Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Горит нефтебаза в Василькове.
Автор Повідомлення
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #91
09-06-2015 17:07 RE: Горит нефтебаза в Василькове.

(09-06-2015 16:57)Владислав :  
(09-06-2015 16:50)Zloy_suslik :  Понимаю. Тогда поставлю вопрос немного по-другому. Знакомый МЧСник из пожарных или из военных ?

Из пожарных.

Вот теперь ничего не понимаю Добыча мыслей Ну да ладно.

[Зображення: 4.gif]
Шукати всі повідомлення учасника
Misan Немає
майстер-люстратор

Приєднався: Jun 2006
где то тут, нипадалёку
Бригантина
Повідомлення: #92
09-06-2015 17:19 RE: Горит нефтебаза в Василькове.

с окружной хорошо заметно столб дыма, ток шо пролетал там

Эту страну взбодрит и спасёт только партия Ворошиловских стрелков.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #93
09-06-2015 17:33 RE: Горит нефтебаза в Василькове.

Під час ліквідації пожежі на нафтосховищі в Київській області загинула ще одна людина

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Київській області.

«Станом на 17.00 9 червня відомо про дві загиблі людини. Дванадцять з травмами знаходяться у лікарні, з яких сім працівників ДСНС України, та ще двоє вважаються безвісти зниклими. За фактом загибелі людей під час пожежі на нафтосховищі у Василькові міліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд, що спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України», - зазначили у відомстві.

Ситуація знаходиться під повним контролем ДСНС. Ліквідація пожежі триває. На місці події працюють рятувальники та пожежники з Київської та сусідніх областей, а також працівники міліції, які охороняють громадський порядок на місці події.

Вічна пам'ять Героям...
petruha Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2009
Киев, Академгородок
Octavia Tour 1.6 BFQ - Octavia Tour 1.9 TDI ASZ 96kWt - Passat B7 2.0TDI DSG 130kWt сарай
Повідомлення: #94
09-06-2015 17:43 RE: Горит нефтебаза в Василькове.

(09-06-2015 17:07)Zloy_suslik :  Вот теперь ничего не понимаю Добыча мыслей Ну да ладно.

Сашко, нахера воно тобі нада? чи ти хош найти знайомого Колю чи Петю чи Васю і сказать шо ти його знаєш і охарактеризувать його.

18 лет бывает лишь раз в жизни! А 81 и того реже..
Имею возможность иметь козу… Но не имею желания. Имею желание иметь авто, но коза говорит – сначала шуба.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-06-2015 17:44 petruha.)
azama Немає
Писатель

Приєднався: May 2014
Херсон
А5 FL 1.9 TDI
Повідомлення: #95
09-06-2015 17:49 RE: Горит нефтебаза в Василькове.

ЗА ФАКТОМ ЗАГИБЕЛІ ЛЮДЕЙ ПІД ЧАС ПОЖЕЖІ НА НАФТОСХОВИЩІ У ВАСИЛЬКОВІ ВІДКРИТО КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ

Під час ліквідації пожежі на нафтосховищі, розташованому в селі Крячки Васильківського району, загинула ще одна людина. За даним фактом міліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 275 Кримінального кодексу України. Ліквідація пожежі триває.
Станом на 17.00 9 червня відомо про дві загиблі людини. Дванадцять з травмами знаходяться у лікарні, з яких сім працівників ДСНС України, та ще двоє вважаються безвісти зниклими.
За фактом загибелі людей під час пожежі на нафтосховищі у Василькові міліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд, що спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.
Ситуація знаходиться під повним контролем Державної служби з надзвичайних ситуацій України. Ліквідація пожежі триває. На місці події працюють рятувальники та пожежники з Київської та сусідніх областей, а також працівники міліції, які охороняють громадський порядок на місці події.
http://www.mvs.gov.ua/mvs/control/main/u...le/1513253
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #96
09-06-2015 18:37 RE: Горит нефтебаза в Василькове.

Пожар локализован полностью.... ждут когда база догорит.. военные вовремя вырубили деревья - не перешло на в/ч
власники нафтобази порушили всі норми безпеки... резервуари близько один до одного та не обкопані... минимум 14 тысяч тонн горело(ТСН)

На месте пожара на нефтебазе нашли тела троих спасателей
Спасатели нашли тела трех пропавших без вести пожарных на нефтебазе возле Василькова Киевской области. Об этом во вторник, 9 июня, сообщил пресс-секретарь Министерства внутренних дел Артем Шевченко, передает НБН.

"Обнаружены тела трех пожарных, сейчас их будут эвакуировать", – сказал Шевченко.

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-06-2015 18:45 Шкодчук.)
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #97
09-06-2015 18:41 RE: Горит нефтебаза в Василькове.

(09-06-2015 17:43)petruha :  
(09-06-2015 17:07)Zloy_suslik :  Вот теперь ничего не понимаю Добыча мыслей Ну да ладно.

Сашко, нахера воно тобі нада? чи ти хош найти знайомого Колю чи Петю чи Васю і сказать шо ти його знаєш і охарактеризувать його.

Да нет Андрюха ))))))))))))))), никого я не хочу характеризовать. Просто была инфа про "сухие" пожарные поезда, потом про лесной пожар в сравнении с горением топлива в резервуаре (точнее сложность тушения первого и второго) ... Я не большой тушила, да и не тушу я уже с 2005 года, но такое утверждать, мягко говоря, не корректно и непрофессионально.

[Зображення: 4.gif]
nika Далеко
Обучаю плохому :)

Приєднався: Mar 2009
за проспектом Перемоги
червона легкова фура))
Skype IDnika
Повідомлення: #98
09-06-2015 20:48 RE: Горит нефтебаза в Василькове.

син знайомої тушив пожар у Василькові... народився в сорочці. у них закінчилась вода і вони від'їхали на дозаправку якраз в той момент коли рвонуло... зараз вдома відсипається. але казав що загиблих дуже багато. і вранці СМІ 1+1 об'явили про біля 180 загиблих. потім цю цифру замовчили

Правильний штурман & Шумахер у спідниці Поехали © Vantala
Невгамовна © F1a$#
Малявка © Vlad1358
"РятувАльниЦя МаЛібУ" © Mirack
Лікар Варя[Зображення: 8c5e69ca0918892d0be5c34b628737c1.gif]© білийUNDпухнастий
Богиня Перемоги © Maybe
Владислав Немає
хренасдва

Приєднався: Aug 2005
Киев
Октавия 1,8Т 4*4 длинная + туча VTGшных мустангов под капотом.+ Фокус ST
Повідомлення: #99
09-06-2015 20:59 RE: Горит нефтебаза в Василькове.

(09-06-2015 18:41)Zloy_suslik :  
(09-06-2015 17:43)petruha :  

Да нет Андрюха ))))))))))))))), никого я не хочу характеризовать. Просто была инфа про "сухие" пожарные поезда, потом про лесной пожар в сравнении с горением топлива в резервуаре (точнее сложность тушения первого и второго) ... Я не большой тушила, да и не тушу я уже с 2005 года, но такое утверждать, мягко говоря, не корректно и непрофессионально.
Я ж не професионал. Я говорю то, что знаю. О поездах инфа от руководства ЮЗЖД , которое сейчас думает как бы его куда провалится или испарится т.к. дословно - "возьмут за жопу и поминай как звали".
Поверьте , лучше бы я ошибался и я честно буду рад если таки "наплели , напутали и вобще - лохи" информировали , честно.Hello!

402м- 14,515с. (пока)

[Зображення: giphy.gif]
Произвол под заказ из материала заказчика - дорого.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Yurkinson Немає
Рожденный в СССР

Приєднався: May 2010
Octavia Tour \ AKL \ 2007
Повідомлення: #100
09-06-2015 21:08 RE: Горит нефтебаза в Василькове.

Не знаю как в Киеве, но в Днепре из года в год "сухие" машины на пожары приезжают и ничего. Констатируют присутствием целесообразность наличия и уезжают.

Судя по всему дышать свежим воздухом у вас сейчас крайне не рекомендуется:

"По результатам исследований 9 июня 2015 содержание ангидидрида сернистого в воздухе в контрольных точках превышало предельно допустимые концентрации в 2,5-6,7 раза. За погодных условий в приземном слое атмосферного воздуха накапливаются загрязняющие вещества. По уровню загрязнения ангидридом сернистым ситуация характеризуется как недопустима, а по степени опасности - как умеренно опасное и опасное ", - сообщил зампредседателя КГГА Михаил Радуцкий.

http://korrespondent.net/kyiv/3525459-kl...haet-normu
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-06-2015 21:09 Yurkinson.)

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1