высоты,
А роЗзява,это личное дело каждого,и мажора у которого ,немеренно свинца для балансировки Я удивлен

1. і що? воно і так різне із-за того, що спереду маса авто більша, аніж ззаду Hello!
2. Яким чином вона буде вбиватися, якщо вона майже не передає крутний момент назад в звичайних умовах? (при пробігу у 200+ тис як пишуть в інеті мало ймовірно, що передається постійно всі ті ж 10%, все-таки фрикціони не вічні в муфті і мають свою природню зношеність). При підключенні повного приводу роздатка і так навантаженна, що різність рисунків на загальну погоду в залізі не впливає
3. А відколи шкода стала розкішю і Фен-Шуєм?
4. Через сезон передня і задня резина теж буде мати різний знос і як наслідок різний діаметр і силу опору кочення Баян
5. резина збалансувалась з грузиками 10-20 і 15-25. Передні Гіславед приблизно стільки ж грамів мають. Як на мене, то дуже гарний показник на сталюках. А у вас скільки грам грузів на колесах
Жлобсто, як на мене, це коли тулять в авто 17 диски і купують бу резину з європи, да і взагалі, про будь-яку бу резинуSmile

а про 4х4 і шкоду гучно сказано Smile попробуйте пройти слалом на нормальному повному приводі (типу субару, шеві-нива в кінци кінців) і на такому як ви називаєте 4х4 як у шкоді. А потім на задньому і передньому. Різниця у всіх випадків колосальна... тоді і поговорим чим відрізняється повний привід на турі від звичайного переднього приводу в дорожніх умовах.

Та і взагалі, скільки разів за зиму в дорожніх умовах на турі спрацьовує муфта халдекса, якщо спецом не дріфтити

БЖ на драйві:
BMW 5-series e39
Mercedes E-classe w123
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-11-2015 12:04 slavek.)
Vladko Немає
VRS owner

Leopolis Grad
CUNA/B16A2
Skype IDpraznyk
Повідомлення: #99
16-11-2015 12:11 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

Тут с резиной,как и с фарами.
У ТС есть два мнения.
Его и не правильное.
И всему показатель 136ти сильный мерседес.
У меня на шохе стояла 20 летняя росава,полёт бы отличный.
Всесезонка огонь была.
На фиесту покупал новые Toyo Garrit G4,отличная липучка,гребла из каши как должно быть.
На туре теперь Good Year Ultra grip ice +.
Вот думаю,нах этл все?Зачем переплачивать,если можно купить росаву или Китай какой-то))
Ах да,мерседес всему голова...

Drive2
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-11-2015 12:13 Vladko.)
slavek Немає
Писатель

Київщина
Повідомлення: #100
16-11-2015 12:43 RE: 2001 Skoda Octavia RS 4x4 Combi 1.8 ARX

(16-11-2015 12:11)Vladko :  Тут с резиной,как и с фарами.
У ТС есть два мнения.
Его и не правильное.
И всему показатель 136ти сильный мерседес.
У меня на шохе стояла 20 летняя росава,полёт бы отличный.
Всесезонка огонь была.
На фиесту покупал новые Toyo Garrit G4,отличная липучка,гребла из каши как должно быть.
На туре теперь Good Year Ultra grip ice +.
Вот думаю,нах этл все?Зачем переплачивать,если можно купить росаву или Китай какой-то))

Кажись не тільки у мене 2 думки, і знову ж таки, як з фарами і ншим
Скільки сезонів ти відкатав з тією резиною, яку фуфлиш, щоб за неї взагалі щось писати?
Це якраз стосується про твою фразу про 2 думки!
Любиш писати, що всі кажуть, досвід інших і всяке таке - то ось тобі, почитай
188 коментів із них половина, думаю, реальних відгуків, думаю достатньо буде, щоб загальна уява про конкретний продукт сформувалась
Про росавку

Те ж саме про повний привід і однакові колеса. Є твоя думка і моя, твоя правильна і моя правильна. І як бути в такому випадку? Я так зрозумів, що в тебе більше повідомлень на форумі і наявний адмінресурс, тому твоя думка правильніша? Ок, врахуєм на майбутнє.

Моя думка сформована на тому, що я сам пробував, а не на тому, що там хтось чув, що хтось чув, як там колись хтось розказував, як йому знайомий говорив, а насправді той взагалі сліпим був, хтось в ланцюзі недочував і так далі

по тим же фарам, якщо моїм очам достатньо світла від галогену, то не означає, що всім цього буде вистачати. Хтось навіть ксенон в протитуманки ставить і все одно мало... тільки коли такі їдуть на зустріч, то хочеться розвернутися, догнати, порозбивати фари і відкрити очі водію, особливо коли дощ іде!

А комусь і гальм мало, таке враження, що шкода випускала тури для суїцидів на дорозі. Як не гляну на дорозі, то одні ТУРи стукаються не встигаючи загальмувати. Навіть запорожець краще тормозив, бо рідко в ДТП попадав. Виходить так?

Капець, що ж за машину я тоді купив і пів клуба разом зі мною Smile ? фар з заводу нема, одні габаритні вогні, гальм нема, усі ногами через лючок в салоні гальмують... один двигун хороший, і то, після чіп-тюнінга!

БЖ на драйві:
BMW 5-series e39
Mercedes E-classe w123
Відповісти 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1