Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Внутренние враги Украины.
Автор Повідомлення
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #4618
11-03-2019 20:24 RE: Внутренние враги Украины.

(11-03-2019 20:17)TEZEY :  Що до того, де був Бондар ( я його не знаю і знати не хочу) коли Янукович крав Межигір'я , я не знаю і не хочу знати. Зате я точно знаю, що в цей час Порошенко працював міністром економічного розвитку України в уряді Януковича.

По-перше, в уряді Азарова, а по-друге під час каденції уряду Азарова Сергію Тезею та іншим як не дивно хотілося їсти. Можна було, звичайно із принципів не проголосувати жодного законами, як Вона... Але люди кажуть, що Порошенко свого часу був мабуть найкращим міністром закордонних справ. І від його праці виграв не Янукович, а Україна.

(11-03-2019 20:10)TEZEY :  Ну все вірно, під час війни всі повинні затягнути паски, під словом всі, я маю на увазі народ. Дійсно в рази виросли тарифи, в рази виросли ціни, нажаль зарплати і пенсії не зросли в такому відношенні, я розумію, в країні війна, але я не розумію зарплату в майже мільйон гривень у день яка платиться с кишені народу, у тій країні де іде війна і цей народ зі своїх копійок ще складається на допомогу армії, а влада краде не лише у народу а ще й у армії . Чи може і це будете заперечувати.

Я тебе, Сергію розстрою. Твоя методічка була облизпна РІА.сру ще 19 липня 2018.

"Нафтогаз" объявил о рекордной прибыли. Пусть только "Газпром" даст денег

Отсутствие реальных денег на счетах — это частности "исторической победы". Ибо победить "Газпром" "Нафтогазу" пока что по факту удалось только в своем воображении.

Но на сегодняшний день дело уже принято к рассмотрению в апелляционной инстанции. И как минимум, будет рассматриваться еще год-полтора.

То есть пока не ясно, "то ли падишах умрет, то ли ишак издохнет", но вот то, что "Нафтогаз"" за это время, судя по трендам, скорее всего, отдаст богу душу, скажем так, весьма вероятно.

Дело в том, что топ-менеджмент украинского "Нафтогаза" уже выписал себе премии в размере чуть больше 26 миллионов долларов. Именно за "выигрыш в Стокгольмском суде". Более того: половину из этой суммы руководство "Нафтогаза" уже получило. Все по закону: в полном соответствии с трудовыми контрактами топ-менеджеров с "Нафтогазом".

Тобто зі зрадою ти опіздав. Разом з Бондарем. І зараз тут транмлюєш протухших росіян.

Я тебе закликаю зробити наступне. За два роки ти маєш шанси стати головою нафтогазу і виграти апеляцію.

А потім, коли ти згідно з трудовим контрактом візьмеш собі зароблене, я у фейсбуці напишу "А нє дохрєна лі єму? Народ голодує".

Добре?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-03-2019 20:40 Миша Чех.)
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 

Повідомлень у цій темі
RE: Внутренние враги Украины. - Миша Чех - 11-03-2019 20:24

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  кацапия и кругом адни враги )))) LUPUS 4 372 836 132 16-02-2022 11:46
Останнє: MaksymS

Швидкий перехід:

Переглядають: