(04-03-2025 11:59)Misterd : (01-03-2025 19:15)egorka : (28-02-2025 13:31)niptun : Раніше було простіше так як мита не було, можна було влізти і норм варіант з китаю замовить.. зараз вже не так вигідно стало..
egorka, в китаї замовляв?
Так, на Алі, вчора вже приїхала, на наступному тижні поставлю то відпишу, вийшла з доставкою 3600 на лох ура така сама 5500 в мене 4/64 плюс 4G
(28-02-2025 13:31)niptun : Раніше було простіше так як мита не було, можна було влізти і норм варіант з китаю замовить.. зараз вже не так вигідно стало..
egorka, в китаї замовляв?
А який нормальний варіант на Вашу думку?бо знайомий який буде ставити каже вже поставив таких штук 20 то всі задоволені і каже проблем нема то і порадив мені таку взяти то побачимо як воно
яка моделька? бо все що бачу то 5000+ на алі

Отака GRANDnavi Android13 Автомобільний радіоприймач GPS для VW 4/64 з 4G, посилання скинув приват, мені показуе 4/64 3900 з копійками з камерою ще мабуть дорожче
Дуже дякую DoctorAleks за розгорнуту відповідь, а можете скинути посилання де брали магнітолу собі rcd580 для порівняння: тепер відповідаю по своїй, вчора їздив но нашого одноклубника на встановлення патефона( кому треба дам контакти що б не реклама, там не тільки встановлення магнітол але і все інше по налаштуванню ваг групи) патефон встановили, все настроіли, карплей безпровідний працює, інтернет 4G працюе, вейз працюе ютуб працюе, камери в мене нема то одне що не знайшов майстер як відключити ту камеру що б тільки залишився парктронік бо коли вмикаєш задню передачу зьявляется машинка і поряд зьявляеться тіпа камера, каже в інших моделях відключав а тут чомусь не знайшов, може потім знайде бо було малу часу. Взагалі я задоволений в порівнянні з рнс310