Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
ЧМ по футболу 2018.
Автор Повідомлення
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #68
14-06-2018 18:10 RE: ЧМ по футболу 2018.

(14-06-2018 17:40)1.6 :  я не агітую дивитися десь інде
я закликаю бойкотувати ЧМр взагалі (хоча сам фанат футболу до мізку кісток!)
що нам краще? щоб канал поширююций руську весну збанкротував на таких акціях, чи отримати (хоча не факт що там буде шось істоне) податки ???
на мою думку краще бідніше але здоровіше !

Повторю аргументи своєї позиції:

ЧС організовує ФІФА. Права на трансляці. та гроші за неї отримує ФІФА. Так сталося, що Росія була обрана ФІФА країною, яка приймає чемпіонат. Але Росія не є організатор, цієї події.

Так, Росія буде отримувати з цього гроші, але ма. великі сумніви, що ті інвестиції, які були зроблені для організації коли небудь повернуться. особливо, якщо згадати скандал з вартістю Крєстового.

Я закликаю бойкотувати Чс в розумінні їхати в Росію, платити гроші за квитки, або, боронь Боже, зупинятися в цей час в російських готелях. Я знаю, скільки там це буде коштувати, і скільки буде зароблятися на кожному відвідувачі. Залиште ці грорші своїй родині.

Я не закликаю бойкотувати ЧС в розумінні дивитися трансляцію. Тому що крім Росії в цьому ЧС приймає участь багато інших країн та команд, які зовсім не заслуговують, щоб їх бойкотували.

Я вважаю тупим піаром спробу заборонити трансляцію в ситуації, коли за 1000 грн. можна поставити собі тарілку, отримати російський Матч-ТВ, а до токо ще і Солов'йова з Кісєльовим як додаток.

Мені прикро, що НОТУ відмовляється транслювати чемпіонат світу-2018, і і результаті такого рішення це право купив Інтер. Але з моєї точки зору, котре лихо менше, те й вибирають.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Повідомлень у цій темі
RE: ЧМ по футболу 2018. - Миша Чех - 14-06-2018 18:10

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1